Bekijk ook eens deze Vakantiehuizen organisaties: PonyparkCity, Portucasa.nl, Villa Expert, Comfortvilla, Basic Travel, La Casita, Happy Home, Center Parcs, Landal GreenParks, Topic Travel Vakantiehuizen, Roompot Vakanties, Vacances Provence, Aan Zee, Interhome, Belvilla, Sunparks, Bungalow.Net, Novasol, Wimdu, BungalowSpecials.nl, DroomParken.nl, RCN Vakantieparken, Villatrips.com, Oasis Parcs, Chalet.nu

Ervaringen Hogenboom Vakantieparken

Pagina 1 van 2 met 12 resultaten

op 6 april 2016 bestemming: Nederland / s-Gravenzande, reisperiode: maart 2016

Zinloos geweld op Duynpark de Heeren van 's-Gravenzande

Al vele jaren boek ik meerdere malen per jaar huisjes op de parken van Roompot en Hogenboom. Helaas moet ik constateren dat de kwaliteit bij elke boeking sterk terugloopt.
De laatste boeking op Duynpark de Heeren van s Gravenzande was het huisje ernstig vervuild, bv een smerig plakkende keuken met etensresten in de bestek lades, een meterkast waar ook de bezem en stoffer en blik bewaard worden dik onder het stof en haren. Uiteraard zijn hier foto’s van gemaakt en heb ik de smeerboel schoongemaakt, leuk om zo je verblijf te beginnen. Een TV met slecht wazig beeld die na een week helemaal de geest gaf. Maar goed, over smeerboel en slecht onderhouden huisjes is hier op internet al genoeg geklaagd.
Wat opvalt is dat dit park meer en meer wordt verhuurd aan bedrijven en vaste Oost Europese bewoners. Bij een rondgang over het park zie je vele auto’s met kentekens als P, RO, LT enz. Dat deze bewoners de parkregels aan hun laars lappen bleek in mijn omgeving waarbij auto’s met hoge snelheden voorbij scheurden ondanks fietsende/spelende kleine kinderen. Aanspreken daarop wordt lachend afgedaan als zijnde waar bemoei je je mee en men scheurt gewoon weg, het park af.
Bij mijn laatste verblijf op dit park wordt mijn hondje slachtoffer van zinloos geweld. Zonder enige aanleiding wordt het kreupel geschopt door Engelse bewoners van een huisje verhuurd aan een bedrijf. Na een spoedoperatie is ze tot op heden onder medische behandeling en zal blijvende gevolgen eraan overhouden.
Ik meld dit, (evenals de gevaarlijke situaties m.b.t. kinderen) bij de receptie van het park echter wordt met allerlei loze beloftes weggestuurd. Ondanks dat een van de medewerksters over de daders zegt “ik ken deze mensen en mijn vrienden zijn het niet”
Na aangifte gedaan te hebben bij Politie Haaglanden te Naaldwijk blijkt de parkleiding de belangen van vaste huurders belangrijker te vinden. Zo wordt telkens weer geweigerd de persoonsgegevens van de daders te verstrekken. Meer dan 8x ben ik hiervoor bij de receptie geweest.
Ondanks dat tot 3x toe door een medewerkster van de receptie wordt bevestigd dat de namen van de daders bekend zijn, worden deze ook niet aan de politie verstrekt. Dit bemoeilijkt niet alleen de afhandeling van de aangifte maar maakt het ook onmogelijk de daders aansprakelijk te stellen voor de schade.
Uiteraard is de klacht op papier gezet en verstuurd per email en per brief naar Hogenboom Vakantieparken en Eazzis (de beheerder van dit park) echter een reactie of bevestiging van ontvangst blijft uit. Pas na een waarschuwing de kwestie in de publiciteit te brengen ontvang ik een email waarin alle aansprakelijkheid wordt afgewezen en wordt er gedreigd met juridische stappen als e.e.a. in de publiciteit wordt gebracht. Het vreemde is dat de afzender van dit e-mailtje Roompot is, terwijl ik geboekt heb bij Hogenboom Vakantieparken en Eazzis de parkbeheerder is.
Zo gaat Hogenboom dus om met serieuze klachten. Nu wordt ik niet zo snel bang van dit soort bedreigingen en heb ik de klacht inmiddels voorgelegd aan geschillencommissie recreatie en plaats ik deze klacht op zoveel mogelijk fora. Ook heb ik mijn advocaat gevraagd hoe om te gaan met dit soort bedreigingen van Roompot.

  • Algemeen 1
op 30 september 2015 bestemming: Nederland / Diever, reisperiode: juli 2014

Mooi park Landgoed 't Wildryck, rustig en veel groen en ook voor mindervaliden erg geschikt. Huisje compleet aangepast, stoel, bed en hulpmiddelen en park goed toegankelijk. Mooie omgeving.

  • Algemeen 9
op 24 september 2015 bestemming: Nederland / Arcen, reisperiode: juli 2014

Limburg is heerlijk, Resort Arcen was een duur park maar zeker z'n geld waard. We zijn er in 2014 en 2015 op 2 weken op vakantie geweest. Het animatieteam had voor jong en oud heel fijne activiteiten. In de omgeving is ook veel te beleven. Aardbeienland, een attractiepark net over de grens, kasteeltuinen Arcen, Toverland...er is zó veel te doen. Onze kinderen vonden het fantastisch in Arcen. De luxe standaard villa voor 6 personen was heel erg mooi èn super schoon. Wij zijn fan!

  • Algemeen 9
op 18 september 2015 bestemming: Nederland / Hoenderloo, reisperiode: oktober 2014

Huisje was niet zo schoon. Er zaten ook weinig ramen in dus het was vrij donker. In onze slaapkamer beide bedlampjes kapot. Slaapkamer was ook vrij klein, de andere slaapkamer met sauna was wel een stuk groter. Verder op het park weinig te doen, zwembad gesloten en slechts enkele speeltoestellen voor de kinderen.

  • Algemeen 7
op 5 augustus 2015 bestemming: Duitsland / hocksauerland, reisperiode: juli 2015

Onze vakantie zit er weer op, we hebben enorm genoten, mijn man en ik hebben heerlijk kunnen genieten van de sauna. Onze oudste twee zoons (14 en 16) ook trouwens. De twee jongste kids hebben het ook fijn gehad, onze dochter wilde niet meer naar huis. Omdat het zo'n klein complex is miste we alleen een zwembad, maar in de buurt hebben we ons prima vermaakt in het zwembad, centrum op steenworp afstand is altijd fijn. De omgeving is natuurlijk heerlijk. Al met al een fijne break. Zeker om nog eens over te doen, in de winter ofzo ;-) ps de wasmachine (2 euro) en droger(gratis) in het complex maakt het allemaal een stuk makkelijker. Bedankt Hogenboom!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 2 januari 2014 bestemming: Nederland / Kootwijk, reisperiode: januari 2014

Dagkaart gekocht voor zwembad Kootwijk, kinderen in de ochtend 2 uur laten zwemmen voor € 9,- , na het avondeten weer teruggegaan, maar dagkaart blijkt maar toegang te boeden voor 1 x toegang. Wat dagkaart betekent kon de badmeester en Hogenboom mij niet uitleggen... Receptie is uiteraard gesloten, Hogenboom gebeld maar die adviseert me doodleuk nieuwe kaartjes te kopen

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 3
op 7 mei 2012 bestemming: Nederland / Julianadorp aan Zee, reisperiode: april 2012

Positief: de receptie medewerkers bij Hogenboom vakantieparken.

Negatief: de accommodatie is oud en matig onderhouden.
Bedden redelijk, plastic en papier onder bedden van vorige gebruikers.
Keuken: er is een koffie mok en 2 thee lepeltjes voor een 6- persoon's appartement. Receptie vult het gelijk aan. Huisje is een stof bende, heeft waarschijnlijk weken leeg gestaan en wordt niet gereinigd voor bezoek. "wordt opgelost" (niets meer van gehoord).

