Schrijf een ervaring over Topic Travel Vakantiehuizen en maak kans op mooie prijzen!

Topic Travel voegt Oostenrijk toe aan wintersportaanbod

Geschreven op 25 september 2015 door Christel

Kirchberg in Tirol, Oostenrijk
Kirchberg in Tirol, Oostenrijk
Onlangs merkte reisorganisatie Topic Travel dat er onder klanten meer vraag was naar wintersportaccommodaties in Oostenrijk. De specialist in het verhuren van vakantiehuizen heeft daarom deze maand Oostenrijk in haar wintersportaanbod opgenomen. Het afgelopen jaar is de populariteit van Oostenrijk als wintersportbestemming onder Nederlanders weer gestegen. In totaal brachten Nederlanders 5,5 miljoen nachten door in het land.

In Oostenrijk biedt Topic Travel 1.500 verschillende accommodaties aan. Deze accommodaties lopen uiteen van gezellige wintersportchalets in de karakteristieke Oostenrijkse dorpjes tot luxe appartementen die vlakbij de piste liggen. De meeste woningen liggen in de populaire regio's Tirol en Salzburgerland. Hier liggen onder andere de bekende skigebieden Kitzbühel - Kirchberg en Killertal.

Op de website van Topic Travel staat uitgebreide informatie over het nieuwe aanbod en het nabijgelegen skigebied. Behalve in Oostenrijk, heeft Topic Travel ook in de Franse Alpen haar wintersportaanbod uitgebreid met 200 nieuwe accommodaties.