Interview Topic Travel Vakantiehuizen

Interview met Joost Kaart
Interview met Joost Kaart van Topic Travel Vakantiehuizen

Vragen over de organisatie Topic Travel

Wat is de visie en missie van de organisatie?
De visie van Topic Travel is dat door eerlijk en transparant zaken doen (w.o. het geven van eerlijke en uitgebreide informatie over de huizen) klanten komen en terug blijven komen, waardoor het mogelijk is om succesvol te opereren binnen de reisbranche.

De missie van Topic Travel is om mensen een goede, onbezorgde vakantie in een vakantiehuis te bezorgen.

Dit wordt bereikt door:
- Eerlijke en uitvoerige informatie te geven
- Klanten een hoog serviceniveau te bieden door ze vooraf te faciliteren bij het maken van een goede keuze en tijdens en na de vakantie adequaat te handelen bij reacties
- Eerlijk en transparant zaken te doen
- Vertrouwen bij consumenten te scheppen en waar te maken

Wat is de doelgroep?
De doelgroep is huishoudens, met en zonder kinderen, in de leeftijdscategorie van 35 jaar en ouder met een bovengemiddeld inkomen.

Waarin onderscheidt de organisatie zich van concurrenten?
Het onderscheidend vermogen ligt vooral in onze eerlijke en uitgebreide informatie in combinatie met ons serviceniveau. Zo worden onze vakantiehuizen jaarlijks gecontroleerd door onze eigen medewerkers en krijgen klanten een uitgebreid reisbescheidenpakket na hun boeking.

Welke bestemmingen verkopen jullie op dit moment het meest?
Wij bieden vakantiehuizen aan in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Frankrijk is daarvan de meest populaire bestemming.

Kun je trends of verschuivingen noemen m.b.t. bestemmingen?
Er is een toenemende vraag naar vakantiehuizen op eilanden in Zuid-Europa. Dit is ook de reden geweest dat Topic Travel sinds vorig jaar ook vakantiehuizen aanbiedt op Ibiza, Mallorca en Sicilië.

Wat is echt kenmerkend/karakteristiek voor de organisatie?
Kenmerkend voor Topic Travel is dat er continu wordt gekeken hoe klanten beter bediend kunnen worden.

Hoe zou je graag omschreven willen worden door klanten?
Het liefst zou Topic Travel door klanten omschreven worden als een zeer klantvriendelijke organisatie die er alles aan doet om de klant een goede vakantie te bezorgen.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds? Waarom wel/niet?
Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit geeft extra zekerheid en garantie voor de klant dat Topic Travel een betrouwbare reisorganisatie is.