Facelift voor wellness Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Geschreven op 10 juli 2015 door Lan

Bad in het wellness centrum
Bad in het wellness centrum
Na een renovatie van een maand is de compleet vernieuwde wellness van het Sunparks vakantiepark Oostduinkerke aan Zee op 3 juli jl. weer geopend. Het voormalige West Coast Wellness is nu in eigen beheer van Sunparks. Bezoekers van het vakantiepark kunnen weer het hele jaar door genieten van de baden, massages, sauna's en diverse behandelingen.

Vernieuwde wellness

Het wellnesscentrum van het vakantiepark in Oostduinkerke aan Zee heeft een uitgebreid saunacomplex van meer dan 600 m² die een grondige facelift is ondergaan. Het centrum heeft nu een moderne lounge-sfeer. Een sauna met uitzicht op de tuin, een buitensauna, een Oosterse sauna, een biosauna en een IR-sauna zijn in het complex aanwezig. Bij de opgietsessies wordt er gebruik gemaakt van een speciale mix van etherische olie en water. Na een bezoek aan het saunacomplex kunnen gasten zich over geven aan de bekwame handen van een gediplomeerde masseur of masseuse. In het wellnesscentrum is ook de mogelijkheid om te genieten van een hot stonemassage, een kaarsmassage of een gezichts-of lichaamsbehandeling met essentiële oliën. Tijdens of na het bezoek kunnen gasten iets drinken of iets gezonds eten in de bistro van het vernieuwde wellnesscentrum.

Sunparks

Sunparks is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group, de Europese marktleider in vakantiehuur met meer dan 40 jaar ervaring. De vakantieparken van Sunparks zijn te vinden in België. Wie een vakantie boekt in een van de vier parken verblijft in de mooiste regio's van België en kan een aangename vakantiehuis verwachten die is ingericht volgens de hedendaagse comfort wensen. Voor wie het iets luxueuzer mag zijn heeft Sunparks ook vakantiehuizen op maat en een hotel.

Nieuws