Arkefly vliegt als eerste Nederlandse maatschappij met de Dreamliner

Geschreven op 3 maart 2014 door Laura

Luchtvaartmaatschappij Arkefly vliegt als eerste Nederlandse maatschappij met de Boeing 787 Dreamliner. De Boeing 787 Dreamliner is een revolutionair nieuw vliegtuig dat garant staat voor uitzonderlijk comfort en dat gebruik maakt van de laatste duurzame technologieën.

De Dreamliner heeft enkele nieuwe snufjes zoals ramen die 30 procent groter zijn dan normaal, extra grote handbagagebakken, extra frisse lucht door het geavanceerde luchtverfrissingssysteem, moodlighting en meer zuurstof. Alles om de passagier comfortabel te vervoeren en fris en fruitig te laten arriveren op de bestemming.

Verder zorgt het speciale ontwerp van het vliegtuig voor minder weerstand tijdens het vliegen en dus minder brandstofgebruik. Ook is er een geavanceerd turbulentiesysteem waardoor de effecten van turbulentie verminderd worden en passagiers minder last krijgen van turbulentie. Daar komt ook nog eens bij dat de Dreamliner 60 procent minder geluid maakt dan andere vliegtuigen.

Arkefly zal de Boeing 787 Dreamliner gaan gebruiken op vluchten van en naar Aruba, Bonaire en Curaçao. De Boeing 787 Dreamliner zal vanaf juli 2014 in gebruik genomen worden op deze vluchten.

Nieuws