Novasol wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Novasol viert feest!
Novasol viert feest!
Novasol uit Tilburg heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie vakantiehuizen gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie het beste cijfer in deze categorie gekregen. Hierdoor hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Frans Schoon (Novasol):"Wij zijn erg trots dat we de Reisgraag Award voor de derde keer op rij mogen ontvangen. Dit is een groot compliment aan alle honderden collega’s in Europa die zich 100% inzetten om onze gasten van een onbezorgde vakantie te laten genieten. We zijn dan ook erg enthousiast dat we met onze jarenlange ervaring de kwaliteit van onze 50.000 vakantiehuizen kunnen waarborgen. Ook in 2019 spannen we ons volledig in om onze gasten de perfecte vakantiebeleving te bezorgen! Wij zijn pas echt tevreden als onze gasten tevreden zijn."

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen