TUIfly heeft vluchten naar Gambia en Kaapverdië verdubbeld

Geschreven op 2 februari 2016 door Danique

Het vliegtuig van TUIfly
Het vliegtuig van TUIfly
TUIfly gaat het aantal vluchten naar de Afrikaanse vakantielanden Gambia en Kaapverdië flink verhogen in de zomermaanden. Vanaf april gaan er nieuwe vluchtschema's in en worden de vluchten naar Gambia en de Kaapverdische Eilanden verdubbeld.

Extra vertrekdatums in de zomermaanden

TUIfly vliegt in de zomermaanden al een keer per week naar het Afrikaanse Gambia. Naast deze gebruikelijke vluchtdag gaan er vanaf april ook op maandag vluchten naar Gambia met de Nederlandse vluchtmaatschappij. Naar de Kaapverdische Eilanden worden er in plaats van twee vluchten, vier vluchten per week ingezet. Deze extra vertrekdag naar de luchthaven van Boa Vista, Kaapverdië, is op dinsdag. Ook naar het eiland Sal gaan twee keer per week rechtstreekse vluchten en twee keer per week met een tussenstop op Boa Vista.

Populaire zonbestemmingen

Steeds meer reizigers kiezen voor een vakantie naar het Afrikaanse continent. Zo zijn Gambia en Kaapverdië een geliefde bestemming bij de reizigers. TUI Nederland laat weten dat zij extra kamers hebben ingekocht in het bekende RUI en Melia hotels in Kaapverdië.

Steeds meer touroperators bieden vluchten aan naar de populaire zonbestemming Kaapverdië. Zo laat Neckermann weten dat zij de hele zomer Kaapverdië gaan aanbieden, met vluchten van Transavia naar het eiland Sal.

Nieuws