Reviews over Center Parcs

Pagina 3 van 3 met 263 resultaten

op 3 oktober 2017 bestemming: Nederland / Zeewolde, reisperiode: oktober 2017

Centerparcs is duurder dan de gemiddelde maar dan krijg je er ook wel wat voor. Niets is minder waar. Keukenkastdeurtje los, koelkast lade stuk. Slaapkamerdeur los uit zn voegen. Oppervlakkig schoon maar vlekken in tapijt, bankstel, gordijnen en deurposten. Vieze geuren en zelfs een matras totaal urinegeur. Personeel ook niet vriendelijk (zelfs hardop mopperend) Zo jammer want oude herinneringen zijn goed. Zwembad en meditirane plein nog steeds geweldig mooi. Maar rest maakt dat het plezier stukjen minder. Al met al. Nooit meer duur betaald centerprarcs voor ons. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 15 september 2017 bestemming: Nederland / Huttenheugte, reisperiode: september 2017

Wasbak douche verstopt vieze wc ..beddegoed aan vernieuwing toe .kussen vies..wc pot erg vies en bruine aanslag voegen stuk erg verouderd bah ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 23 augustus 2017 bestemming: Nederland / Kempervennen, reisperiode: augustus 2017

Centerparcs is één grote oplichting. Stelletje ***** dat jullie er zijn. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Verneii sur avre, reisperiode: augustus 2017

Zeer teleurstellend, heel oud, slecht gesorteerde supermarkt voor een 5 sterren park die 1500 euro per week moet kosten een aanfluiting,

  • Algemeen 4
op 26 juli 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: maart 2017

Wij hadden gebeld voor info over annulatie ,maar hebben besloten om toch te gaan. de dag daarna kregen we telefoon en zeiden ze het was geannuleerd, waar we helemaal niet mee eens waren. en we kregen GEEN geld terug. waardeloos parc.
moeten niets meer van hun weten

  • Algemeen 1
op 14 juli 2017 bestemming: Duitsland / gunradh, reisperiode: juli 2017

Annulering verzekering genomen
bij centerparcs. onze kind werd ziek en opgenomen in het ziekwnhuis met subbelw long ontsteking. nu moesten we het annuleren en konden het niet verzetten. slecht te bereikwn verzekering en kan enkel via een website. nu krijgen wij slechts net iets meer dan de helft terug dan wat ik betaald heb. ronduit belachelijk. slecht geholpen en arrogant. wij boeken dan ook niks meer bij centerparcs

  • Algemeen 1
op 23 juni 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: juni 2017

Huttenheugde. Slecht!! Het park is erg verouderd en de (VIP) huisjes zijn onhygiënisch. Ons huisje was niet goed schoongemaakt en het beddengoed is ook aan vernieuwing toe. Dit geldt ook voor de inrichting van het huisje, verkleed ruimte van het zwembad en de Dome. Het eten op het park is slecht van kwaliteit. Ik vind dat mede hierdoor de prijs/kwaliteit verhouding ver te zoeken is. Het park is dan ook zeker geen aanrader!Wij zijn zelfs 3 dagen eerder weggegaan. Een onderhoudsbeurt is zeker geen overbodige luxe.

  • Algemeen 1
op 12 juni 2017 bestemming: Nederland / zeewolde, reisperiode: juni 2017

30 jaar geleden voor het laatst bij Centerparcs geweest, toen ik nog een klein kind was. Dit weekend voor het eerst weer eens terug geweest, maar volgens mij is de tijd bij Centerparcs een beetje blijven hangen, want het ziet er en ruikt nog steeds als 30 jaar geleden.

Man man man, volgens mij gaat het geld dat ze daar verdienen rechtstreeks naar de eigenaar. Dat ze de boel maar eens opknappen!

Over de prijzen kan ik kort zijn, asociaal duur! De Pathé bioscopen zijn nog goedkoop vergeleken met de prijzen die ze bij CP vragen.

  • Algemeen 2
op 3 juni 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: mei 2017

Bij aankomst van bungalow Het Heienbos een muffe lucht, vies, achterstallig interrieur die al 30 jaar gedateerd is. Het stikt van de vliegen en muggen (ooit is van horgaas gehoord?) De bedden zijn gewoon op en het beddengoed met de gordijnen zitten vol stof. De positie van onze bungalow was deprimerend , door de hoge bomen en bijna geen zon. Het behelpende pesoneel is van een zeer laag niveau. Volgende keer weer naar Landal.

  • Algemeen 2
op 10 mei 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: maart 2017

Vies .De inrichting is ook oubollig en net zo als 10 jaar geleden. Centerpars holt achteruit .Geef mij maar Landall veel beter .

  • Algemeen 3
op 23 april 2017 bestemming: Nederland / Den Haag, reisperiode: april 2017

Een lastminuut van 299 kwamen nog eens 45 euro aanvullende kosten erbij

  • Algemeen 2
op 12 maart 2017 bestemming: Nederland / Heijen, reisperiode: februari 2017

Huisjes in Heijen zijn zwaar verouderd. Driemaal de technische dienst over de vloer gehad. Park is zwaar verouderd, wemelt van de 'defect' bordjes. Horeca is zeer slecht en bovendien onhygienisch (voedselvergiftiging gegarandeerd wanneer je niet kritisch bent op wat je wel/niet eet). Activiteiten ontbreken zonder enige vorm van excuses of alternatief. Slechte service. Algemene klantenservice is inmiddels al 3 weken (!!) niet bereikbaar voor enige reactie op onze waslijst met klachten. Dus blijkbaar kan het ze ook bar weinig schelen. Geldklopperij. Nooit weer Center Parcs!

  • Algemeen 1
op 6 maart 2017 bestemming: Nederland / winssen, reisperiode: februari 2017

Bij aankomst klopte het huisje niet maar als het recht getrokken moest worden dan moest ik gewoon 175.00 euro bij betalen anders keken ze me gewoon weer naar huis

  • Algemeen 1
op 26 februari 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: februari 2017

Center Parcs Zandvoort. Zeer prijzig voor oude bungalow, vies, alles oudbollig en smerig. Eigenlijk is alles aan renovering toe. Het personeel is vriendelijk maar traag. Ik vraag mij af hoe ze dat in het hoogseizoen redden...

  • Algemeen 4
op 17 februari 2017 bestemming: Duitsland / Bispingen, reisperiode: februari 2017

Helaas een jas laten hangen in het huisje. Na een mail gezonden te hebben geen reactie. Naar het centrale nummer gebeld: mail sturen aan de receptie van het park. Nu na 3 weken nog steeds geen reactie. Waardeloos!

  • Algemeen 4
op 23 januari 2017 bestemming: Nederland / Zeewolde, reisperiode: januari 2017

Een weekend naar Center Parcs Zeewolde geweest. 20-23 januari 2017 Een 6 persoons comfort bungalow gehuurd. Bij binnenkomst van de bungalow bleek deze gewoon niet schoon te zijn, zeg maar liever goor .De stofvlokken lagen onder de bank en de bedden, de spiegels zagen er niet uit en de ramen waren niet om aan te zien. Er hing een lijken lucht in de keuken van muizen of ratten. We vonden tussen de kussens van de bank in de kamer vuile kleding van waarschijnlijk de vorige huurders en toen we dit alles gingen melden vroeg men niet eens naar het bungalow nummer. Blijkbaar is dit al zo gewoon dat men niet eens de moeite neemt om te komen kijken. Het was overigens bungalow 724. Pas toen wij ook nog de melding maakte dat er een bast in de ruit van de schuifpui zat vond men het ineens wel belangrijk om te vragen naar het bungalow nummer.Verder duurt het ontzettend lang voordat je überhaupt geholpen wordt bij de receptie. Ook in de winkel sta je tijden te wachten bij de kassa. Als de persoon achter de kassa vriendelijk vraagt of er een kassa bij kan komen wordt dit afgedaan met dat er even niemand voor handen is. De man achter de kassa, nogal gestrest loopt vervolgens ook maar even weg. Resultaat nog langer wachten. Je kunt bijna net zo snel even naar Zeewolde rijden. Het blanke personeel in het restaurant staat met een motivatie van ik wordt toch wel betaald te werken. De vriendelijkheid laat veel te wensen over. Nee, neem dan een voorbeeld aan de enkele zwart getinte mensen. Deze zijn snel, vriendelijk en hebben ook nog een dosis humor. Dankzij deze mensen hebben we nog een 1 gegeven. de rest is voor ons een dikke 0 en ze zien ons nooit meer terug in Zeewolde. Center Parcs ga zo door en jullie zijn op sterven na dood.

  • Algemeen 1
op 23 januari 2017 bestemming: Nederland / Valkenswaard, reisperiode: januari 2017

Een bezoek aan Aqua Mundo “Kempervennen” met gezin

Kosten
Parkeergeld (€ 5)
Muntjes kluisjes (€ 4 )
4 zwemkaartjes (€ 65)

Knelpunten
Weinig kleedruimte en kluisjes
Geen zitplaatsen door drukte
Weinig douches (circa 8)
Stinkende kleedruimte
Geen vrolijke badmeesters
Wildwaterbaan, bleek meer een file van botsende mensen.
Glijbaan? niet vooruit te branden
Temperatuur water zeer laag
Conclusie
Zeer negatieve prijs kwaliteit verhouding .
Dit os overigens de algehele tendens van Center Parcs.

Ons zien ze hier NOOIT meer terug

  • Algemeen 3
op 19 januari 2017 bestemming: Nederland / Heijen, reisperiode: januari 2017

Ik kom al 35 jaar naar centerparcs maar het wordt steeds slechter. Sinds Albron de catering heeft over genomen is het helemaal niks. Restaurants worden gewoon 2 dagen gesloten kwaliteit gaat achteruit maar de prijs gaat omhoog, ze zijn slim want doen dat langzaam. Ben voor het eerst buiten het park gaan eten in Gennep daar een fantastisch 3gangen menu genomen prijs € 19,95 en lekker. Nou dat lukt op center parcs dus niet voor die prijs en over de kwaliteit maar niet te spreken. Zo jaag je wel je klanten weg CP want ik raad iedereen aan om dat te doen. En het leuke was in het restaurant De Stadsherberg in Gennep er zaten ook mensen die ook van CP kwamen dus ik ben het niet alleen. Dus de volgende keer (als ik nog ga) gelijk maar buiten het park eten. Hoort zegt het voort.

  • Algemeen 1
op 18 december 2016 bestemming: Nederland, reisperiode: december 2016

Wat een ouderwetse bedoeling mensen, knap aub die huisje een keer op dit kan echt niet meer, en dan over het eten nog niet gesproken te erg voor woorden! Jammer dat we hier voor hebben betaald!

  • Algemeen 2
op 10 november 2016 bestemming: België / Erperheide, reisperiode: november 2016

Veel faciliteiten, sport enspel, zwembad oke voor kleine kinderen. Cottage geen grote luxe maar oke. Maar blijf aub uit de restaurants weg, eten niet vers, bij fuego grill is het vlees koud en rauw, niet gekruid en gegaard in de combioven , dus meergekookt dan gebakken

  • Algemeen 7
op 7 november 2016 bestemming: België, reisperiode: december 2016

Opgelet! Bij telefonische reservering zeggen ze dat annuleren gratis is. Waarbij ze direkt het bedrag van de annuleringsverzekering bijtellen bij je cottage. Zonder uitdrukkelijk te vragen! Echt niet leuk om bij een groepsreservatie mee te maken.
Het vertrouwen is volledig weg.
Sorry centerparcs! ik ga liever waar ze open en eerlijk zijn en daar ook naar handelen.

  • Algemeen 3
op 1 november 2016 bestemming: Nederland, reisperiode: oktober 2016

Was een super ervaring bij het Eemhof.zeer vriendelijk personeel.
En zeer proper huisje,en super zwembad.
Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 26 september 2016 bestemming: Nederland / Zandvoort, reisperiode: september 2016

Van een VIP huisje van €1226,00, verwachtte ik iets meer dan een in elkaar geknutseld meubilair van spaanplaat. De keukenfrontjes zaten los, en ook was het niet overal schoon.(vlekken in beddengoed en vuil servies)
Uit eten was ook aanfluiting: Grill restaurant ruim 2 uur gezeten voor hoofdgerecht en een toetje...waarvan we ruim 45 minuten zaten te wachten. Glazen werden niet opgehaald en je moest constant vragen waar je bestelling bleef. Gelukkig was het mooi weer, anders was het cijfer aanzienlijk lager geweest.

  • Algemeen 6
op 23 september 2016 bestemming: Nederland / port zeelande, reisperiode: september 2016

Huis was vuil,bad was glad,wc vies,gastoestel vies,spinnenwebben,kranen wit van kalk,terras vies en dat kost dan 700euro !!!!!!!?????

  • Algemeen 3
op 19 september 2016 bestemming: Nederland / Dalen, reisperiode: augustus 2016

CP De Huttenheugte is op zich een leuk park met een mooi zwembad en lekker dichtbij Plopasland. Leuke bestemming dus met jonge kinderen. De huisjes zijn echter abonimabel slecht. Vies, vochtig, vergeven van insecten en stof. Slecht onderhouden, zowel binnen als buiten. Verder zijn de kosten voor alle extra's op het park heel erg hoog. Zeker in verhouding tot de kwaliteit en de service.

  • Algemeen 3
op 11 september 2016 bestemming: Nederland / nederland, reisperiode: juni 2016

Omdat t een vies huisje was in port zeelande, alles plakte stonk 6 persoons huisje buiten stonden maar 4 stoelen huisje was verder echt aan vernieuwing toe wc en doushe smerig en stonk we zijn geweest met gezin ivm 35 jarig huwelijk heb 2x klacht door gegeven zonden van t geld geen aanrader

  • Algemeen 4
op 6 september 2016 bestemming: , reisperiode: september 2016

Heb net ruim een halfuur gewacht (van 1115-1145) totdat ik iemand bereikte bij de eemhof receptie. Deze persoon luisterde naar mijn idee niet naar de inhoudelijke boodschap van mijn vraag en viel telkens weer in herhaling. Dit maakte dat ik me eraan stoorde. Ik heb daarom besloten vandaag geen gebruik te maken van dit park.

  • Algemeen 2
op 27 augustus 2016 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2016

Center parcs Zandvoort. Hebben in een hotelkamer geslapen die helemaal uitgeleefd en vies was, door gezakte bedden en heel oud (kapot)meubilair. Zwembad viel tegen. Babybadje veel te koud. Veel te duur voor wat er geboden wordt. Positief: dicht bij het strand en vriendelijk personeel.

  • Algemeen 2
op 14 augustus 2016 bestemming: Nederland / zandvoort, reisperiode: augustus 2015

Vies park. Heel veel zwerfvuil Ook struiken en groen in slechte staat en vol zwerfvuil. Huisje zijn kaal en vies. meubilair is oud en opgelapt. Allemaal bij komende kosten voor basis zaken als linnenpakket. Prijs/kwaliteitverhouding is ver te zoeken. Staat van onderhoud van de huisjes is matig. Personeel is aan balie is vriendelijk maar de bewaking is honds brutaal. Even de auto lossen bij het huisje levert al commentaar op van een van de dames van de bewaking. op uitermate onvriendelijke wijze is verteld dat de auto direct weg moet (we stonden er nog geen half uur! en blokkeerde geen doorgang!) Resultaat: ik heb de auto laten staan het hele weekeinde! Geen aanrader. Dorp Zandvoort is wel leuk. Advies: Zoek een andere locatie!!!!!!

  • Algemeen 1
op 1 augustus 2016 bestemming: Nederland / America, reisperiode: juni 2016

Een special gelegenheid met heel veel emotie een onbezorgd weekend geboekt bij center Parcs.
1 grote elende. huisje vies vochtig met lekkage. apparaten kapot en dan aan eind sorry zeggen en met bon van 100 euro aankomen waarbij je in plaats van 1000 euro total nog een keer 900 euro neer moet leggen.
Bij Landal zeggen ze niet alleen sorry maar geven ze ook een mooi huisje waarbij je alleen nog de verblijfkosten moet betalen maar is wel klantgericht.
Ga niet naar Center Parcs want er zullen goede huisjes zijn maar ook hele slechte waarbij prijs kwaliteit echt schandalig is.
En dan stuur je naar directive maar krijg je alleen maar sevicemederkster die niks doen grof schandaal hoop ook dat heel veel mensen naar Landal zullen gaan en Center Parcs zullen negeren zodat ze alsnog klanten serieus gaan nemen en niet afdoen met een sorry

  • Algemeen 1
op 28 januari 2016 bestemming: Nederland / America, reisperiode: december 2015

Fijn dat er een vakantie park is met voorzieningen voor mijn hond !! En dan bedoel ik niet alleen de aanwezige honden uitlaat plaatsen.
Ook in de Market Dome,waar de restaurants,barretjes,winkeltjes ed zich bevinden,is het toegestaan de hond aangelijnd mee naar binnen te nemen.
Voor de baas en de hond dus erg gezellig !!!!

  • Algemeen 10
op 9 november 2015 bestemming: Nederland / Nijmegen, reisperiode: juli 2015

Ik en mijn man kende centerparcs van vroeger, van onze jeugd. Ik geloof dat het in die tijd een beetje is gebleven. Huisje in België was gewoon ronduit veel te klein, zelfs voor twee personen. Maar dat was niet het echte probleem. Erger vonden we de status van het huisje. Naast dat het zichtbaar oud, versleten (kapot) en vies was, was het ook nog eens erg muffig en vochtig. Het stonk er gewoon! Dat was een tegenvaller. Later zijn we met familie (broers, zussen + aanhang) in een huisje in Nederland geweest. Deze was wel groot genoeg voor ons allen, en de knullig gerepareerde vloerbedekking hoefde niet perse de pret te drukken. Maar oei! Het was mogelijk nog erger als in België. Natte muren en plafond en op de vloer lag gewoon plasjes water (nee, er was geen lekkage wat we in eerste instantie dachten). En alles werd nat binnen (ipv droog). Zelfs onze (zelf meegenomen) kussens zijn gewoon nat geworden! Hoe vervelend was het om in de avond in een nat bed te stappen? We hebben zoveel mogelijk zelf proberen op te lossen door deuren en ramen zoveel mogelijk open te laten. Maar als je weg gaat, dan laat je dat niet allemaal open staan uit vrees voor inbraak. En kom je na een dagje uit terug, dan was het zo mogelijk nog vochtiger als voorheen. Uiteindelijk blij dat we maar een weekend waren. Service, bediening en eten waren wel uitstekend, daarom een 4 ipv een nog lager cijfer.

  • Algemeen 4
op 6 oktober 2015 bestemming: Frankrijk / Les trois forets, reisperiode: juni 2015

Prachtige omgeving, goed verzorgd huisje en een enorme plaza waar vanalles te beleven is. Prijs-kwaliteit: prima!

  • Algemeen 8
op 3 oktober 2015 bestemming: Nederland / Eemhof Zeewolde, reisperiode: juni 2015

Wij vierden ons 40jarig huwelijk op Center Parcs en alles was prima verzorgd!
Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 25 september 2015 bestemming: Nederland / Meerdal, reisperiode: februari 2013

We hadden een heerlijk weekendje in CP geboekt, toen we aankwamen stonden er hertjes in onze tuin. De kinderen konden de hertjes gewoon uit hun hand laten eten en dat vonden ze natuurlijk fantastisch. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Zalig.

  • Algemeen 8
op 25 september 2015 bestemming: Nederland / Kempervennen, reisperiode: augustus 2015

CenterParcs Kempervennen is een groen park in een mooie omgeving met veel mogelijkheden voor uitstapjes. Wij hebben zelf tijdens onze vakantie echter weinig uitstapjes buiten het park gemaakt, omdat er in het park zoveel leuke faciliteiten zijn! Met 2 jonge kinderen is het fantastisch om 's ochtends je huisje uit te lopen en direct een kudde geitjes tegen te komen. De kinderboerderij, speeltuinen, de ottervijver, het zwembad, en nog meer dingen die allemaal leuk zijn. Zeer kindvriendelijk park. Ook aan stopcontactbeschermers is gedacht op de slaapkamers. Ook voor jongeren en volwassenen worden heel veel activiteiten geboden (o.a. waterskiën). We hebben ons geweldig vermaakt en willen in de toekomst nog eens heen!

  • Algemeen 10
op 23 september 2015 bestemming: Nederland / Ouddorp, reisperiode: februari 2015

Heerlijk zwembad en relax park aan het strand!

  • Algemeen 8
op 23 september 2015 bestemming: Frankrijk / Laon, reisperiode: juli 2015

Het park ziet er op zich leuk uit. De stijl van de huisjes en het strandje geeft het een zonnige aanblik. Helaas zijn de huisjes erg vies, van binnen en van buiten. Vloeren, muren en tapijt zit vol met vlekken en de bank was doorgezakt. Het huisje zat bij aankomst vol met vliegen en mieren. Het plafond van het overdekte terras zag zwart van de spinnenwebben, zelfs bij de restaurants hingen ze volop boven je tafel. Het zwembad ging 's avonds zonder aankondiging eerder dicht. Omdat sommige huisjes wat ver van het centrum liggen zijn er golfkarretjes te huur.

  • Algemeen 5
op 22 september 2015 bestemming: Duitsland / medebach, reisperiode: september 2015

Mooi park met veel faciliteiten en activiteiten, daarbij een mooie omgeving dichtbij een supermarkten winkels en een leuke omgeving om te verkennen. aanrader voor natuur liefhebbers. het park is wel een beetje gedateerdmaar daar werd vol op aan gewerkt. ruime schone huisjes, alleen het personeel was niet erg klantvriendelijk / gericht.

  • Algemeen 7
op 15 september 2015 bestemming: Nederland / Drente, reisperiode: juli 2013

Altijd heel gezellig met de kids bij Center parcs en in de natuur hou ik van

  • Algemeen 9
op 15 september 2015 bestemming: Nederland / Zeewolde, reisperiode: mei 2015

Wij gaan heel vaak weekendjes of een midweekje naar center parcs. Heerlijk genieten van het zwembad, de gezelligheid, de heerlijke huisjes waar je lekker kan luieren en lekker wandelen en eten. Even er lekker tussen uit.

