Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Belvilla

Pagina 1 van 15 met 150 resultaten

op 7 mei 2019 bestemming: BelgiŽ / Hoeffalize, reisperiode: mei 2018

NOOIT MEER BELVILLA
Na lang zoeken toch nog een accommodatie kunnen vinden. Ik blij! Nog de data gecontroleerd en geboekt.
Bij betaling bleek dat de reservering een dag was opgeschoven. Had ik toch niet goed gecontroleerd. Meteen gemaild met Belvilla. Hoge annuleringskosten omdat het binnen een maand was. Maar ik kon nog bij Belvilla een annuleringsverzekering afsluiten binnen een week na boeken. Deze verzekering zou in een aparte mail komen.
Deze mail is nooit gekomen. Weer contact opgenomen met Belvilla en ik kon geen annuleringsverzekering meer afsluiten omdat ik al geannuleerd had.
Dus nooit meer Belvilla of Natuurhuisje.nl ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 mei 2019 bestemming: Portugal / Alcantarilha, reisperiode: april 2019

We hadden een groot, luxe appartement met een vide. Enorm mooie keuken ,3 badkamers, goede slaapkamers met rolluiken in het hele appartement.Op de vide een vouwbedje. Pasjes om je appartement te openen. Ieder appartementenblok heeft een eigen overdekte parkeerplaats dicht bij je appartement. Chique entree op een heel groot golfpark. Vriendelijk personeel. Om de 2 dagen schone handdoeken en appartement opgeruimd! Ook waren er strandlakens te gebruiken .We bleken een ontbijt bij de boeking te hebben, wat we niet wisten. Goed ontbijt, lekkere koffie. Mooie fitnessruimte en tennisbanen. Rackets gratis te leen. In april heel rustig op het park. We hadden het zwembad bijna voor ons alleen. Het park is zo groot, dat je een auto nodig hebt. Er rijdt wel een shuttlebussen om je op te kunnen halen. Bewaking bij de ingang van park.
Het enige wat ik miste waren Nederlandse televisiezenders en een koffieapparaat. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 april 2019 bestemming: Nederland / Susteren, reisperiode: augustus 2019

Veel reviews geven aan dat Belvilla de kosten voor eindschoonmaak toch in rekening brengt terwijl de prijs inclusief was. Onze ervaring is echter dat dit gedeeltelijk klopt. Belvilla brengt de kosten inderdaad in rekening af, maar trekt deze eerst af van de hoofdsom. De hoofdsom wordt betaald aan Belvilla en de eindschoonmaak en enkele andere kosten aan het park of vakantiebestemming. Onderaan de streep klopte het exact. Keurig!! ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 30 maart 2019 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: maart 2018

Huisje was prima alleen een kleine bank voor 12 persoons huisje en dure schoonmaakkosten van 150 euro na twee dagen gebruik.

  • Algemeen 6




op 26 maart 2019 bestemming: Nederland / Uitdam, reisperiode: februari 2019

Misleidende informatie en verborgen extra onkosten.Huurprijs inclusief bedlinnen, boekings kosten, ...... Ä 321,47, vooraf voldoen Ä 219,02, terp plaatse te voldoen Ä 102,45 + borg + schoonmaakkosten + servicekosten + toeristenbelasting = Ä257,55. In werkelijkheid moest Ä 299,25 afgerekend worden! Dit is allemaal in strijd met Burgerlijk wetboek - boek 6 artiekel 193f en 193g

  • Algemeen 2
op 23 februari 2019 bestemming: Nederland / schoorl, reisperiode: april 2019

Boek nooit meer bij Belvilla.
Onduidelijke en valse informatie bevattende website waarbij op de site staat dat schoonmaakkosten etc inclusief zijn, maar uiteindelijk toch nog een keer in rekening worden gebracht

  • Algemeen 1
op 21 februari 2019 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: juli 2019

Boek altijd bij TUI, kosteloos annuleren na 5 dagen. Nu bij Belvilla geboekt en 368 euro meteen aanbetaald Bleek dezelfde reis bij TUI en de Vakantiediscounter 178 euro goedkoper te zijn. Gemaild. Ik moest bellen of ze wat aan de prijs konden doen. En je raadt het al. Het blijft zoals het is . Annuleren kan alleen tegen 30 % kosten en korting, ho maar. Meteen de laatste keer dat we hier geboekt hebben. Gewoon 15% duurder dan andere reisorganisaties!

  • Algemeen 10
op 11 februari 2019 bestemming: Duitsland / Deesbach, reisperiode: juli 2019

Boek NIET via Belvilla wanneer het ook op een andere manier kan!

We hebben een vakantiehuisje geboekt, maar moesten die volgende dag door omstandigheden toch direct annuleren. Dit hebben we direct doorgegeven aan Belvilla, maar die houden vast aan het volledige annuleringbedrag van 30%
Gevraagd naar een schikking werd gezegd dat dit niet mogelijk is.

Boek NIET via Belvilla wanneer het ook op een andere manier kan!

  • Algemeen 1
op 7 februari 2019 bestemming: Nederland, reisperiode: januari 2019

Geboekt, op website Belvilla stond duidelijk dat er een prive sauna aanwezig zal zijn, na boeking kwam er onduidelijkheid, moest toen zelf contact opnemen met de accommodatie, deze gaven aan helemaal geen prive sauna te hebben, toen ik hier Belvilla over contacten gaven ze aan dat ik maar beter had moeten kijken en mijn aanbetaling van 98 euro was ik kwijt. Dikke pech volgens Bel Villa ! Beste mensen boek hier AUB nooit!!!!

  • Algemeen 1
op 2 februari 2019 bestemming: Nederland / Akkrum, reisperiode: juni 2018

Reis kan niet doorgaan omdat hond niet toegestaan. Afmelding en Annulering gaat bij vakantiepark soepel maar dan Belvilla nog... alle e-mails vallen in een groot zwart gat ZONDER ENIG ANTWOORD. als ik ten einde raad openbaar op Facebook Belvilla mijn klacht zet, worden ze wakker en wordt na 4 dagen soebatten, de annulering bevestigd. BOEK NOOIT NOOIT BIJ BELVILLA!

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende