Arkefly beste vliegticketaanbieder 2015

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Arkefly met Reisgraag award
Arkefly met Reisgraag award
Tot op heden werd er in de categorie vliegtickets nooit een voldoende gescoord door de aanbieders die vertegenwoordigd zijn op Reisgraag.nl maar tegenwoordig wordt o.a. de service veel beter gewaardeerd. Met gemiddeld een 6,3 zien we een flinke vooruitgang, en met de aanschaf van de Dreamliner toestellen verwachten we volgend jaar nog een betere waardering. Arke(fly) mag zich de beste vliegticketaanbieder van Nederland noemen dit jaar.

Arkefly

"Wij zijn zeer verheugd met het winnen van deze award. Vooral omdat het een publieksprijs betreft zijn we er extra trots op! Het is mooi om te zien dat alle investeringen in onze airline (waaronder o.a. de aanschaf van de Boeing 787 Dreamliner) resulteren in een hogere klanttevredenheid en waardering! Daarnaast draagt de integratie van het voormalige Arkefly.nl in Arke.nl uiteraard ook bij aan een verbeterde gebruikerservaring op onze website", aldus Jeroen Maaijen van Arke.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder vliegtickets maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars

Nieuws