Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Center Parcs

Pagina 1 van 17 met 168 resultaten

op 24 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Le lac d'Ailette, reisperiode: februari 2020

Wij gaan meestal naar Centerparcs Erperheide en zijn daar zeer tevreden van, maar wouden eens iets anders uitproberen.
Uiteindelijk gingen we naar Le lac d'Ailette, wat enorm is tegengevallen. Het park heeft een vogeltje meer dan Erperheide en zou dus beter moeten zijn, wat naar onze mening absoluut niet het geval was.

De market dome was vrij klein en heel ongezellig, de typische sfeer van Centerparcs ontbrak volledig. Er stonden maar 5 kleine tafeltjes op de plaats waar de evenementen (zoals karaoke) doorgingen. Wie daar geen plaats kon vinden, moest volledig uit de sfeer onder felle lichten gaan zitten.

Het zwembad was ook beneden de verwachtingen. Er waren veel glijbanen, maar deze waren allemaal heel rustig en naar onze mening saai. Ook de wildwaterbaan was helemaal niet wild. Bovendien was het steeds ontzettend vuil in de kleedhokjes. Wat ons nog het meest stoorde was de afwerking van alles in het zwembad. Die was heel gewoontjes, waardoor niet de sfeer werd gecreŽerd die we van Centerparcs gewoon zijn.

De cottages waren voornamelijk aan de buitenkant heel mooi. Binnenin waren de (comfort) cottages ook goed in orde, al waren ze aan de kleine kant. Het enige wat we daar echt niet okť vonden was dat er in de zetel max. 3 personen kunnen zitten, terwijl het een huisje voor 4 personen was.

Ook de Deep Nature Spa waar ze heel veel reclame voor maken was teleurstellend. Ze laten erg veel mensen toe in een kleine ruimte, waardoor je soms echt moet wachten om ergens binnen te kunnen of om je te kunnen zetten om even te rusten. Bovendien kon je onmogelijk voldoende afkoelen: er was geen buitenruimte en de douches bestonden amper uit 3 mini waterstraaltjes.
De ruimtes zelf waren wel mooi en proper.

Het enige pluspunt was de omgeving. Het park ligt aan de k
rand van een mooi, groot meer. Er is een haven gecreŽerd waar je in de zomer waarschijnlijk heel gezellig een terrasje kan doen. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 23 februari 2020 bestemming: Duitsland / Gunderath, reisperiode: februari 2020

Een zeer slecht schoon gemaakt park en laat te wensen over je moet geen hoge verwachtingen hebben ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 12 februari 2020 bestemming: Duitsland / Hochsauerland, reisperiode: januari 2019

Een midweek geboekt in een premium cottage. Met ons gezin kwamen we in een huisje midden in een bouwput terecht. Elke ochtend vanaf 7u bouw- en sloopgeluiden. Vrachtwagens en graafmachines door de straten. Kinderen konden niet veilig buiten rondlopen. Huisje was in een enorm slechte staat. Alles versleten en vies. Met onze klacht konden we nergens fatsoenlijk terecht. Dinsdag ochtend gelijk gebeld naar de receptie maar geen manager. Deze zou ons terugbellen binnen een uur. Dit is niet gebeurd. Dit werd smiddags na 16u toen we weg waren om te eten. De dag erna gemaild en nogmaals gebeld. Woensdag middag kregen we een aanbod voor een ander huisje. Helaas was dit niet meer werkbaar. Nog maar 1 volle dag te gaan en niet meer rendabel om een heel gezin met 3 kleine kids en spullen te versjouwen. Thuis aangekomen gelijk centerparcs gemaild maar deze nam ons niet serieus. Een tegoedbon van 100euro voor een volgende keer. :(( Later nog de mededeling dat ze ons niet konden bereiken doordat ik een foutief nummer zou hebben doorgegeven. Jaja.. centerparcs. Lekker makkelijk.
Nou nooit meer centerparcs voor ons. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 11 februari 2020 bestemming: Nederland / Eemhof, reisperiode: januari 2019

Ik wilde op deze vakantie lekker met mijn vrouw s'avonds uit eten. Alles was dicht op het grand cafe na. Hier was de kaart zeer beperkt,en moesten zeer lang wachten voor dat wij iets konden bestellen en daarna lang wachten op de bestelling.Op mijn vraag waarom de rest dicht is werd geantwoord dat dit heel regel matig gebeurd als ze vinden dat het te stil is. Op mijn vraag of zij dit dan niet op de site moeten melden voor je boekt kreeg ik geen antwoord.Als ik dit namelijk had geweten had ik beslist niet geboekt.Donderdag dan toch maar naar het zwembad.Dit was zo verschrikkelijk druk, dat er geen plaats meer was en na een tijd zoeken dan toch 2 stoelen gevonden.Na een half uurtje het zwembad maar verlaten en omdat de restaurants toch niets te bieden hadden zijn wij maar een dag eerder vertrokken.Dit was een zeer teleurstellende ervaring.Dit ook door gegeven aan Center Parcs maar er kon geen sorry van af.Wij hebben het wel gezien bij Center Parcs waar de gast geen gast is.

  • Algemeen 3
op 10 februari 2020 bestemming: Nederland / port zelande, reisperiode: februari 2020

Leuk weekend verpest door duur en slecht eten in de grill van port zelande

  • Algemeen 1
op 9 februari 2020 bestemming: Duitsland / Allgšu, reisperiode: augustus 2020

In ťťn dag van 7 op 8 februari een prijsstijging van 50% (na vroegboek/zomer korting incl. boekingskosten). Dus de prijs waarvan je mag verwachten dat deze al bepaald is voor 2020!

  • Algemeen 1
op 2 februari 2020 bestemming: Nederland / Beek en Donk, reisperiode: januari 2020

Hebben voedsel vergiftiging gehad van het eten van de kipsate in grand cafť

  • Algemeen 3
op 30 januari 2020 bestemming: Nederland / Heijen, reisperiode: december 2019

Een heel vies huisje! Alsof je een rookhol binnenliep! Zeer gedateerd (1985). Daarom veel te duur! Bij de receptie doen ze alsof ze alle begrip hebben, maar ondertussen geen oplossing!

  • Algemeen 1
op 28 januari 2020 bestemming: Nederland / kempervennen, reisperiode: januari 2019

Het huisje zat schimmel in de badkamer en op de verwarmingen, stoffig, spinnen webben etc., verder was het sowieso niet schoon. Oude meuk, onverzorgd ook buiten. Ja nu denk ik zullen de schoonmakers wel op hun donder krijgen, maar wetende dat ze maar heel weinig tijd per huisje hebben, is het onmogelijk dat ze in zo een tijd deze oude troep kunnen verzorgen, tot iets schoons.
Verder werd ons telefonisch medegedeeld als we een laat vertrek wilden of een dag bijboeken dat dat niet van tevoren kon, maar wel dat dat ter plekke bij de receptie geregeld kon worden en dat dat zeker wel mogelijk was. Nou het zat dus alweer vol, oftewel ipv nog een dag van het zwemparadijs genieten. moesten we om 12.00 eruit.
We kwamen op Vrijdag aan en wilden na het zwemmen wat eten, dus wij naar de restaurents in de kempervennen, 1 restaurent was dicht de pizeria zat vol , uur wachten, dan was er een plekje.Dus jep grand cafe maar doen. Daar zullen we het ook maar niet over hebben, hoewel slechte service, wil ik nog wel kwijt. Ben iemand van goede fooi geven, maar had hier eigenlijk zelfs mijn geld terug willen hebben, over het eten maar niet te spreken. Overigens de variatie in eten van de restaurents ook minimaal.
Verder een site waar we de reservering gedaan hadden, dus een zakenpartner van de kempervennen, adverteerde daat het maar 15 km van de Efteling was, niet dus, een uur rjden. Ok, dom van ons om daar ook meteen vanuit te gaan maar ja. Verder bleek dat de week dat we erheen gingen ik via de site 300 euro meer kwijt was door de zaken partner van centerparks. Dat reserveringen via een zakenpartner duurder kunnen zijn ok, maar 300 euro verschil voor 2 overnachtingen vind ik nogal wat, nog meer als het wedubbele kwijt zijn. Ik heb mijn bedenkingen over deze constructie met dit bedrijf en zou toch wel als ik de kempervennen was betere contracten afspreken.

  • Algemeen 3
op 25 januari 2020 bestemming: Luxemburg / Vielsalm, reisperiode: januari 2020

Hert park is werkelijk prachtig! Voor kinderen is er ontzettend veel animatie. Mooi schoon zwembad. Lekker eten in het restaurant. Super vriendelijk personeel!! Top

Minpunt:
In de 1e cottage die wij kregen was niet goed schoongemaakt. We vonden veel kruimels enz.
1e nacht totaal niet kunnen slapen, overal liepen muizen! De ochtend erna vonden we bij het babybedje van onze dochter(1 jaar oud) wel 14 muizenkeutels)
Ik was helemaal overstuur, ben ontzettend bang voor muizen.
Tuurlijk snap ik dat ze met dit weer de warmte opzoeken, maar overal in de huisjes zaten gaten open kieren enz.

Eenmaal bij de receptie aangekomen hielpen ze ons direct en waren ze echt vriendelijk. We kregen een ander huisje, die op dat moment werd schoongemaakt.
En er werden 2 muizen verjagers(zoem/piep apparaten) neergezet!
Vooralsnog was ik er een beetje sceptisch over maargoed. We hebben daarna prima geslapen en geen keutels meer gevonden.

Nog een minpuntje vond ik alle heuvels en trappen in het park, vooral met een kinderwagen was dit lastig.

Verder is het echt een prachtig park!

  • Algemeen 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende