Schrijf een ervaring over Doets Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Doets Reizen

Url: https://www.doetsreizen.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Doets Reizen

Doets Reizen is de specialist in het organiseren van verrassende reizen naar de Verenigde Staten, Canada en IJsland. Doets Reizen laat je deze drie prachtige landen beleven en laat je alle hoogtepunten zien op de bestemming. De organisatie werd in 1981 opgericht door Jan Doets en is sindsdien altijd in handen gebleven van de familie. Het is de missie van deze reisorganisatie om jou werk en voorbereiding uit handen te nemen en je optimaal te laten genieten van bijzondere belevenissen en onverwachte hoogtepunten. De kernwoorden hierbij zijn beleving en gemak. Omdat de reisorganisatie alles voor je regelt scheelt je dit zelf veel tijd. Bovendien krijg je persoonlijk advies en hebben de reisadviseurs veel ervaring met de verschillende landen waar reizen naartoe worden aangeboden.

Bij Doets Reizen boek je een camperreis door bijvoorbeeld het zuidwesten van Amerika of een 15-daagse autorondreis door het westen van Canada. Daarnaast is het mogelijk er een auto te huren of een stedentrip te maken naar een van de wereldsteden als New York en San Francisco. Heb je liever een op maat samengestelde reis? Dat is zeker mogelijk. De specialisten bij Doets Reizen hebben namelijk alles al voor je bekeken in deze landen, waardoor ze weten waarover ze praten.

De accommodaties bij Doets Reizen hebben altijd een ideale ligging, namelijk in de nationale parken en in het centrum van de stad. Daarnaast is er voor ieder budget wel een geschikte accommodatie te vinden. Als je reis eenmaal geboekt en samengesteld is krijg en je een pakket meer zeer gedetailleerde informatie thuis. Zo kun je je nog meer verdiepen in de mooie bestemming waar je naartoe gaat.

Doets Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en is gevestigd in Heerhugowaard. Het is mogelijk een afspraak te maken waarbij al jouw reiswensen en vragen kunnen worden behandeld. Daarnaast is het mogelijk contact op te nemen via het contactformulier en per telefoon.

op 6 februari 2021 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juni 2019

De manier waarop Doets omgaat met klanten vind ik echt grenzen aan misdadig. Geen persoonlijk contact geen respect. ze hebben maar een doel je geld niet terug betalen.

mijn ervaring is erg naar. dit Terwel ik boekte met erg veel vertrouwen. ze voegen mij zelfs het geld nog over te maken terwijl iedereen wist dat de reis niet door zou gaan en dreigden met extra kosten ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 februari 2021 bestemming: Canada / Rondreis, reisperiode: augustus 2020

Doets en SGR zijn gewoon oplichters. Huilen tranen met tuiten over hun belangen, terwijl ze hun klant(en) gewoon oplichten. Ze hebben gewoon een vals gezicht. Terwijl Doets weet dat de reis niet zal gaan, dwingen ze ons toch Euro 30.000 (dertig duizend euro) te betalen. Doets en SGR hebben totaal geen oog voor hun klanten, maar alleen voor hun zakelijke belangen. Bah .... Doets nooit meer!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 januari 2021 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: april 2020

Mooie slogan op de site van Doets:
"Omdat persoonlijke aandacht en contact het verschil maakt."

In de praktijk komt hier echter niets van terecht. April 2020 reis naar de USA niet door kunnen gaan door corona maar van Doets hoor je niets meer. Contacten waren er totdat er betaald moest worden en daarna kan je proberen contact met ze te leggen. Dit lukt echter niet of nauwelijks en de antwoorden die je krijgt zijn standaard. Nul aandacht dus voor klanten zodra er betaald is. Infoverschaffing is nul. Voor ons nooit meer Doets reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen