Novasol wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Novasol wint Reisgraag Award 2018
Novasol wint Reisgraag Award 2018
Novasol, gevestigd in Tilburg, heeft voor het tweede jaar op rij de Reisgraag Award voor de beste reisorganisatie binnen de categorie Vakantiehuizen gewonnen. Uit alle reviews van 2017 hebben zij het hoogste gemiddelde gehaald. Met een gemiddeld cijfer van een 8,4 hebben zij de publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Kim Groenland (Marketing manager van NOVASOL): "Uiteraard zijn we vereerd deze mooie award voor het tweede jaar op rij in ontvangst te mogen nemen. Een kroon op ons werk, met name omdat het een publieksprijs is! 2018 is voor ons een belangrijk jubileumjaar waarin we vieren dat we 50 jaar bestaan, deze prijs geeft daar nog een extra gouden rand aan. NOVASOL is heel trots om als organisatie te zijn uitgegroeid van een aanbod met alleen vakantiehuizen in Denemarken tot de grootste aanbieder in Europa, met 50.000 vakantiehuizen in 27 landen. We denken dat we de award te danken hebben aan een aantal zaken waarin we volgens ons in uitblinken. NOVASOL heeft in Europa 27 servicekantoren op populaire bestemmingen. We hebben onlangs een volledig nieuwe website gelanceerd, welke uiteraard volledig op de behoeften van onze gasten is ingericht. Middels onze unieke ‘huiszoeker’ vindt onze gast gemakkelijk het vakantiehuis wat bij hem past. Voor het maken van een definitieve boeking hoeft geen aanvraag plaats te vinden aangezien we altijd direct de beschikbaarheid tonen. Ook flexibiliteit is een belangrijke peiler voor NOVASOL, bij steeds meer accommodaties is de te kiezen aankomstdag en lengte van verblijf variabel. We willen iedereen die op NOVASOL heeft gestemd hartelijk danken. In 2018 blijven we ons ten volle inspannen om onze gasten een volledig onbezorgde vakantie te laten beleven, zodat we ook in 2019 opnieuw de Beste reisorganisatie vakantiehuizen zullen zijn."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen