Interview Comfortvilla

Interview met Marcel Kamer
Luxe villa van Comfortvilla

Persoonlijke vragen voor de geïnterviewde

Vertel eens wat over jezelf, hoe lang werk je al bij de organisatie? Wat is je huidige functie? Heb je ook andere functies gehad? Wat vind je wel/niet leuk aan je functie?
Comfortvilla is in 2003 door mij opgericht en sinds die tijd werk ik er fulltime aan om het aanbod en de kwaliteit optimaal te houden. Ik selecteer alle accommodaties persoonlijk en kan onze klanten daardoor goed adviseren. Ik ben er trots op dat veel van onze klanten regelmatig bij ons terugkeren!


Vragen over de organisatie

Hoe is het bedrijf ontstaan?
Comfortvilla is ontstaan vanuit ons lokale kantoor in Spanje, dat zich bezighield met het beheer en onderhoud van villa’s in Begur en omgeving. Een deel van de particuliere eigenaren van deze villa’s wilde hun bezit ook verhuren en daarvoor hebben we Comfortvilla.com opgezet. Ons servicekantoor in Spanje staat onder leiding van mijn broer en daarmee zijn we een familiebedrijf.

Waarom is destijds voor de bedrijfsnaam gekozen?
We vonden Comfortvilla een pakkende naam die de lading moet dekken en ons gelijkertijd ons scherp houdt om die naam waar te blijven maken. Iets waar we tot nu toe gelukkig goed in slagen.

Wat is de visie en missie van de organisatie?
Comfortvilla.com wil onderscheidend specialist zijn als het gaat om het huren van een luxe villa in de omgeving van Begur, een prachtig en exclusief stukje van de Costa Brava. Bij deze villa’s en omgeving hoort een service van hoge kwaliteit en we streven er met ons lokale kantoor ieder jaar naar om die kwaliteit te verhogen en de service uit te breiden. Daarnaast willen we ons aanbod uitbreiden naar andere exclusieve stukjes van Spanje, zoals Sitges, Salobreña en Marbella.

Wie is de doelgroep?
Het gebied rond Begur is bij uitstek geschikt voor echtparen/stellen met of zonder kinderen, die van luxe, mooie stranden, pittoreske dorpjes en lekker eten houden. Voor wilde uitgaanslocaties moet men niet bij ons zijn. Stijl, klasse en kwaliteit van leven is meer onze specialiteit.

Waarin onderscheidt de organisatie zich van concurrenten?
Wij hebben een exclusief aanbod dat niet bij andere aanbieders te vinden is, met een eigen service-kantoor ter plaatse, waardoor we niet afhankelijk zijn van derden met andere belangen. We hebben daardoor grip op de kwaliteit en zijn in staat eventuele problemen snel en adequaat op te lossen.

Welke bestemmingen verkopen jullie op dit moment het meest?
Begur, Playa de Pals en Tamariu in Spanje.

Kun je trends of verschuivingen noemen m.b.t. bestemmingen?
De vraag naar villa’s in ons segment is nog steeds onverminderd groot.

Wat is echt kenmerkend/karakteristiek voor de organisatie?
We zijn klein en kennen ons aanbod zeer goed, waardoor we oprecht persoonlijk kunnen adviseren.

Hoe zou je graag omschreven willen worden door klanten?
Als betrouwbare partner die doet wat ze beloven en waarbij de gegeven informatie klopt.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds? Waarom wel/niet?
We zijn aangesloten bij het SGR omdat we denken dat mensen in deze financieel onzekere tijd, zekerheid willen over de bestemming van hun geld.

Heb je nog iets toe te voegen?
Ik nodig iedereen uit om zelf te ervaren hoe mooi de omgeving van Begur in Spanje is. De meeste mensen die er voor het eerst komen, zijn allemaal verbaasd om zoiets moois in Spanje te kunnen aantreffen. En als je daarbij een villa met privé zwembad wilt huren, kijk dan eens op onze website.