Schrijf een ervaring over Comfortvilla en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Comfortvilla

Pagina 1 van 1 met 28 resultaten

op 7 oktober 2019 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: september 2018

Mooie villa, mooi gelegen en alle comfort. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2019 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2019

Heerlijk verblijf gehad in Villa Alegria. Mooi huis, mooi uitzicht en alles verder prima geregeld door Comfortvilla. ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 7 augustus 2019 bestemming: Spanje / Tamariu, reisperiode: augustus 2019

Prachtig en ruim huis, met comfortabele, sfeervolle inrichting. Heerlijk rustig, maar naar het strand lopen is wel pittige wandeling vanwege de hoge ligging. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

Mooie omgeving; goede service, prachtige villa, perfect weer

  • Algemeen 9
op 1 juli 2019 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2019

Ruim huis met prachtig uitzicht. keuken voldoende uitgerust. badkamers zijn wel wat verouderd, een heel krappe douche en ook de tuinstoelen zijn aan vervanging toe.

  • Algemeen 8
op 30 juni 2019 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: mei 2019

Een prima plek voor als je een hond bij je hebt. Ruimte. Uitlaatplek. Verder een comfortabel huis met voldoende privacy en rust. Goed verzorgd. Supermarkt op loopafstand. Leuke dorpskern en voldoende bezienswaardigheden in de omgeving. Girona is een aanrader .Mooie wandelgebieden. Goede service door medewerkers comfort villa.

  • Algemeen 8
op 7 juni 2019 bestemming: Spanje / Tamariu, reisperiode: mei 2019

We hebben een heerlijke week gehad in Villa Blanco in Tamariu. Een schitterend huis op een geweldige locatie. We willen hier zeker nog naar terug.

  • Algemeen 10
op 4 september 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Prachtig vakiantiehuis, correcte info en waarhheidsgetrouwe foto's. Niet goedkoop, maar kwaliteit heeft zijn prijs.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2018

Super goede en vriendelijke service!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2018

Lekker huis op een fantastische plek. Buiten super ingericht met een goede eettafel (geen plastic!!!), een lounge-hoek en een heerlijk zwembad met goede ligbedden (en genoeg voor het aantal personen!). Enig puntje van kritiek: de badkamer van de masterbedroom vond ik iets te simpel en niet hygiënisch met een douchegordijn. Verder ontzettend genoten. Fantastiche plek!

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Een mooie sfeervolle villa in het centrum van Begur. De ontvangst in Spanje door de medewerkers was uitstekend. Gedurende vakantie een paar keer contact gehad. Altijd goed en snel antwoord. De informatie vooraf kwam exact overeen met het huis. Geen teleurstelling dus. Heerlijke vakantie gehad. Dank Marcel en team voor de goede zorgen

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Eigenlijk geen enkele opmerking. Echt een samenwerking zoals het hoorde. Snel contact op de website. Duidelijke afspraken met hen. Goed gedocumenteerd zodat je samen weet hoe de vork in de steel zit. Ontvangst van sleutel was goed. De paar kleine dingetjes (o.a. wifi wachtwoord) werden de dag van aankomst zelf geregeld. Het huis voldeed aan de verwachtingen en werd dus niet "oversold" op het internet maar kwam overeen met de voorstelling. Prima ervaring. Bedankt.

  • Algemeen 10
op 13 juli 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

Het huis ligt prachtig met een geweldig uitzicht op zee en relatief rustig, is netjes, gezellig ingericht en heeft alle comfort.
Wat wij alleen een minpunt vonden is dat de garagedeur niet naar behoren werkt; zou elektronisch open en dicht moeten gaan. Kost moeite om deze handmatig te bedienen als je niet zo groot bent en niet voldoende kracht hebt. Oude garagedeur laten vervangen of laten maken zou gewenst zijn.
De koelkast is bij ieder huis een "must" bij aankomst; de koelkast werd pas na een dag koud nadat we de vriezer uit hadden gezet. Een (nieuwe) goedwerkende koelkast is wel een vereiste als je met 28 graden boodschappen wil koelen... Hoort wel zo te zijn voor een huis in deze huurprijs klasse. Vervelend dat je hiervoor in het weekend het noodnummer moet bellen om dit te melden en er vervolgens niets aan gedaan wordt. Gelukkig is mijn man sterk genoeg en technisch genoeg om de koelkast een zwengel te geven!

  • Algemeen 7
op 29 juni 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

Comfort Villa is zeer professioneel. Wij zijn al jaren klant en zijn nog steeds zeer tevreden.

  • Algemeen 9
op 22 juni 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

8. Mooi huis, mooie omgeving. Weer was helaas niet altijd even mooi. Verder werkte De oven van het huis niet goed. Service comfortvilla verder goed.

  • Algemeen 10
op 7 september 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2016

Comfortvilla staat waar het voor staat, ultiem comfort en het echte vakantiegevoel. De service en de accommodaties zijn tot in de puntjes verzorgd.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2016 bestemming: Spanje / Pals, reisperiode: augustus 2016

Ik wil comfortvilla en Costa Brava eigenlijk niet aanprijzen, want dan moet ik er volgend jaar nog sneller bij zijn met boeken ;). Supergoede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2016 bestemming: Spanje / Spanje, reisperiode: juli 2016

Op vakantie wil je ontzorgd worden en dat is precies wat het team van Comfort Villa doet samen met hun prachtige huizen

  • Algemeen 9
op 31 juli 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2016

Goede service, uitstekend advies, prachtig aanbod...
Als we naar de omgeving van Begur willen, boeken we altijd via Comfort Villa. Dit jaar voor ongeveer de 10de keer een huis bij Comfort Villa geboekt en zoals altijd erg tevreden

  • Algemeen 9
op 29 juli 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2016

We zochten een villa met zwembad aan de Costa Brava en al snel kwam ik op internet uit bij Comfortvilla uit. Ruim aanbod aan villa's in verschillende prijsklassen. Geboekt via de website en verdere communicatie verliep soepel (zowel mail als telefonisch).

Bij aankomst in Spanje vriendelijk ontvangen en sleutel opgehaald bij Domus Begur. De villa met privé zwembad was van alle gemakken voorzien en was misschien nog wel beter als beschreven op de site. Was prima onderhouden en wekelijks kwam de tuinman voor het onderhoud en een mannetje voor het zwembad.
Kinderen hadden erg veel plezier van WiFi (Netflix) en wij van het geweldige uitzicht op de baai van Sa Riera.

Bij aankomst bleek de afstandsbediening van de airco te ontbreken, na een belletje werd deze binnen een half uur gebracht. Service ter plaatse dus ook top!

Voor een luxe vakantiewoning aan de Costa Brava zou ik Comfortvilla zeker aanraden!

  • Algemeen 9
op 22 juli 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2016

We hebben eerder vakantie gevierd in de omgeving van Figueres en Sant Feliu, maar de omgeving van Begur steekt daar met kop en schouders bovenuit. Een mooie combinatie van leuke kleine dorpjes, een afwisselend heuvellandschap en een ruige kustlijn.
De service van Comfortvilla is prima. Alle vragen zijn vlot beantwoord en ter plaatse bleek het ook geen probleem te zijn dat we iets vroeger arriveerden dan afgesproken.
Comfortvilla heeft een zorgeloze vakantie geregeld.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2015 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2015

Begur is een mooie bestemming. De locatie van de accommodatie was perfect. Nog geen 10 minuten lopen van de leuke baai Sa Riera. Het huis en de tuin met zwembad waren heerlijk. Het huis was helaas wel wat gedateerd. De service van Comfortvilla was uitstekend!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 15 juni 2015 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: mei 2015

Comfortvilla biedt een goede service, zeer snelle reactie bij vragen en de beloftes op de site meer dan waargemaakt: wat een fantastisch vakantiehuis! We hebben een geweldige tijd gehad en kijken uit naar een volgende keer.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 26 augustus 2014 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2014

Zeer goede service en communicatie (vanaf het moment van boeken tot aan de afhandeling, zowel in Nederland als in Spanje). Comfortvilla denkt goed met de klant mee en heeft een mooi huizenaanbod.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 augustus 2014 bestemming: Spanje / Pals/Begur, reisperiode: augustus 2014

Prettige ontvangst op het kantoor van Comfortvilla, aardige hostess die ons naar de accommodatie begeleidde. Het huis was in prima staat, van alle gemakken voorzien, zoals vermeldt in de beschrijving.
Ook de locatie voldeed meer dan aan de verwachtingen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 9 augustus 2014 bestemming: Spanje / Spanje, reisperiode: juli 2014

Persoonlijke,correcte en vriendelijke benadering van Comfortvilla.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 augustus 2011 bestemming: Spanje, reisperiode: juli 2011

Een vlotte, correcte en aangename samenwerking met Comfortvilla voor het boeken van onze vakantie. Voor vragen of informatie krijgt u een vlug en correct antwoord via mail. De woning was ruim en praktisch ingericht met al het nodige comfort, precies zoals op de website vermeld. Ook het onthaal ter plaatse verliep vlot. De streek rond Begur heeft ons zeer aangenaam verrast, we hebben mooie uitstappen gemaakt, toffe en nog rustige plekjes ontdekt, de Zuiderse sfeer opgesnoven... Een aanrader!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 18 augustus 2009 bestemming: Spanje / Calogne, reisperiode: juli 2009

Wij hebben afgelopen zomer met 4 volwassenen en 2 kinderen (8 en 3) een villa met eigen zwembad gehuurd bij Comfortvilla.com in Spanje - Costa Brava - Calogne. Zeker een aanrader. We werden netjes ontvangen door de organisatie en rondgeleid. De villa was van alles voorzien, zelfs speelgoed voor de kinderen. Je hoeft in principe alleen kleding mee te nemen. Alles werd tussendoor schoongemaakt. Wij zijn heel enthousiast over Comfortvilla.com!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1