Schrijf een ervaring over Comfortvilla en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Comfortvilla

Pagina 1 van 3 met 21 resultaten

op 4 september 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Prachtig vakiantiehuis, correcte info en waarhheidsgetrouwe foto's. Niet goedkoop, maar kwaliteit heeft zijn prijs. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2018

Super goede en vriendelijke service! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2018

Lekker huis op een fantastische plek. Buiten super ingericht met een goede eettafel (geen plastic!!!), een lounge-hoek en een heerlijk zwembad met goede ligbedden (en genoeg voor het aantal personen!). Enig puntje van kritiek: de badkamer van de masterbedroom vond ik iets te simpel en niet hygiënisch met een douchegordijn. Verder ontzettend genoten. Fantastiche plek! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Een mooie sfeervolle villa in het centrum van Begur. De ontvangst in Spanje door de medewerkers was uitstekend. Gedurende vakantie een paar keer contact gehad. Altijd goed en snel antwoord. De informatie vooraf kwam exact overeen met het huis. Geen teleurstelling dus. Heerlijke vakantie gehad. Dank Marcel en team voor de goede zorgen

  • Algemeen 10




op 5 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Eigenlijk geen enkele opmerking. Echt een samenwerking zoals het hoorde. Snel contact op de website. Duidelijke afspraken met hen. Goed gedocumenteerd zodat je samen weet hoe de vork in de steel zit. Ontvangst van sleutel was goed. De paar kleine dingetjes (o.a. wifi wachtwoord) werden de dag van aankomst zelf geregeld. Het huis voldeed aan de verwachtingen en werd dus niet "oversold" op het internet maar kwam overeen met de voorstelling. Prima ervaring. Bedankt.

  • Algemeen 10
op 13 juli 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

Het huis ligt prachtig met een geweldig uitzicht op zee en relatief rustig, is netjes, gezellig ingericht en heeft alle comfort.
Wat wij alleen een minpunt vonden is dat de garagedeur niet naar behoren werkt; zou elektronisch open en dicht moeten gaan. Kost moeite om deze handmatig te bedienen als je niet zo groot bent en niet voldoende kracht hebt. Oude garagedeur laten vervangen of laten maken zou gewenst zijn.
De koelkast is bij ieder huis een "must" bij aankomst; de koelkast werd pas na een dag koud nadat we de vriezer uit hadden gezet. Een (nieuwe) goedwerkende koelkast is wel een vereiste als je met 28 graden boodschappen wil koelen... Hoort wel zo te zijn voor een huis in deze huurprijs klasse. Vervelend dat je hiervoor in het weekend het noodnummer moet bellen om dit te melden en er vervolgens niets aan gedaan wordt. Gelukkig is mijn man sterk genoeg en technisch genoeg om de koelkast een zwengel te geven!

  • Algemeen 7
op 29 juni 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

Comfort Villa is zeer professioneel. Wij zijn al jaren klant en zijn nog steeds zeer tevreden.

  • Algemeen 9
op 22 juni 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juni 2018

8. Mooi huis, mooie omgeving. Weer was helaas niet altijd even mooi. Verder werkte De oven van het huis niet goed. Service comfortvilla verder goed.

  • Algemeen 10
op 7 september 2016 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2016

Comfortvilla staat waar het voor staat, ultiem comfort en het echte vakantiegevoel. De service en de accommodaties zijn tot in de puntjes verzorgd.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2016 bestemming: Spanje / Pals, reisperiode: augustus 2016

Ik wil comfortvilla en Costa Brava eigenlijk niet aanprijzen, want dan moet ik er volgend jaar nog sneller bij zijn met boeken ;). Supergoede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende