Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla beste aanbieder vakantiehuizen

Geschreven op 16 januari 2014 door Vanessa

Reisorganisatie Belvilla uit Eindhoven heeft het afgelopen jaar de beste cijfers gekregen van hun klanten in de categorie 'Vakantiehuizen' en mag zich het hele jaar de beste reisorganisatie noemen. Belvilla heeft een 7,3 gekregen terwijl het gemiddeld in deze categorie op een 6,4 uitkomt.

Zorgeloos boeken
Eylard Wurpel (CMO @Leisure Group / Belvilla): "Erg fijn dat Belvilla de Reisgraag-award in de categorie vakantiehuizen heeft gewonnen, zeker omdat het een publieksprijs betreft. Het bevestigt dat we als marktleider met onze vakantiehuizen en service tegemoet komen aan de wensen van vakantiegangers. Het zorgeloos boeken van een vakantiehuis staat bij Belvilla voorop."

Award

Het winnen van een publieksaward is een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vindt Reisgraag.nl belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Belvilla worden vooral het aanbod van vakantiehuizen gewaardeerd.

Belvilla

Al meer dan 30 jaar is Belvilla actief in het verhuren van vakantiehuizen, inmiddels bestaat het aanbod uit ongeveer 20.000 vakantiehuizen in zo'n 20 landen binnen Europa. Alle huizen zijn weer anders, van authentieke landhuizen tot kleine chalets in de bergen.