ArkeFly gaat als Arke vliegen

Geschreven op 4 oktober 2013 door Anique

AMSTERDAM – De airline ArkeFly verandert haar naam in Arke. Vandaag zal de eerste Boeing 767 met de restyling al op Schiphol verschijnen. Hierop zullen de nieuwe kleuren die het merk gaat krijgen en natuurlijk de naam Arke al te zien zijn.

TUI Nederland wil zich gaan focussen op één powerbrand: Arke. Dit werd in juni al bekend gemaakt. Er is nu ook besloten om de vliegtuigmaatschappij van het merk onder het merk Arke te laten vallen. Op deze manier wil TUI zich focussen op één merk en het zo nog krachtiger neerzetten. Ook zal de klant op deze manier altijd met Arke te maken hebben, of ze nou bij het reisbureau zitten, in het vliegtuig zijn of op de internetsite zoeken.

Het merk Arke zal een hele restyling krijgen. De vertrouwde oranje kleur zal verdwijnen en ook het ArkeFly logo. De nieuwe kleuren zijn rood, wit en blauw. Op deze manier blijft het Hollandse tintje behouden. De nieuwe naam wordt ook geleidelijk aan doorgevoerd in alle uitingen. Voorlopig blijven de namen ArkeFly en Arke daarom nog bestaan. Eind 2014 moet de volledige vloot de nieuwe uitstraling van Arke hebben.

Nieuws