Badkamer: redelijk schoon, maar lamp hangt los van plafond, douchekop is nergens te bevestigen.

Woonkamer: lekker ruim, maar de slaapbank is onbruikbaar doordat de spiraal veren in je vel drukken. De twee zitter en losse stoel zijn bruikbaar als je er eerst een dekbed op legt. De spinnen lopen over de muren en de kunststof planten hebben we 2 dagen in de regen gestaan om schoon te spoelen.

De vloer bedekking(tapijt) is op en stinkt.

De aanwijzingen van de elektrische kookplaat zijn slecht af te lezen en zorgen voor verkeerd instellen.
De dame achter de receptie vind dat wij komen om vakantie te vieren niet om zelf alles te moeten aanvullen en schoonmaken. Waren wij het mee eens. Alleen jammer tot het daar bij bleef...!

Park en omgeving is prima weet niet hoe de losse villa's zijn.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 3
op 7 december 2009 bestemming: Nederland / Borger, reisperiode: augustus 2007

Zeer leuk park van Hogeboom, in de omgeving leuke fietstochten, en dicht bij hunnenbedden. De animatie was top, echt geweldig. Onze zoon was toen net 4 jaar. Maar naar mijn idee was er voor elke leeftijd tot 10 jaar wel wat te doen. Onze zoon vond hopie de mol geweldig. Oke het kan altijd beter, maar zeker zijn geld waard! Er is een leuk meer om in te spelen en zwemmen. In het zwembad een punt van kritiek, het spelen met ballen door tieners. Er werd echter wel wat van gezegd als de badmmeesters dit zagen.

Kampeerwinkel was compleet, maar voor de mensen die wat meer keus willen of een klein budget hebben er zit in het dorpje zo'n 5 minuten lopen en met de auto nog geen 2 minuten een hele mooie grote ah en een aldi of lidl ( weet niet meer welke van de twee).

De sfeer was goed en er was rust bij de stacaravan, geen overlast 's avond van de overige gasten. De caravan was erg mooi en schoon. Tijdens noodweer waar sommige huisjes door waren getroffen werd er gelijk aktie op ondernomen, en waar geen directe oplossing voor was werd de volgende ochtend geregeld.

Ja, deze camping is voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 oktober 2009 bestemming: Nederland / Zeeland, reisperiode: oktober 2009

We hadden een zeer luxe bungalow geboekt bij Hogeboom Vakantieparken met wasmachine, afwasmachine en oven. De bungalow was voor 1 -4 personen redelijk groot. Er waren 4 goede bedden. De douche was ook super groot, alleen was de waterstraal uit de sproeier een tegenvaller, want die was erg klein en minimaal.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 januari 2009 bestemming: Nederland / Burgum, reisperiode: december 2008

Vervoer en reis nvt, gaat om het park van Hogeboom: bijzonder slordig en slechte service, temperatuur bij aankomst tegen het vriespunt, pas na halve dag weer enigszins leefbaar, park vrij armoedig, slecht onderhouden en absoluut niet aan te raden: GEWOON NIET DOEN, prijs ook totaal niet in verhouding tot gebodene, SCHANDE!

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 3
  • Reisbegeleiding 3
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
  • 1
  • 2
  • `
  • Volgende
Heb je een vraag over Hogenboom Vakantieparken?

Reisgraag.nl bestaat al meer dan 10 jaar en heeft veel kennis over deze organisatie. We kennen alle opties die Hogenboom Vakantieparken heeft en we helpen je dan ook graag met het boeken van jouw reis. Vul hieronder jouw telefoonnumer in en we bellen je gratis terug.

Wat vind jij van reviews?

Wij willen graag weten wat jouw mening is. Help ons door de enquête in te vullen. Je maakt kans op een leuke reisgadget.