  • Algemeen 9
op 7 september 2015 bestemming: Frankrijk / Hatigny, reisperiode: juli 2015

Prachtig gelegen, goed uitgangspunt voor uitstapjes. Groot park met veel aktiviteiten

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 10 juni 2012 bestemming: Nederland / Horst America, reisperiode: mei 2012

Een heel positieve ervaring. Huisje was rustig gelegen, dicht bij de winkels en activiteitencentrum. Interieur voldeed aan onze wensen, kan wel een opknapbeurt gebruiken. Vanwege een chronische aandoening heb ik een speciaal dieet waarover ik vóór ons vertrek contact heb opgenomen met de manager van het park. Na uitwisseling van gegevens heeft hij beloofd alles is het werk te stellen om aan mijn wensen te voldoen. Na aankomst heb ik opnieuw contact met hem gehad en gezien dat aan al mijn wensen voldaan kon worden. Dat is gedurende ons verblijf van 6 dagen ook gebleken. Zowel 's ochtends als 's avonds werden voor mij speciaal ingekochte producten klaargemaakt zodat ik zonder problemen heb kunnen genieten van de lekkere gerechten. Een grote pluim voor de leiding en de medewerkers van de keuken van het centerparks Meerdal in Horst.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 17 maart 2011 bestemming: Nederland, reisperiode: maart 2011

Wij zijn met 8 vrienden naar portzeelande van Center Parcs geweest het was gezellig maar het eten was een drama echt heel slecht

We zijn vrijdag bij het buffet gaan eten omdat de rest vol was, het eten was zo slecht er stond een kok die ter plekken de hamburgers en biefstukken aan het bakken was als deze klaar waren legde hij ze in een bak en kon je ze pakken we moesten heel lang wachten nou is dat niet zo heel erg maar als je dan wilt gaan eten en het vlees is echt nog rauw sommige delen hadden de bakplaat niet eens geraakt echt heel erg dus ik zeg daar wat van zegt de serveerster dat het mijn eigen schuld is toen werd ik boos want ik ga er van uit dat het gaar is de kosten pp €25 exl drank de volgende ochtend waren er 6 vrienden ziek overgeven en diaree.

Dag 2 hadden we een steengrill bestelt om zelf in het huisje te eten salade en sausjes genoeg maar het vlees was echt te weining en maar 4 soorten kipfilet hamburger slavink en shoarma dus ook niet goed.

Dag 3 zijn we in de grill daar gaan eten dat was gelukkig wel goed.

Het is echt een zomer park echt op buiten activiteiten gericht het zwembad is klein.

Nee niet een park waar ik nog snel terug ga.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 6
op 15 april 2009 bestemming: België, reisperiode: januari 2009

Mooi huisje en erg gezelig in Center Parcs. De aquamundo was ook erg groot en je kunt er veel plezier hebben met de wildwaterbaan en glijbanen en de kascadebaan. Ik vind alleen wel dat de wildwaterbaan wat harder mag! Het park zelf ziet er goed uit en erg onderhouden. Er waren ook andere leuke activiteiten en de marked dome is echt super leuk. Ik vind dat die bij alle parken moeten blijven. Ik ben erg tevreden over onze reis en het was zeker de moeite waard!! Ik raad het iedereen aan!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 30 maart 2009 bestemming: België / vossemeren, reisperiode: juni 2008

Betaald voor luxe, maar moest alles zelf doen... Terwijl ik ervoor betaald had dat het door Center Parcs geregeld zou worden!

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 31 oktober 2008 bestemming: Nederland, reisperiode: oktober 2008

Park de Vossemeren van Center Parcs was in orde behalve de maandverbanden in het zwembad!
Cottage was een ramp nog nooit gezien, de cottage stonk was niet verlucht, lege flessen onder de zetels, spinnenwebben, oordoppen onder het bed, de vloer was vuil, ongedierte de cottage was gewoon niet opgekuist! Voordien naar heijderbos en eemhof geweest en alles was in orde... deze keer was het echt een ramp!

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 2
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 4
op 10 oktober 2008 bestemming: Nederland, reisperiode: juli 2008

Erg mooi park & zwembad van Center Parcs.

Nadat ik ziek werd op de 3de dag en niet langer kon blijven vond ik de hulp bij de receptie beter kunnen. We zochten een dokter maar kregen alleen een onduidelijk kaartje. Na het gevraagd te hebben werd ons verteld dat we zelf maar even moesten zoeken. Toen ik alleen maar zieker werd zijn we toch naar huis gegaan, werden erg vriendelijk geholpen bij het huisje aan de ingang/uitgang van het park.

Nadat we thuis waren kregen we binnen een week een brief en te horen dat we geld terug kregen. Erg fijn natuurlijk.

Over het algemeen echt een fijn, mooi en schoon park.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 4
  • Prijs / kwaliteit 6
op 3 september 2008 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2008

De huisjes van Center Parcs waren erg vochtig en erg muf, op de muren stond de schimmel, als je `s morgens wakker werd was alles klammig. De prijs is dan ook veel te hoog voor wat je er voor terug krijgt. 2 kleine kindjes zijn hierdoor ziek geworden. Verder was er niet goed schoongemaakt in het huisje. Het park zelf is voor de kinderen een groot plezier, het zwembad en het vermaak is voor de kleintjes super.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 2
op 27 mei 2008 bestemming: Frankrijk, reisperiode: mei 2008

Prachtig park, fantastische aquamundo, proper, verzorgd, veel te doen op CenterParks.

1 probleem echter in ons geval! Onze cottage had een tuintje die niet afgesloten was van meertje, en dit met 2 kindjes jonger dan 3. 95% van de andere cottages aan het water waren wel afgesloten! Gevolg... binnen het eerste uur ons zoontje in het water gevallen en bijna verdronken... nog een geluk dat we aandachtig waren en hem onmiddelijk achterna gesprongen zijn, zodat erger is voorkomen! Enkel schoenen en gsm (die zat in mijn mans broek) zijn stuk. Je denkt er nu eenmaal niet aan, die eerst uit te trekken als het leven van je kind in gevaar is.

Probleem 2... onmiddelijk klacht ingediend (zoals beschreven in regelgeving) en andere cottage gevraagd wegens onveilig... dit werd genegeerd! Geen verantwoordelijke te bereiken... receptioniste was vriendelijk, maar kon ons enkel helpen een klacht in te dienen! Jammer voor deze prachtige locatie, maar van een "state of hapiness" was bij ons niets te merken! En dat voor een organisatie waar iedereen heen gaat omwille van zijn kindvriendelijkheid. We zijn benieuwd of we nog reactie krijgen op onze klacht!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 24 mei 2008 bestemming: Nederland, reisperiode: mei 2008

Huisje en zwembad waren absoluut niet schoon. Hebben bij aankomst eerst zelf het huisje moeten schoonmaken. De bedden lagen niet lekker. En het park was niet netjes verzorgd. Wij waren beter gewend van Center Parcs. Klachten werden overigens zeer correct en snel opgelost.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 4
op 5 mei 2008 bestemming: Duitsland, reisperiode: april 2008

Butjadinger Kuste biedt een prima zwembad. Zonder problemen en elke dag weer leuk door de afwisseling in de baden. De huisjes van Center Parcs waren erg gehorig (sanitairgebruik, stemgeluid, meubilair dat verplaatst wordt enz.). Op deze wijze heb je geen rustige avond in je twee onder een kap bungalowtje. Te weinig parkeerplaatsen zodat je een probleem hebt bij in en uitladen. Bedden erg matig en het huisje zag er nog net niet uitgewoond uit. Maar dat zal niet lang meer duren schat ik zo in. Kortom, heb je maling aan burengerucht en slaap je sowieso in elk bed prima, dan is het zwembad de enige reden om naar dit park te gaan. Zelf zullen we de volgende keer uitkijken naar iets anders.

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 6
op 17 februari 2008 bestemming: Nederland / Meerdal, reisperiode: augustus 2007

Erg mooi park van Center Parcs, mooi huisje waarvan de inrichting wel naar vernieuwing toe is. Erg mooi zwembad en park.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 augustus 2007 bestemming: Nederland, reisperiode: april 2007

Een heerlijke week met kinderen en kleinkinderen in 4 aan elkaar geschakelde cottages. Maar halverwege de terugreis merkten we dat er een linnen jasje met daarop een gouden speld was blijven hangen. Direct gebeld en gevraagd of er actie ondernomen kon worden voordat de volgende bewoners in de cottage kwamen. We zouden teruggebeld worden! Geen belletje, dus zelf gebeld. Helaas niet gevonden bij gevonden voorwerpen. Nadat ik verklaarde dat ik dan de politie zou inschakelen om een geval van diefstal aan te geven werd er beloofd dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden. De volgende dag (na 2 telefoontjes van mijn kant) bleek dat de gouden speld gevonden was; doch niet het jasje?? Naar Heijderbos gereden om de speld op te halen en een beschrijving te geven van de werkster/-ker die wij nog gesproken hadden. Bij de balie aangekomen 45 minuten gewacht omdat degene die mijn speld bij de gevonden voorwerpen ging halen eerst koffie ging drinken!! Maar ik zou zeker teruggebeld gebeld worden nadat er met mijn beschrijving navraag gedaan zou worden bij het(duitse) schoonmaakbedrijf. Na 6 dagen weer zelf geinformeerd. Een korzelige mevrouw (ze had me al 3 keer beloofd terug te bellen!!) vertelde me dat ze niets voor voor me konden doen en dat ik blij moest zijn dat ik de speld terug had! Natuurlijk ben ik blij en natuurlijk is het mijn eigen fout dat ik het jasje heb laten hangen.. Het gaat me ook niet om een linnen jasje, maar wel om de zeer nonchalante manier waaarop deze klacht afgehandeld is. Centerparcs was leuk,maar wel met een zeer wrange nasmaak!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 7
op 27 juli 2007 bestemming: Nederland, reisperiode: juli 2007

Waarschijnlijk de laatste keer Center Parcs voor ons. Bij aankomst in ons huisje liepen de oorknijpers over het aanrechtje en salon tafeltje, ja alles -tje want voor 5 personen was dit huisje echt veel te klein. Bedden liggen niet lekker, totaal versleten, park zelf heel slechte bewegwijzering, slecht verlicht. Personeel en verdere accommodatie prima. Eten fantastisch, op terras soms te lang wachten op bestelling (20 minuten) en er wordt ook daar niet tijdig opgeruimd. Nogmaals, personeel super maar huisje ronduitgezegt schandalig veel geld, je kan beter in de auto slapen.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 6
  • Prijs / kwaliteit 2
op 28 juni 2007 bestemming: Nederland / Westerhoven, reisperiode: juni 2007

Familietrip (6 volwassenen, 2 jonge kinderen) naar Centerparcs de Kempervennen (nabij Valkenswaard) bleek geen shot in de roos. De 'luxe' 8 persoons bungalow ademde een sfeer van de jaren 80, met als triest dieptepunt de abnominabele bedden, die blijkbaar ook al in dat decenium waren aangeschaft. Zes volwassenen die een lang weekend afsluiten met een pijnlijke rug, bizar! Verder bleek het huisje extreem vochtig (handdoeken en zwemkleding die niet wilden drogen) waardoor het er ook stonk (samen met de nicotinewalm van de vorige huurders), was de laminaatvloer compleet versleten (kapotte, scherpe naden en zelfs losse vloerdelen!) en bovendien zo vies dat we er onze jongste niet op durfden te laten spelen, voordat we deze zelf hadden schoongemaakt.

Park en overige faciliteiten zijn zelf verder wel oke en ook het personeel is uitermate vriendelijk, maar die huisjes... Dit is al de derde keer in 5 jaar dat ons dit overkomt. Voor ons geen Centerparcs meer.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 4
op 25 maart 2007 bestemming: Nederland / Zandvoort, reisperiode: maart 2007

Wij gaan al een aantal jaar met 8 vrienden in maart naar Center Parcs. Park Zandvoort heeft voor ons de voorkeur omdat je lopend naar het stadje en het strand kan. Zo ben je dus niet afhankelijk van de faciliteiten op het park. Het interieur van de huisjes vinden wij wel aan vernieuwing toe. Verder is alles goed in orde op het park.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 9 februari 2007 bestemming: Nederland / Heijen, reisperiode: november 2005

Wij hebben daar de dagen van ons leven gehad; enorm mooi park van Center Parcs en zeker het zwembad niet te vergeten. Echt super!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 10
op 27 oktober 2006 bestemming: Nederland, reisperiode: mei 2006

Veel geld om uiteindelijk toch nog zelf te moeten instaan voor het eten en de beddenopmaak. Verder was het park van Center Parcs wel in orde.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 7
op 16 juli 2006 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2005

We hadden een prachtige ruime bungalow van centre parcs met een sauna en een zonnebank in een rustige bosrijke omgeving. Verder was alles in de bungalow aanwezig om ook zelf te koken en hebben we genoten van een heerlijke rustige vakantie voor een redelijke prijs.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 juli 2006 bestemming: België, reisperiode: juni 2002

Leuk park, nette voorzieningen en genoeg te doen in Center Parcs!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 5
op 16 juli 2006 bestemming: Nederland / Port Zelande, reisperiode: juli 1997

Doordat wij brand hadden in huis moesten we er tijdeijk uit. De verzekeringsmaatschappij heeft ons voorgesteld in een hotel te gaan, in plaats daarvan hebben wij Port Zélande van Center Parcs gekozen. Ondanks de reden dat we daar zaten is het toch heel erg bevallen.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 15 juli 2006 bestemming: België, reisperiode: juli 2005

Mooie omgeving en enorm veel te doen. Je verveelt je bij Center Parcs geen minuut.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 6
  • Prijs / kwaliteit 7
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3