Rondreis BraziliŽ

Rondreizen in Brazilie
Rondreizen in Brazilie

Brazilië is een mooi land met verschillende toeristische trekpleisters. Rondreizen in Brazilië is erg geliefd. Aangezien het land immens groot is moet je vaak wel een keuze maken welk gebied je wilt zien. Georganiseerd kun je dan in enkele dagen een rondreis maken door verschillende landschappen. Deze manier van vakantie vieren laat je delen van Brazilië verkennen die voor menigeen verborgen gebleven zijn.

road brazil
road brazil

Vanessa 'BraziliŽ is een immens groot land dus je moet je goed bedenken wat je er wilt zien en beleven. In 1 reis lukt het niet om het hele land te ontdekken. Ik heb zelf het noordoosten bezocht. Deze streek heeft het allemaal: tropische stranden, bruisende steden, de kleurrijke bevolking en een rijke geschiedenis.', Vanessa - reisexpert BraziliŽ gratis reisvoorstel >>

Noordoosten van Brazilië

Wil je weten wat anderen hebben meegemaakt? Lees een van de vakantieverhalen op Reisgraag.nl. Het ene verhaal gaat over de rondreis Zuid. Hier maak je o.a. kennis met de steden Natal, Recife en Olinda. Het andere verhaal gaat over het noorden van Brazilië. Tijdens deze reis werden de plaatsen Galinhos, Canoa Quebrada, Tibau do Sul en Portalegre bezocht. Deze rondreizen laten je kennis maken met het noordoosten Brazilië.

Zuidoosten van Brazilië

Wil je liever kennis maken met het zuidoosten van Brazilië? Dan kun je bij GoBrazil.nl verschillende rondreizen boeken. De rondreis Hoogtepunten van Brazilië laat je o.a. één van de grootste natuurwonderen van de wereld zien, de watervallen van Iguaçu. En natuurlijk maak je kennis met de metropool Rio de Janeiro. Wil je de steden Brasilia en São Paulo ook verkennen? Dan kun je de rondreis de grootste steden van Brazilië boeken. Deze reis begint in São Paulo en gaat via Rio de Janeiro naar Brasilia.

uitzicht brazilie
uitzicht brazilie
Vraag gratis een offerte aan

Amazone-gebied

Houd je van de natuur en ben je opzoek naar avontuur? Dan biedt FlyBrazil de rondreis Amazone aan. Je verblijf in het Tiwa Amazone Eco Resort en gaat o.a. jungle-hiken en bezoekt een traditionele Caboclo rivierwoning. Geniet van de geluiden en geheimen van de jungle!

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

0,0

Gerelateerde artikelen