Schrijf een ervaring over Doets Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Doets Reizen

Url: https://www.doetsreizen.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Doets Reizen

Doets Reizen is de specialist in het organiseren van verrassende reizen naar de Verenigde Staten, Canada en IJsland. Doets Reizen laat je deze drie prachtige landen beleven en laat je alle hoogtepunten zien op de bestemming. De organisatie werd in 1981 opgericht door Jan Doets en is sindsdien altijd in handen gebleven van de familie. Het is de missie van deze reisorganisatie om jou werk en voorbereiding uit handen te nemen en je optimaal te laten genieten van bijzondere belevenissen en onverwachte hoogtepunten. De kernwoorden hierbij zijn beleving en gemak. Omdat de reisorganisatie alles voor je regelt scheelt je dit zelf veel tijd. Bovendien krijg je persoonlijk advies en hebben de reisadviseurs veel ervaring met de verschillende landen waar reizen naartoe worden aangeboden.

Bij Doets Reizen boek je een camperreis door bijvoorbeeld het zuidwesten van Amerika of een 15-daagse autorondreis door het westen van Canada. Daarnaast is het mogelijk er een auto te huren of een stedentrip te maken naar een van de wereldsteden als New York en San Francisco. Heb je liever een op maat samengestelde reis? Dat is zeker mogelijk. De specialisten bij Doets Reizen hebben namelijk alles al voor je bekeken in deze landen, waardoor ze weten waarover ze praten.

De accommodaties bij Doets Reizen hebben altijd een ideale ligging, namelijk in de nationale parken en in het centrum van de stad. Daarnaast is er voor ieder budget wel een geschikte accommodatie te vinden. Als je reis eenmaal geboekt en samengesteld is krijg en je een pakket meer zeer gedetailleerde informatie thuis. Zo kun je je nog meer verdiepen in de mooie bestemming waar je naartoe gaat.

Doets Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en is gevestigd in Heerhugowaard. Het is mogelijk een afspraak te maken waarbij al jouw reiswensen en vragen kunnen worden behandeld. Daarnaast is het mogelijk contact op te nemen via het contactformulier en per telefoon.

op 6 juli 2020 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: juni 2020

Eigenlijk willen we klanten van Doers die een reis geboekt hebben met vertrek juli, aug en verder waarschuwen voor de communicatie die nog komen gaat Wij hadden voor Corona een Camperreis geboekt in juni en zijn dus hiermee bezig geweest in mei vooral op het moment dat we bericht kregen dat we de rest betaling moesten voldoen
Wat we ook aandroegen per mail en telefoon dat de tickets al geannuleerd waren ,dat de er een negatief reisadvies was , dat er geen toeristen worden toegelaten enz enz ze houden vol dat de reis door gaat. Iedere keer ging de communicatie met iemand anders en steeds dezelfde antwoorden We begrijpen dat het moeilijk is op dit moment voor de reisbranche en wilde ook geen geld terug maar een voucher voor onze aanbetaling Dat werd wel al door ander reisorganisaties gedaan en dat hebben we aangegeven.Maar als je niet op tijd annuleert lopen de kosten alleen maar op. Eigenlijk zetten ze je voor het blok om zelf te annuleren dan ben je de aanbetaling kwijt Nu zien we al die negatieve ervaringen van de klanten die hetzelfde doen of berichten over de starre communicatie wat heel herkenbaar is.
Heel jammer! Zo blijkt Doets voor ons maar ook voor vele andere geen service gericht bedrijf te zijn ....
wat ze wel uitdragen op de site en waar er vanuit wordt gegaan dat je in aug nog naar de USA en Canada kan gaan. ???? Dus de insteek van Doets is je betaald de hele reis of je bent de aanbetaling kwijt ( let goed op het aantal dagen voor reisdatum) ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 6 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: augustus 2020

Tijdens de Covid-crisis is Doets niet bereid om tot een gezamenlijke oplossing te komen, zeer slechte service. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: augustus 2020

Vol ongeloof lees je al de recensies en ook wij zijn door Jan Doets gedupeerd. Achteraf , in het begin al opgelicht. Na onze boeking in december kwam er al redelijk snel bericht dat onze vlucht was gewijzigd en ze hadden voor ons geen rechtstreekse vlucht meer op onze vertrekdag. Ze hadden ontzettend hun best gedaan en nu een nieuwe terugvlucht geboekt maar wel met een tussenstop. Uiteraard was deze duurder en kwamen er al.gelijk kosten bij op de boeking die al gemaakt was. Achteraf dom dat we dat accepteerde maar ja, wel vreemd dachten we, maar het zal wel.
Nu lees ik dit ook al in recensies van andere gedupeerde dus ze doen dat dus blijkbaar bij heel veel klanten.
Dan dus de Corona en 7 wkn voor vertrek een ‘blije mail’ ontvangen dat onze reis bijna voor de deur staat en of we het restant bedrag even willen betalen.
Meerder mails gestuurd met de vraag , welke reisorganisatie z’n klanten nu naar Amerika wil sturen terwijl daar het virus nog lang niet onder controle is??
Nou dat is dus Jan Doets reizen die het dus blijkbaar allemaal niks uitmaakt en alleen maar aan hun zelf denken. Duizenden euro’s van klanten incasseren en op deze manier de eigen kas kan spekken.
Helaas dus ook de dag voor de, definitieve betaling, ook zelf maar geannuleerd. De anuuleringsfactuur is inmiddels binnen en dan mag je ook nog even € 4.23 poliskosten betalen...Hoe durven ze het nog te vragen???

De titel ‘zakenvrouw vh jaar’ moet zo snel mogelijk ingetrokken worden want dit verdien je alleen als je oprecht en eerlijk zaken doet...dat gaat dus hier absoluut niet op!
Raad ook iedereen aan om NOOIT een reis bij deze oplichters te boeken.
Klachtenformulier bij ACM al ingevuld!!! Hopelijk krijgen ze er heel veel en komt er nog iets van gerechtigheid. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen