Schrijf een ervaring over Interhome en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Interhome

Pagina 2 van 5 met 42 resultaten

op 4 februari 2019 bestemming: Nederland / Oosterlo, reisperiode: februari 2019

Interhome is zeer misleidend. Ze hanteren extra kosten die niet direct zichtbaar zijn. Pas ergens op de derde pagina, indien je op het i'tje klikt, zijn de extra kosten zichtbaar. Erg vervelend!! En de klantenservice is hard, stroef en niet meewerken. Boek direct bij de aanbieder en vermijd Interhome! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 13 september 2018 bestemming: Oostenrijk / Landeck, reisperiode: augustus 2018

Voor tweede maal in deze vakantiewoning, weer prima geregeld door Interhome, genoten van de prachtige moderne vakantiewoning en de mooie omgeving. Ook is het fijn dat de medewerkers al de woningen voor de komende jaren vast konden leggen voor ons in verband met ons werk, er wordt altijd met je meegedacht en niets is teveel, kortom aanrader! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 2 september 2018 bestemming: Frankrijk / Canet en Rouissillion, reisperiode: augustus 2018

Prachtige functionele woning met verwarmd zwembad. Gelegen tegen een natuurpark, waar ' avonds wilde paarden te bewonderen zijn. Alles aanwezig om een geslaagde vakantie te garanderen. Behulpzame en vriendelijke huisbewaarster. Een minpunt: zowel wij als de vorige huurders kregen te maken met inbraak in de wagens, electrische fietsen gestolen, wagen leeggehaald, een domper op onze vakantie, anders zeker een dikke 10 waard. Wel heel goed geholpen geweest door de huisbewaarster en de Franse Gendarmerie. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 2 augustus 2018 bestemming: Italië / Parrano (Fabro), reisperiode: juli 2018

Hoewel de reis en het verblijf in Toscana/Umbria prima zijn meegevallen, waren er toch ook wat minder prettige aspecten, met name wat betreft de accomodatie en de toegang ertoe en het arrogant/agressieve gedrag van de eigenaar van Casale Verciano bij het overhandigen van de sleutels...
Ik wilde alvast naar Interhome toe reageren, maar dat blijkt niet mogelijk via de website (momenteel is er maar 1 beoordeling als 'excellent' vanwege Poolse bezoekers die - hoewel ik geen Pools versta - het blijkbaar vooral over Toscana en Umbria hebben...).
Enkele punten:
Toegangsweg
De toegangsweg vanuit het dorpje Parrano is een (inderdaad onverharde) weg die zonder groot risico voor beschadiging door een normale auto quasi onberijdbaar is: smal, met diepe voren en putten vol brokstukken van stenen en op diverse plaatsen onbeschermd langs diepe en steile kloven.
De 'gastheer' viel uit de lucht, want Interhome zou hiervan op de hoogte zijn. Gelukkig was hij bij aanvang uiteindelijk bereid om in zijn Jeep de eerste koffers en gasten op te halen.
We hebben één huurauto moeten vervangen door een duurder SUV model (eerste auto terugbrengen en andere afhalen in Firenze!!) terwijl de andere auto alle dagen tijdens het avond/nachtverblijf in Parrano geparkeerd bleef. Dit betekende per uitstap 2x omhoog/omlaag in de SUV en extra kosten!
De totale kost voor huis en gebruik: meer dan € 3.000,-
Lijkt ons alleszins geen kattepis.
Staat van de woning
Op zich was de woning OK, ware het niet dat er tijdens de voorbije weken blijkbaar nooit werd gepoetst: stof overal, vuile douches, vuile/vettige keuken en -apparaten... de € 20,-/persoon aan kosten lijkt de eigenaar zich enkele keren te hebben bespaard... en hij had nog het lef om naar het einde toe telefonisch te verwittigen dat er moest worden gepoetst. Het pand is in betere toestand nagelaten dan wij het kregen.
Wij stellen ons wel ook vragen bij de 'frisheid' van het beddengoed...
O ja, hij wilde ook nog extra incasseren voor onze kleindochter (2,5) omdat die naar zijn aanvoelen niet juist werd ingeschaald!

