Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Center Parcs

Pagina 1 van 13 met 123 resultaten

op 14 mei 2019 bestemming: Nederland / Drenthe, reisperiode: mei 2018

Wij zijn maandag 13 mei aangekomen bij de huttenheugte.
Wij hebben een midweek geboekt en zouden aanstaande vrijdag pas weer weg gaan.
Helaas hebben wij vandaag al de sleutel ingeleverd en zijn wij naar huis gegaan.
Bij aankomst van het huisje hadden we zo iets van oké het is niet heel fris maar het kan er mee door.
Ben ik zelf met een doek aan de haal gegaan zodat het aanrecht 3n de tafels in elk geval schoonwaren!
Op het aanrecht lag allemaal plaksooi en op de tafel lagen nog kruimels en plakkringen.
Mijn zoontje van bijna 2 liep heel even over de vloer heen zonder schoentjes heel ze sokjes waren zwart (kan mij niet vertellen dat dit schoon gemaakt is )
Dan gaan we naar het bedden opmaken nou de schimmelplekken staan der op bedden zijn aan de onderkant gescheurd en je ligt in een kuil .
Het bad lekt aan alle kanten loopt zo de keuken in.
Dus is spek glad.
Bank is gewoon een tuinmeubel is niet erg verwacht van een huisje geen luxe bank maar wel eentje waarvan als de kussens der afvallen of verschuiven je in elk geval geen etenetensresten tegenkomt !
Het ergst van alles is nog dat je betaald voor een eind schoonmaak nou waarvoor betaal je als je bij aankomst zelf alles al moet doen?
Zijn echt geen anzijnzijkers maar dit is niet normaal.
Voor ons in elk geval nooit meer is echt zonde van je geld ken je net zo goed met je tentje op een veldje gaan staan heb je nog betere luxe! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 26 april 2019 bestemming: België / Erperheide, reisperiode: april 2019

De huisjes zijn ontzettend onhygiënisch. Er zitten aan de muren allemaal vlekken en aan het beddengoed zitten ook vlekken en haren. ... Lees meer

 • Algemeen 3
op 9 april 2019 bestemming: Nederland / Limburg, reisperiode: april 2019

Ik ben met 4 kinderen tussen de 17 en 11 jaar in Center parcs geweest, Limburgse Peel. Huisje erg basic, maar prima ingericht. Wel veel stof en spinnenwebben. 2 prima slaapkamers, maar de slaapkamer met het 1 persoonsbed was ook echt verschrikkelijk. Een echte klerenkast, meer was het niet.
Veel bediening in de "Dome" niet behulpzaam en onvriendelijk. ... Lees meer

 • Algemeen 6
op 8 april 2019 bestemming: Nederland / Port zelande, reisperiode: maart 2019

Al weken probeer ik een annulatie factuur te ontvangen en de gegevens van de verzekering. Helaas vele mails en telefoontjes ten spijt...geen resultaat

 • Algemeen 3
op 2 april 2019 bestemming: Duitsland / Allgäu, reisperiode: maart 2019

We zijn hevig teleurgesteld in Center Parcs.
Het begon in oktober. We hadden een week van 12-10 2018 t/m 19-10-2018 geboekt in Center Parcs Allgäu Duitsland. Omdat het meer dan 700 kilometer rijden is, hadden we een hotel geboekt op 300 kilometer van het park. In de avond kregen we een telefoontje van Center Parcs dat de vakantie niet door ging. Het park was nog niet klaar. Ze hadden ook geen alternatief voor ons. We hebben zelf nog gekeken of er ergens nog iets beschikbaar was, maar alles was bezet. Dus de volgende dag zijn we hevig teleurgesteld naar huis gereden en de vakantie thuis doorgebracht. We hebben wel een kleine vergoeding gekregen, maar dat weegt niet op tegen de totaal mislukte vakantie.
Maar nu komt het. We hadden in maart nog een week van 22-03-2019 t/m 29-03-2019 geboekt in Center Parcs Allgäu. We waren 40 jaar getrouwd en wilde dat met het gezin daar vieren.
We hadden een Wellness Cottage gehuurd. Op 7 maart krijgen we weer een telefoontje van Center Parcs. We dachten, nee niet weer. Maar nu zeiden ze dat de Wellness Cottages nog niet klaar waren. We kregen een ander huisje. Toen we daar aan kwamen bleek de Wellness Cottage die in eerste instantie voor ons geboekt was tegen ons nieuwe huisje te liggen. En wat schetst ons verbazing. De Wellness Cottages waren bewoont. Dus ze hadden ook nog tegen ons gelogen.
Verder was het park lang nog niet klaar. Attracties waar ze op de website mee adverteerde bleken nog in aanbouw of nog niet open. Alles bij elkaar een behoorlijke teleurstelling voor ons, en bepaalt geen reclame voor Center Parcs.

 • Algemeen 5
op 1 april 2019 bestemming: Nederland / Hutteheugte, reisperiode: maart 2018

Het park zag het netjes uit! Het huisje was schoon en netjes en het zwembad was top! Vriendelijk personeel aanwezig

 • Algemeen 9
op 23 maart 2019 bestemming: Nederland / De peel, reisperiode: maart 2019

Wij komen al bijna 40 jaar Center parcs , groot was onze teleurstelling dat we via een voordelige boeking niet de voordelen kregen van friends ,als je al zolang bijCP boekt vinden wij dit teleurstellend . Bij ons is een vriend een vriend ondanks alles.

 • Algemeen 8
op 18 maart 2019 bestemming: Nederland / heijen, reisperiode: maart 2018

Vieze bungalow, achterstallig onderhoud ,gordijnen waren gescheurd en met Duck tape weer gemaakt, bedbodems kapot, waren gemaakt met vieze planken die over elkaar lagen zodat je op een helling lag.

 • Algemeen 2
op 17 maart 2019 bestemming: Nederland / Hijen, reisperiode: maart 2018

Smerig huisje, de vloerbedekking in de slaapkamers is zo ranzig dat mensen er ziek van kunnen worden. Ontbijt service ook niet heel bijzonder. De wifi waar je voor moet betalen is traag geen stabiele verbinding. Wegdek in het park moet gerenoveerd worden.

 • Algemeen 3
op 16 maart 2019 bestemming: Nederland / Dalen, reisperiode: maart 2019

Wij hadden een HH423 cottage. Deze is zeer gedateerd. Schoonmaken is beslist geen prioriteit. Vette afzuigkap, vloer niet echt schoon. Vraag me ook af waarom er geen wasbakje in het toilet is. De vorige cottage welke we in september 2018 hadden, was veel beter. Dat was dan ook een VIP cottage.

 • Algemeen 5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende