Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla introduceert 500 nieuwe vakantiehuizen

Geschreven op 7 maart 2016 door Danique

Resort Sea lodges Bloemendaal
Resort Sea lodges Bloemendaal
Belvilla gaat hun aanbod uitbreiden met 500 nieuwe vakantiehuizen in populaire vakantieregio's. Met name in Italië, Spanje en Nederland gaat de vakantiehuizenexpert nieuwe vakantiehuizen aanbieden. Deze Europese vakantielanden blijken populaire bestemmingen te zijn en Belvilla ziet hierin een enorme groei.

Populaire bestemmingen

Spanje is een van de snelst groeiende bestemmingen van Belvilla. Daarnaast zijn Nederland en Italië toegevoegd aan de top 5 van de populairste bestemmingen aankomende zomer. Zo laat Belvilla weten dat één op de vijf zomerboekingen van Nederlanders, een vakantie in het eigen land is.

“Vakantiegangers boeken dit jaar +25% meer Italiaanse vakantiehuizen, +35% meer Nederlandse vakantiehuizen en zelfs +63% meer Spaanse woningen. Steeds meer vakantiegangers blijken de privacy en vrijheid van een vakantiehuis te waarderen. Je eigen ‘thuis’ op vakantie, met het gezelschap dat je zelf kiest, zonder rij bij het hotelbuffet of het kamermeisje dat op ongewenste tijden binnenvalt. Hierbij speelt vermoedelijk ook mee dat mensen neigen naar stabiele bestemmingen waar ze zich veilig voelen”, aldus Eylard Wurpel, Marketing Manager Belvilla.

Nieuw in het Nederlandse Belvilla-aanbod

Nederlanders kiezen steeds vaker voor een vakantie in eigen land. Vooral de Nederlandse kust is een geliefde bestemming. Belvilla voegt het nieuwe resort Sea Lodges in Bloemendaal toe aan hun aanbod. In totaal beschikt het resort over 113 luxe vakantievilla's. Op het park is gemobiliseerd verkeer niet mogelijk. De huisjes variëren van drie tot vier sterren en zijn voor vier tot zes personen. Ook honden zijn welkom op het vakantiepark in Bloemendaal.

De Spaanse regio's

Spanje breidt uit met 120 nieuwe vakantiehuizen. De huizen zijn verspreid over de Costa Brava, de regio Andalusië en de Spaanse eilanden Mallorca, Ibiza en Formentera. Belvilla heeft momenteel een verdriedubbeling van boekingen naar de Costa Brava. Belvilla verwacht met het nieuwe aanbod ook de andere vakantiebestemmingen beter in kaart te brengen.

Italiaanse vakantiehuizen

In de regio's Toscane, Umbrië, Lazio, Rome en Sicilië bevinden zich meer dan tweehonderd nieuwe vakantiehuizen. De vakantiehuizen zijn vaak gelegen op Italiaanse boerderijen tussen het prachtige landschap. Veel toeristen ervaren hun vakantie in Italië beter op een boerderij, vandaar dat Belvilla het aanbod voor vakantiehuizen op boerderijen heeft uitgebreid.

Authentieke boerderij Italië
Authentieke boerderij Italië