Vakantiehuis Freddie Mercury boekbaar bij Interhome

Geschreven op 14 juni 2018 door Roos

Het beroemde vakantiehuis de Duck House
Het beroemde vakantiehuis de Duck House
Het vakantiehuis van Freddy Mercury, de voormalig zanger van Queen, is boekbaar bij Interhome. Tussen de jaren 70 en zijn dood in 1991 verbleef de zanger hier regelmatig, waardoor het huis beroemd is geworden. Het vakantiehuis ligt aan de oever van het Meer van Genève in Montreux, Zwitserland en is nu beschikbaar om te huren via reisorganisatie Interhome.

Onder de naam Duck House wordt het vakantiehuis aangeboden. Het huis komt uit de jaren 70. In deze tijd kwamen er veel bekende rockmuzikanten zoals Boy George, Emerson, Lake & Palmer en Freddie Mercury. De viersterrenvilla heeft een ruime leefruimte van 60 m2 en telt twee badkamers, vier slaapkamers en bezit 1.800 m2 tuin. De meubels dateren veelal nog uit de jaren 70. Ook het boothuis hoort bij de Duck House. Dit boothuis werd wereldberoemd toen het op de cover van het Queen-album Made In Heaven werd getoond.

Het vakantiehuis boek je vanaf €3.934,00 voor een hele week, inclusief toeristenbelasting, eindschoonmaak en bed- en badlinnen. De Duck House biedt ruimte voor 7 personen.

Nieuws