Denemarken wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Verkeersbureau Denemarken met de Reisgraag Award
Verkeersbureau Denemarken met de Reisgraag Award

Denemarken heeft de Reisgraag Award 2017 gewonnen voor beste bestemming in de categorie Ligging. Van zijn bezoekers kreeg het land gemiddeld een 8,7 voor de goede ligging.

Mette Rodenhuis-Carlsen (Verkeersbureau Denemarken): "Wat een ontzettend leuke verrassing dat wij de Reisgraag Award in de categorie ‘Beste Bestemming Ligging’ hebben gewonnen! Dat Denemarken dichtbij en uitstekend bereikbaar is weten wij natuurlijk al heel lang, maar het is extra leuk dat ook de bezoekers van Reisgraag.nl dit als positief ervaren. Vanaf Utrecht is het namelijk nog geen zeshonderd kilometer rijden tot de Duits-Deense grens en er zijn rechtstreekse vliegverbindingen vanaf Schiphol en Eindhoven. Wij zien dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het Deense eilandenrijk als vakantiebestemming. De overnachtingscijfers van 2016 onderstrepen dit met een record aantal Nederlandse overnachtingen van ruim 1,2 miljoen, een stijging van 12 procent ten opzichte van 2015. Met name de meivakantie en de maand augustus zijn populaire vakantieperiodes."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

9,0

Gerelateerde artikelen