Gelukkig hebben wij er met enige moeite voor properheid kunnen zorgen en hebben dan nadien toch enorm genoten van het zwembad, het uitzicht, de vriendelijke bevolking...
O ja, Maria (de dame die regelmatig een oogje in het zeil hield en het zwembad wat proper maakte) was de vriendelijkheid zelve.
Niet voor herhaling vatbaar.

 • Algemeen 3
op 29 juli 2018 bestemming: Portugal / Ericiera, reisperiode: juli 2018

Ons gehuurde huis lag prachtig maar was in slechte staat. Geen welkom terwijl de eigenaar er wel bleek te zijn. Vies huis, vies zwembad met ongedierte, kapotte koelkast, haren in bad en bed! Geen wifi. Na contact met Interhome kwam een Belg ons huis schoonmaken. De andere gebreken zouden opgelost worden na diverse tel naar Interhome. Men liep ons huis maar in en uit met en zonder monteurs, schandalig.
En dan het contact met Interhome, geen moment excuses! Alleen maar uitvluchten, kletsverhalen en zeer klantonvriendelijk!
Wij eisen geld terug en zullen Interhome NIET aanbevelen!

 • Algemeen 2
op 24 juli 2018 bestemming: Spanje / Gerona, reisperiode: juli 2018

Vreselijk.
Huis geboekt voor 2600 euro per week. Hard gewerkt, wilde lekker luieren. Op de foto's...fris mooi gelegen huis aan het gedeelde zwembad
Echter een huis vol schimmels, kapotte muren, vieze keuken, stanklucht, schimmel in de douche...lawaai buiten waardoor je om half 4 soms nog niet sliep. Interhome 1e dag gebeld. Kastje naar de muur verhaal. Ben benieuwd of ze nog met een oplossing komen.

 • Algemeen 1
op 18 juli 2018 bestemming: Zwitserland / Davos, reisperiode: juni 2018

Het appartement was niet schoon. O.a. vieze deurklinken en vele spinnen webben. Het bed was kapot. Niet netjes dat je dan €50,00 per persoon bijbetaald om schoon te maken. We hebben alles achter zelf
schoon achter gelaten. Ook voor het linnengoed betaal je achteraf bij.
Dit kan echt niet.

 • Algemeen 6
op 12 juni 2018 bestemming: Spanje / Platja d'aro, reisperiode: september 2017

Het appartement op zich was netjes. Bij het uitpakken van onze kleding (waren met 3 personen : 1 dubbel bed en 1 stapelbed) bleek dat er geen kleerhangers waren die we dan maar in de lokale winkel zijn gaan kopen, 18 stuks. Bleek dat in de kamer met het stapelbed geen hangstang was, dus met 6 van kapstokken waren we niets ! Wij hebben 1 GANSE dag zonder water gezeten, geen toilet doorspoelen, niet ons wassen s'morgens en niet douchen. Bleek aan onze douche te liggen, montering van de kraan, dus de buren onder hadden water in hun appartement. Dus monteurs een halve dag bezig geweest, dus wij konden niet van plek.
Dus 1 dag verloren ! Nooit boek ik nog met Interhome, op foto allemaal heel leuk maar als je de eerste dag al kosten moet maken, onnozele kapstokken , en ik heb ze dan nog laten hangen ook bij vertrek !

 • Algemeen 5
op 11 mei 2018 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: mei 2018

Wij hadden een 4 sterrenhuis gehuurd. 3 dagen zonder warmwater en verwarming gezeten . Na 6 dagen kwam pas een professionele verwarmingsmonteur. Daarvoor klusjesmannen. Tv helemaal niet gewerkt.

 • Algemeen 2
op 15 maart 2018 bestemming: Spanje / Javea, reisperiode: februari 2018

Eerst een huis gehuurd en betaald. Achteraf bleek dat het huis bezet was. We moesten een ander huis kiezen, niet wat we echt wilden, maar er was niets anders. Bij aankomst deed de verwarming het niet. (7 graden) We wilde een hotel gaan zoeken, Interhome, kende de omgeving niet, dus uiteindelijk zelf maar iets gevonden. Interhome vond het allemaal heel vervelend. We kregen het geweldige bedrag van 75,— euro compensatie. Ook zouden wij 10% korting krijgen op een volgende boeking, maar daar zullen wij geen gebruik van maken.

 • Algemeen 5
 • Vorige
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende