Interhome steunt Serious Request

Geschreven op 10 december 2014 door Anique

Een van de huizen van Interhome
Een van de huizen van Interhome
Vakantiehuizenaanbieder Interhome veilt dit jaar huizen voor Serious Request. In totaal worden maar liefst 37 accommodaties ter beschikking gesteld voor dit evenement. De opbrengst van de veilingen gaan naar het goede doel 'Hands of our girls'.

Veiling vakantiehuizen

Samen met de huiseigenaren wordt een deel van het aanbod van Interhome beschikbaar gesteld voor de actie. Doordat Interhome de afgelopen 50 jaar een sterke band heeft opgebouwd met de huiseigenaren, is dit mogelijk. ‘De aangeboden accommodaties variëren van luxe skichalets in Tirol of Wallis tot vakantiehuizen met privé zwembad aan de Costa Brava of een chique appartement in Barcelona. Ook vind je vakantiehuizen in minder bekende bestemmingen als Zweden of België op de veiling terug.’ Aldus Stijn Jansen, commercieel manager van Interhome.

Het Glazen Huis

Het Glazen Huis, dat dit jaar in Haarlem staat, is nog niet van start gegaan. Toch kan je vanaf nu al wel meebieden op de veiling. Elke paar dagen zal er een nieuw huis geveild worden. Hierdoor is het mogelijk al vanaf één euro een huis te boeken, al wordt er natuurlijk gehoopt op meer. De actie loopt nog de hele maand december. Meebieden kan via de veilingsite van 3FM. 

Serious Request 2014
Serious Request 2014

Nieuws