Schrijf een ervaring over Chalet.nl en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Chalet.nl

Villa Expert
8,9
op basis van 14 reviews
Lees meer
Comfortvilla
8,8
op basis van 28 reviews
Lees meer
Novasol
8,2
op basis van 2407 reviews

3 consumenten awards

Novasol won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 8 resultaten

op 9 januari 2020 bestemming: Frankrijk / arc 2000, reisperiode: december 2019

Ivm grote grote groep, 15 personen, skiers en wandelaars, is het vinden van een geschikte accommodatie in een groot skigebied aan de piste wel een moeilijke opgave: met hulp van Chalet.nl nu al twee jaar achtereen een goede accommodatie gevonden !

  • Algemeen 9
op 25 september 2019 bestemming: Frankrijk / La rosiere, reisperiode: januari 2019

Accomodatie La Roc was echt top! schoon, direct bij de piste met een mooie wellness, wij hebben ons fantastisch vermaakt. Wij boeken al jaren bij Chalet.nl en ik weet niet beter dan dat ze snel, duidelijk en servicegericht zijn.

  • Algemeen 10




op 1 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk / Solden, reisperiode: maart 2018

We boeken al jaren via chalet.nl is het elk jaar weer super! Snel bericht, meedenken , en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Nu voor de eerste keer dezelfde bestemming en appartement geboekt, omdat het gewoon helemaal goed was! Groot compliment voor de medewerkers!

  • Algemeen 9
op 15 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: april 2019

Wij waren met een groep van 10 personen, leeftijd van 14 tot 56 jaar, en een hond gaan skin in Kaprun/Oostenrijk. Door de geweldige begeleiding van Chalet.nl hebben wij in een zeer mooi, groot huis met alles erop en eraan verbleven. Net zoals wij het wilden!

Ook de ontvangst ter plaatse was top!

Alles was heel proper en verzorgd.

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2018 bestemming: Oostenrijk / Leogang, reisperiode: februari 2017

Vorig jaar met deze organisatie geboekt. Was een misverstand over de catering terwijl dit de reden was om bij hen te boeken. Hier is uiteindelijk niks meer voor geregeld en ook geen enkele medewerking vanuit hun gekomen. Aangekomen in huis in Leogang die qua capaciteit 35 personen zou moeten kunnen huisvesten waren veel gebreken. Vieze jacuzzi, vuilniszakken die voor de deur waren blijven staan, kapotte deurklinken. In de keuken waren voor 35 personen 2 kleine slakommen, 2 koekenpannen en 1 vaatwasser die niet goed functioneerde. Aangezien we zelf de catering moesten regelen was dit echt een drama. Heb Chalet.nl hiervan op de hoogte gebracht en er is uiteindelijk 1 slakom bij geleverd. Heb zelden zo'n slecht, niet meewerkende organisatie meegemaakt!! Er is geen enkele compensatie of bericht gekomen met een excuus of iets anders terwijl mijn onvrede meer dan duidelijk was. Zou hier niet bij boeken!

  • Algemeen 2
op 1 januari 2016 bestemming: Frankrijk / Venosc, reisperiode: december 2015

Slecht, wij kwamen in een op het oog schoon huisje maar de keukenkastjes zaten vol met muizenkeutels, overal spinnenragen en erg stoffig en vies overal. De banken zitten echt voor geen meter en er is voor 11 pers. veel te weinig ruimte om lekker te zitten. Ook de keuken is minimaal en het kookt lastig met een oude oven en koffiezetapparaat werkt niet. 1 douche was koud en heel vies douchegordijn. Gewoon minimaal allemaal, net kamperen...

  • Algemeen 3
op 1 april 2014 bestemming: Frankrijk / Val Thorens, reisperiode: maart 2014

Lekkage in de badkamer, de urine van de bovenburen stroomt bij ons in de badkamer, De tv in de slaapkamer doet het niet. Je vuilnis moet je zelf wegbrengen???? Ze hebben een shuttle dienst, maar halen geen residence gasten op, maar het is wel het hoogste hotel in Val Thorens.
Chalet.nl belooft van alles, maar doet weinig. NOOIT meer naar dit hotel of residence. 24/7 receptie alleen waren ze er nooit als we ze wilden spreken

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 30 januari 2009 bestemming: Oostenrijk / Wald im Pinzgau, reisperiode: januari 2009

Zeer mooi Chalet, goed onderhouden, dichtbij een prachtig zwembad(kritalbad). Er is een groot overdekt garage complex. Skibus in het dorp en op loopafstand kun je de hele ski uitrusting huren in een prachtige winkel. Wel een kwartier rijden om bij de pistes te komen. In een woord "geweldig"(proficiat chalet.nl). Let alleen op dat je niets breekt, een klein bordje kostte al 9 euro.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 7
  • 1