TUIfly breidt vluchtaanbod 2021 uit

Geschreven op 2 oktober 2020 door Anique

Een vliegtuig van TUIfly
Een vliegtuig van TUIfly
TUIfly gaat in de zomer van 2021 het vluchtaanbod uitbreiden, dit ondanks de huidige situatie en de vele oranje reisadviezen in de wereld. Er wordt een divers vliegprogramma gemaakt waarbij er diverse nieuwe routes aan het aanbod worden toegevoegd. 

Er worden nieuwe routes vanaf Amsterdam toegevoegd, maar er zijn ook nieuwe mogelijkheden vanaf de regionale luchthavens. Deze zijn erg geliefd bij de klanten van TUIfly. Nieuw is dat er vanaf Rotterdam nu twee keer per week gevlogen wordt naar Zakynthos. Ook vanaf Groningen gaat er naar Zakynthos gevlogen worden. Vanaf Amsterdam wordt tevens het Griekse eiland Thassos toegevoegd aan het aanbod. Naar Italië wordt het aanbod ook uitgebreid nu de vliegvakanties naar Puglia het erg goed doen. Er gaat gevlogen worden op Brindisi met TUIfly. Ook is Palermo nieuw toegevoegd aan het aanbod.

Ook naar Spanje en Portugal worden extra vluchten gepland. Zo wordt het eiland La Palma vanaf Amsterdam toegevoegd en Mallorca vanaf Groningen. Naar Portugal wordt het aanbod op Madeira fors uitgebreid. Naar Cyprus zal de vluchtcapaciteit naar Paphos worden vergroot en naar Antalya (Turkije) wordt vanaf volgende zomer ook gevlogen vanaf Rotterdam. 

Een nieuwe bestemming is Djerba in Tunesië. Ook is Agadir in Marokko nieuw vanaf Rotterdam. Hier kan je vanaf half december al naartoe vliegen. Marrakech is tevens een nieuwe bestemming vanaf Rotterdam. 

Nieuws