Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Antillen nieuwe bestemming bij Belvilla

Geschreven op 5 juli 2016 door Anique

Een van de te huren huizen op Curaçao
Een van de te huren huizen op Curaçao
Vakantiehuizenexpert Belvilla breidt haar aanbod uit met het Caraïbisch gebied. Er komen 110 woningen bij, gelegen op de eilanden Bonaire en Curaçao. De populariteit van het Caraïbisch gebied maakte het voor Belvilla een logische stap om deze bestemming toe te voegen aan het aanbod.

Antillen populair

Jaarlijks verwelkomt alleen Curaçao al zon 150.000 Nederlanders, wat maar liefst één derde van het totaal aantal bezoekers op Curaçao is. Veel mensen, namelijk één op de vier Europese bezoekers, boekt hierbij een vakantiehuis. ''Als mensen in een vakantiehuis op de Antillen willen chillen, dan zorgen wij daarvoor!”, aldus Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla.

Design

Het nieuwe aanbod past goed bij de sfeer en diversiteit van Belvilla. Zo zijn er op de Antillen veel Nederlandse designers die zich laten zien. Denk maar aan Jan des Bouvrie en Piet Boon, die het interieur ontwierpen van diverse woningen en die Belvilla nu ook aanbiedt. Het blijkt dat mensen steeds meer waarde hechten aan de sfeer in een vakantiehuis.

De woningen

Er liggen 78 vakantiehuizen verspreid op Curaçao. De meeste woningen hebben vier of vijf sterren. Op Bonaire staan 32 Belvilla woningen en dan voornamelijk rondom Kralendijk, wat de hoofdstad is van het eiland.