Deluxe vliegen met TUI fly

Geschreven op 6 maart 2018 door Vanessa

Vliegtuig van TUI fly
Vliegtuig van TUI fly
Vanaf 1 juli kun je aan boord van de vijf Dreamliners bij TUI kiezen voor het Deluxe concept. Er komen dan drie serviceconcepten aan boord: Economy, Comfort en Deluxe. Deluxe biedt de reizigers op long haul vluchten extra comfort en service. De 25 Deluxe stoelen worden voorin het vliegtuig geplaatst. De huidige Star Class en Premium klasse komen dan te vervallen.

Voordelen Deluxe klasse

De nieuwe Deluxe stoel is gelijk aan de huidige Premium stoel, maar met meer beenruimte (106 centimeter). Ook zijn een stoelreservering en 40 kilo ruimbagage inbegrepen. Je mag daarnaast gebruik maken van de ‘fast track’ bij security op Schiphol, priority boarding bij de gate en krijgt toegang tot een Schiphol-lounge. Ook alle maaltijden zijn ge-upgraded.

In alle Dreamliners vind je straks 25 Deluxe stoelen, 126 Comfort stoelen en 154 Economy stoelen. Dit maakt de Dreamliners binnen de vloot van TUI fly Benelux breed inzetbaar en uitwisselbaar. De Economy- en Comfort-concepten blijven ongewijzigd. Het volledige Deluxe serviceconcept is vooralsnog alleen boekbaar op vluchten vanuit Nederland.

Nieuws