Ervaringen Basic Travel

Pagina 1 van 1 met 20 resultaten

op 11 april 2021 bestemming: Frankrijk / Malaucène, reisperiode: mei 2020

Reis kon door Corona maatregelen in 2020 en in 2021 niet door gaan . In 2020 reis verplaatst naar 2021. Ook nu kon de reis niet door gaan. Basic Travel legde ons vijf optie's voor. Vier optie's om de reis op de een of andere wijze toch door te laten gaan en een optie waarbij de reis geannuleerd werd en wij de volledige reissom terugbetaald kregen. Wij zijn bijzonder content met al deze mogelijkheden. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de laatste optie en dit was binnen een paar dagen geregeld. Basic Travel heeft dit zeer klantvriendelijk en voortvarend afgehandeld.

  • Algemeen 10
op 9 april 2021 bestemming: Frankrijk, reisperiode: mei 2020

Voor onze boeking die vanwege corona 2x niet door kon gaan werd door Basic Travel een 5-tal opties aangeboden: alle uitgaande van het belang van de boeker. Zeer tevreden over de communicatie en afhandeling door Basic Travel

  • Algemeen 10




op 31 maart 2021 bestemming: Frankrijk / Vogezen, reisperiode: mei 2020

Basic Travel heeft ons dit jaar (2021) het geld terug gegeven omdat Coronamaatregelen weer de reden is dat de vakantie niet kan doorgaan. Vorig jaar geboekt en toen al uitgesteld. Alle lof voor Basic Travel dat ze dit hebben gedaan. Prima organisatie en we boeken altijd naar volle tevredenheid. Een echte aanrader.

  • Algemeen 10
op 31 maart 2021 bestemming: Frankrijk / Saint-Jean-Chambre, reisperiode: mei 2020

Door code oranje kon onze reis niet doorgaan.
We hebben de volledige reissom retour ontvangen.
Petje af voor de snelle afhandeling.

  • Algemeen 10
op 31 maart 2021 bestemming: Frankrijk / Primelin, reisperiode: mei 2020

Komen afspraken na, altijd vriendelijk, goed overleg in de Corona periode, 5 opties om vakantie te wijzigen. Ik koos voor de optie geld retour, dit onmiddellijk gekregen.

  • Algemeen 10
op 30 maart 2021 bestemming: Frankrijk / Bertreville in Normandie, reisperiode: mei 2020

Met Basic Travel heb ik alleen maar positieve ervaringen! Ik boek het huisje in Normandie al vele jaren en dat verloopt altijd op een prettige en correcte wijze. Alle lof!!!

  • Algemeen 10
op 30 maart 2021 bestemming: België / Malmedy, reisperiode: mei 2020

De reis konden we niet maken vanwege overheidsmaatregelen. Basic travel heeft ons snel en correct terug betaald. Hulde voor de goede afwikkeling

  • Algemeen 10
op 30 maart 2021 bestemming: Frankrijk / Paimpol, reisperiode: april 2020

Vanwege Covid kon de reis nu twee keer niet doorgaan. Beide keren zijn wij uitstekend begeleid door Basic Travel. Omdat er nog steeds geen perspectief op reizen naar het buitenland is, hebben we besloten de reis te annuleren. Ook hierin zijn we netjes en accuraat benaderd en behandeld door Basic Travel. In de toekomst gaan we graag alsnog naar Paimpol en deze reis zullen we zeker weer bij Basic Travel boeken.

  • Algemeen 10
op 27 maart 2021 bestemming: Frankrijk / Malaucaine, reisperiode: mei 2020

Ging om 2021 maar dat jaartal kan ik niet invullen. Goede service ook al kon de reis door COVID niet doorgaan

  • Algemeen 8
op 1 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Vidauban, reisperiode: juni 2019

We hadden een huisje gehuurd in het zuiden van Frankrijk, eind juni-begin juli. Maar door de corona-omstandigheden wou de verhuurder het huisje die periode niet verhuren. Basic Travel stelde voor om in Augustus af te reizen, indien het mogelijk was voor ons. Maar jammer genoeg wou de verhuurder plots de hele zomer niet meer verhuren. Basic Travel gaf ons vervolgens nog enkele alternatieven, soortgelijke huizen in dezelfde omgeving, maar als we onze gading niet vonden, kregen we zonder verpinken ons geld terug. Dank u Basic Travel voor de open en eerlijke communicatie en de terugbetaling van onze aanbetalingen. Super correcte behandeling en als we de komende jaren overwegen om een huisje in Frankrijk te huren, zullen we zeker eerst langs hen passeren. Basic Travel 5 *****

  • Algemeen 10
op 23 december 2018 bestemming: Frankrijk, reisperiode: oktober 2018

Goed gelegen en mooi appartement gehuurd bij Leucate in Z Frankrijk. Beschrijving en foto's van de locatie kwamen goed overeen met de werkelijkheid. Appartement was goed uitgerust en schoon ! Afstand naar zee was idd 1,5 km dus goed te lopen of te fietsen. Mooie brede zandstranden ! Leucate is een leuke plaats met de nodige voorzieningen en supermarkt op 2 mn lopen van het appartement. Vriendelijke eigenaren die of zelf in de buurt zijn en een contactpersoon ter plaatse hebben mocht er wat zijn. Service van Basic Travel was correct en duidelijk, zeker niet de laatste keer dat we bij deze organisatie geboekt hebben !

  • Algemeen 9
op 22 december 2018 bestemming: Frankrijk / Valréas, reisperiode: augustus 2018

We hebben een nette woning gehuurd op een leuke plek, midden tussen de wijnranken. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Kortom, Basic Travel heeft ons weer een prima onderkomen bezorgd met goede service en een persoonlijke benadering, zowel door de eigenaren als door Basic Travel zelf.

  • Algemeen 8
op 15 december 2018 bestemming: Frankrijk / reillanne, reisperiode: juni 2018

Ik heb bij basic travel een uitgebreide review geschreven. zie hieronder.
09-07-2018:
Het vakantiehuis neemt je mee terug naar de jaren 60 gezien de inventaris, die op zich genomen niet onvoldoende is. De ooit fraai aangelegde tuin kan inmiddels echt wel onderhoud gebruiken. Wij vonden het jammer dat er geen vrij uitzicht was op het dorpje vanwege de hoogte van de begroeiing.Het dorpje is geweldig. We hebben elke dag meerdere wandelingen gemaakt door de smalle straatjes van het bovendorp en het onderdorp. De mensen zijn er erg vriendelijk. Wij adviseren een dagelijkse stop op het terras van het cafe du cour. De omgeving is prachtig kwa natuur. Veel mooie oude dorpjes in de nabije omgeving. We hebben niet langer dan een half uur in de auto hoeven zitten voor een leuke uitstap. Wij hadden graag internet gehad maar vlakbij staat een 4G mast en de snelheid van het internet was groot genoeg om het WK voetbal te streamen op de laptop. Al met al hebben wij als getrouwd stel van midden 50 hier 2 hele fijne weken doorgebracht en sluiten we niet uit dat we nog eens terugkomen.

Echter was dit niet het hele verhaal dat ik geschreven heb. Basic travel heeft bewust enkele minder positieve zaken weggelaten waardoor voor mij alle reviews op de site niet meer geloofwaardig zijn. ik heb ook geschreven dat het huis dicht aan de uitvalsweg licht waardoor er behoorlijk veel verkeer langskomt. Wat ook erg vervelend was waren de honden van de buren die tegen elkaar op-blaften. KOrtom een huis voor een goede prijs maar zeker met nadelen die je moet willen accepteren.

  • Algemeen 7
op 4 oktober 2018 bestemming: Frankrijk / Perpignan, reisperiode: juli 2018

Huis word goed beoordeeld door basic gravel ,maar het was in zeer slechte staat van onderhoud, verschillende dingen kapot, en niet werkend.

  • Algemeen 4
op 5 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Thueyts, reisperiode: augustus 2018

Het huis wordt aangegeven als rustig gelegen, echter erg veel geluidsoverlast uitgerekend vanuit het huis van de eigenaren zelf.

  • Algemeen 4
op 14 maart 2018 bestemming: Frankrijk / Bédoin, reisperiode: maart 2018

We hebben een heerlijke week in een fijn huis in Bédoin doorgebracht (vakantiehuis F84226). Ondanks, of juist door het winterse weer hebben we ons uitstekend kunnen vermaken. Het huis is nog beter dan uit de foto's en de beschrijving naar voren komt. De service van Basic Travel is voorbeeldig te noemen, zowel telefonisch als per email.

  • Algemeen 9
op 26 februari 2018 bestemming: Frankrijk / Malaucène, reisperiode: oktober 2017

Weer een prima vakantiehuis geboekt bij Basic Travel. Deze keer in Malaucène aan de voet van de Mont-Ventoux. Alles klopte helemaal. Goede voorlichting en correcte afhandeling van de boeking, zoals we gewend zijn. Over het huis zelf waren we meer dan tevreden. Alles in overeenstemming met de info op de site. Goede bedden, super terras en lekker dicht bij het dorp. We komen vast en zeker terug. Bedankt Basic Travel !

  • Algemeen 9
op 27 september 2017 bestemming: Frankrijk / Sillans la cascade, reisperiode: augustus 2017

Elke ochtend bruut gewekt worden tussen 06.30 en 08.00 uur door het legen van glascontainers en ijzer op de direct naastgelegen gemeentelijke stortplaats. Door Basic Travel aangegeven als een opslagplaats waar je geen overlast van zult hebben? Daarnaast is er een camera geïnstalleerd die ook gericht staat op het zwembad waar met geen woord over gerept wordt? Niemand kan aangeven waar de beelden van u en uw kinderen worden opgeslagen en door wie ze worden bekeken????
Al met al, je betaald heel veel geld, bent toch nog elke ochtend heel vroeg wakker en privacy bij uw privé huis is een illusie... Als je het aangeeft wordt je weggewimpeld, rond uit teleurgesteld in deze organisatie!

  • Algemeen 4
op 3 november 2014 bestemming: Frankrijk / diverse plaatsen, reisperiode: augustus 2014

Al jaren hier geboekt met veel variaties in hun aanbod,altijd super verzorgde woningen!! Zijn nog nooit teleurgesteld. ook het advies op maat en meedenken met onze wensen. Basic Travel is een echte aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 14 juli 2008 bestemming: België / Waimes, reisperiode: november 2007

Met 10 vrienden een huisje geboekt bij Basic Travel en in Waimes geweest. Huis was prima in orde. Er is genoeg te doen in de omgeving.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Prijs / kwaliteit 7
  • 1