Denemarken wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Denemarken wint Reisgraag Award 2018
Denemarken wint Reisgraag Award 2018

Met een gemiddelde van een 8,1 uit 15.000 reviews die zijn binnengekomen in 2017 heeft Denemarken het hoogste cijfer gehaald binnen de categorie Stranden. Hiermee heeft dit land de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen deze categorie gewonnen. In 2017 ontving Denemarken de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Ligging.

Mette Rodenhuis-Carlsen: "Wat is dit een leuk begin van het nieuwe jaar! De bezoekers van Reisgraag.nl hebben Denemarken verkozen tot beste bestemming in de categorie Stranden en daar kunnen wij alleen maar mee instemmen. In de afgelopen jaren hebben wij ons binnen de marketingactiviteiten sterk ingezet op het promoten van Denemarken als eilandenrijk voor zowel gezinnen met kinderen als voor stellen en dan voelt deze award als een beloning voor die inzet. Maar wij zijn nog niet klaar, want lang niet alle Nederlanders weten dat Denemarken meer dan 7.300 km strand te bieden heeft, van uitgestrekte witte zandvlaktes tot aan kleine en intieme strandjes, helemaal voor jou alleen. Daarom zullen wij ons blijven inspannen om de populaire strandactiviteiten, zoals krabbetjes vangen vanaf een steiger voor kids of de oester- en mosselsafari’s voor volwassenen, onder de aandacht te brengen".

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen