Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla krijgt groter aanbod Frankrijk dankzij samenwerking

Geschreven op 27 november 2014 door Anique

Een van de vakantiehuizen in Frankrijk
Een van de vakantiehuizen in Frankrijk
Het aanbod van Belvilla wordt flink uitgebreid met het begin van een nieuwe samenwerking. Frankrijkexpert Agence Belle France wordt namelijk onderdeel van Belvilla. Met deze samenwerking groeit het Franse aanbod met bijna een kwart. Hiermee verdubbelt het aanbod in de regio Provence en de Côte d'Azur zelfs. Door middel van deze samenwerking hoopt Belvilla nog beter tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de gasten.

Favoriete vakantiebestemming

De samenwerking brengt een extra focus op Frankrijk, een bestemming die al jarenlang zeer geliefd is onder de gasten. Voornamelijk in de zomermaanden is de bestemming populair. Een op de tien boekingen bij Belvilla is voor Frankrijk. De komende maand worden er vijfhonderd vakantiehuizen van Agence Belle France toegevoegd. De woningen variëren van comfortabele gîtes tot luxe villa's. Ze liggen bovendien in heel Frankrijk.

Nieuwe huizen in december online

De directeur van Belvilla, Bjørn Berg-Andersen, is ervan overtuigd een goede partner te hebben gevonden in Agence Belle France door de ervaring, kennis en het aanbod dat ze hebben. Voor de kerst staan alle huizen van de organisatie waarschijnlijk op de website van Belvilla. Zo kunnen vakantiegangers in het nieuwe seizoen al genieten van de mooiste Franse vakantiehuizen.