Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Belvilla neemt Aan Zee en VillaXL over

Geschreven op 16 oktober 2015 door Anique

Bjørn Berg-Andersen, COO van de @Leisure Group
Bjørn Berg-Andersen, COO van de @Leisure Group
@Leisure Group, de organisatie waar ook Belvilla onderdeel van is, neemt de huizenaanbieders Aan Zee en VillaXL over. Hiermee wil het bedrijf hun ambitie om door te groeien tot een van de grootste vakantiehuizenaanbieders van Europa onderstrepen. Het aanbod van Belvilla groeit hiermee met ruim 2.000 vakantiehuizen die met name interessant zijn voor Nederlandse, Belgische en Duitse reizigers.

Overnames

Bjørn Berg-Andersen, COO van de @Leisure Group, ziet de overname als een goede stap in de versterking van de internationale positie. Vorig jaar werd al Agence Belle France overgenomen en ook Topic Travel volgde. Met de toevoeging van deze twee aanbieders kunnen de gasten van Belvilla nog beter bediend worden.

Kustwoningen

Met de uitbreiding komen er voornamelijk veel huizen aan de Nederlandse kust bij, maar ook in België en Frankrijk. Aan Zee zorgt in totaal voor bijna 900 vakantiewoningen. VillaXL is een partij die vooral grote en luxere huizen in het bestand heeft in bestemmingen als Nederland, België en Frankrijk.