La Casita opent tweede restaurant

Geschreven op 17 augustus 2015 door Vanessa

Diner restaurant La Casita
Diner restaurant La Casita
La Casita, aanbieder van vakantiehuizen in Zuid-Spanje heeft onlangs haar tweede restaurant geopend in Andalusië. Het restaurant bevindt zich op het kleinschalige vakantiepark La Granja de Antonio. Ook op het vakantiepark Finca el Moralejo kun je typisch Spaanse gerechten proeven. Beide restaurants maken gebruik van verse streekproducten en zijn extra voordelig geprijsd als je met kinderen dineert. Je kunt er ook terecht voor ontbijt en lunch. Naast wekelijks terugkerende thema's zoals tapas, paella en barbecue zijn er van 1 mei tot 1 november in beide restaurants elke woensdag live optredens door klassiek geschoolde flamenco danseressen (ook erg leuk voor kinderen) en een zanger/gitarist. In juli en augustus zijn er regelmatig extra avonden met live optredens.

Vakantiepark La Granja de Antonio
Op slechts 30 minuten vanaf het vliegveld van Malaga ligt vakantiepark La Granja de Antonio. Er bevinden zich 10 vakantiewoningen op de karakteristieke zuid-Spaanse ranch met een typerende bouwstijl en witgepleisterde muren. Hier geniet je in alle rust met je partner of het hele gezin.

Vakantiepark Finca el Moralejo

Finca el Moralejo ligt op 45 kilometer afstand van de luchthaven van Malaga en doet denken aan een Italiaanse Agriturismo, maar dan in een oude Spaanse burcht. Het ruim opgezette Finca el Moralejo is het concept voor mensen die sociale contacten willen, maar ook op zoek zijn naar enige mate van privacy.

Nieuws