Nieuwe bestemmingen Arkefly vanaf Eindhoven Airport

Geschreven op 31 augustus 2015 door Anique

Een vliegtuig van Arkefly
Een vliegtuig van Arkefly
Arkefly, binnenkort TUIfly genaamd, gaat vanaf 22 november op twee nieuwe bestemmingen vliegen vanaf Eindhoven Airport. Daarnaast komen er vanaf de zomer 2016 nog twee nieuwe bestemmingen bij, namelijk Kreta en Kos. Er valt echter ook een bestemming weg bij Arkefly vanaf de luchthaven in Eindhoven. Na overleg met de overheid heeft de organisatie moeten besluiten de vluchten naar de Antillen te stoppen.

Canarische eilanden

Er wordt vanaf 22 november twee keer per week gevlogen op Fuerteventura. Dit gaat gebeuren op de donderdag en de zondag en betreft een rechtstreekse vlucht vanaf Eindhoven. Deze vlucht wordt gecombineerd met de bestemming Lanzarote.

Griekse eilanden

De Griekse eilanden worden ook uitgebreid, vanaf 28 april 2016 wordt er namelijk twee keer per week gevlogen op de populaire eilanden Kreta en Kos. Deze vluchten worden gecombineerd met Rotterdam The Hague Airport. Op deze manier biedt Arkefly de passagiers meet flexibiliteit in zowel reisduren als vertrekdagen.

Geen vluchten meer naar de Antillen

Een bestemming die afvalt vanaf Eindhoven Airport met Arkefly zijn de Antillen. Hiermee worden de vluchten verplaatst naar Schiphol, waardoor er vaker naar de Antillen gevlogen wordt vanaf Amsterdam. Doordat op Eindhoven Airport de 100% veiligheidscontrole niet kan worden gegarandeerd, en dit wel nodig is voor vluchten van en naar Curaçao en Aruba, is besloten de vluchten niet meer uit te voeren vanaf Eindhoven.

Nieuws