Schrijf een ervaring over Belvilla en maak kans op mooie prijzen!

Verdubbeling aantal vakantiehuizen Belvilla op Mallorca

Geschreven op 26 mei 2014 door Anique

Vakantiehuis Mallorca
Vakantiehuis Mallorca
De vakantiehuizenspecialist Belvilla heeft het aantal vakantiehuizen op Mallorca verhoogd naar bijna negentig vakantiehuizen. Dit is een verdubbeling van het aantal vakantiehuizen op het grootste eiland van de Balearen. De toename is te danken aan een groeiende internationale behoefte aan vakantiehuizen op het eiland. Vooral onder de Nederlanders en de Duitsers zijn de vakantiehuizen van Belvilla op Mallorca populair.

Authentieke noorden en binnenland

Op het binnenland en het authentieke noorden van Mallorca ligt de focus van het aanbod van Belvilla. In het noorden en het binnenland zie je veel laagbouw, in tegenstelling tot de hoofdstad Palma waar vooral hoogbouw domineert. Ook zijn er in het binnenland en het noorden veel mooie baaien, leuke vissersdorpjes en prachtige natuur. De vakantiehuizen in deze regio zijn voornamelijk vrijstaand. Je hebt de mogelijkheid landhuizen, boerderijen en villa's te huren, waarbij de meeste een zwembad en wifi hebben. De huizen zijn vooral geschikt voor kleine groepen en gezinnen.

Beschikbaarheid deze zomer

Er zijn nog voldoende vakantiehuizen beschikbaar voor aankomende zomer. Ook vliegen er diverse low cost airlines op Mallorca. De vakantiehuizenspecialist verwacht het aanbod de komende tijd nog verder uit te breiden.