TUIfly ook rechtstreeks naar Suriname in de winter

Geschreven op 26 april 2018 door Roos

In de winter direct naar Paramaribo met TUIfly
In de winter direct naar Paramaribo met TUIfly
Het aanbod van TUI naar Suriname is de laatste jaren flink uitgebreid. Door het succes hiervan hebben de luchtvaartmaatschappijen TUIfly en Surinam Airways besloten de samenwerking uit te breiden. Ook komende winter zal TUIfly met een van haar Boeing 787 Dreamliners dus direct op Paramaribo gaan vliegen. De vlucht wordt wekelijks ingezet.

Sinds juli 2017 vliegt de luchtvaartmaatschappij al met een directe vlucht naar Paramaribo in een samenwerking met Surinam Airways. TUI merkt dat de bestemming in populariteit toeneemt. General Manager van TUI Nederland, Arjan Kers, zegt er het volgende over: "De prachtige natuur gecombineerd met de vriendelijke en gastvrije bevolking maken Suriname voor veel mensen een aangename vakantieverrassing. Tegelijkertijd bieden we op deze manier meer vluchtopties aan mensen die vrienden en familie in Suriname willen bezoeken." Er worden dus meerdere belangen behartigd door deze samenwerking. 

TUIfly vliegt op maandagen naar Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. Dit zal aanhouden in de zomer en de winter. Surinam Airways blijft vliegen op woensdagen, vrijdagen en zondagen.

Nieuws