Kenia en Zanzibar beter bereikbaar met TUI fly

Geschreven op 1 juni 2018 door Vanessa

Stone Town, Zanzibar
Stone Town, Zanzibar
De Afrikaanse bestemmingen Kenia en Zanzibar zijn door de inzet van een Dreamliner van TUI fly vanaf komende winter beter bereikbaar. De Dreamliner zal naast Mombasa in Kenia ook het Tanzaniaanse Zanzibar aandoen. De eerste combinatievlucht naar Zanzibar en Mombasa staat gepland op dinsdag 6 november a.s.

Een vakantie in Kenia doe je vooral als je wilt genieten van de natuur. Het land telt maar liefst 48 wildparken. Dus alle gelegenheid om de Big Five te spotten. Daarnaast heeft het kilometers aan parelwitte stranden en natuurlijk de azuurblauwe Indische Oceaan. Dat maakt van Kenia de ideale vakantie voor de avonturiers die safari willen combineren met zon, zee en de mooiste stranden die het oosten van Afrika te bieden heeft. In samenwerking met reisorganisatie TUI kunnen wij zowel aan de noordelijke als zuidelijke kust bij Mombasa diverse accommodaties aanbieden. Van sfeervolle drie sterren hotels tot luxe All Inclusive resorts met een topservice. De meeste hotels liggen direct aan zee, waar het uitstekend duiken of snorkelen is.

Het paradijselijke Afrikaanse eiland Zanzibar staat ook garant voor een heerlijke strandvakantie. Lekker wegdromen op een ligbed op het parelwitte zandstrand, of de betoverende onderwaterwereld van de Indische Oceaan verkennen tijdens het duiken of snorkelen. Het eiland heeft bovendien een indrukwekkende geschiedenis en tal van bezienswaardigheden die het ontdekken waard zijn. Ook hier kunnen we samen met TUI prachtige accommodaties aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Nieuws