Schrijf een ervaring over Doets Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Doets Reizen

Url: https://www.doetsreizen.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Doets Reizen

Doets Reizen is de specialist in het organiseren van verrassende reizen naar de Verenigde Staten, Canada en IJsland. Doets Reizen laat je deze drie prachtige landen beleven en laat je alle hoogtepunten zien op de bestemming. De organisatie werd in 1981 opgericht door Jan Doets en is sindsdien altijd in handen gebleven van de familie. Het is de missie van deze reisorganisatie om jou werk en voorbereiding uit handen te nemen en je optimaal te laten genieten van bijzondere belevenissen en onverwachte hoogtepunten. De kernwoorden hierbij zijn beleving en gemak. Omdat de reisorganisatie alles voor je regelt scheelt je dit zelf veel tijd. Bovendien krijg je persoonlijk advies en hebben de reisadviseurs veel ervaring met de verschillende landen waar reizen naartoe worden aangeboden.

Bij Doets Reizen boek je een camperreis door bijvoorbeeld het zuidwesten van Amerika of een 15-daagse autorondreis door het westen van Canada. Daarnaast is het mogelijk er een auto te huren of een stedentrip te maken naar een van de wereldsteden als New York en San Francisco. Heb je liever een op maat samengestelde reis? Dat is zeker mogelijk. De specialisten bij Doets Reizen hebben namelijk alles al voor je bekeken in deze landen, waardoor ze weten waarover ze praten.

De accommodaties bij Doets Reizen hebben altijd een ideale ligging, namelijk in de nationale parken en in het centrum van de stad. Daarnaast is er voor ieder budget wel een geschikte accommodatie te vinden. Als je reis eenmaal geboekt en samengesteld is krijg en je een pakket meer zeer gedetailleerde informatie thuis. Zo kun je je nog meer verdiepen in de mooie bestemming waar je naartoe gaat.

Doets Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en is gevestigd in Heerhugowaard. Het is mogelijk een afspraak te maken waarbij al jouw reiswensen en vragen kunnen worden behandeld. Daarnaast is het mogelijk contact op te nemen via het contactformulier en per telefoon.

Rodina Travel
9,5
op basis van 47 reviews
Lees meer
Típica Reizen
9,2
op basis van 61 reviews

1 consumenten award

Típica Reizen won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
Heart of Argentina Travel
9,2
op basis van 50 reviews
Lees meer
op 14 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Alaska, reisperiode: augustus 2019

Fantastische reis gehad, maar service van Jan Doets erg slechte ervaring mee. Al in de voorbereiding slechte kwaliteit van documentatie; grote puzzel met veel verschillende PDFs, onprofessioneel, niet compleet en ongestructureerd. Tijdens de reis waren ze slecht bereikbaar in geval van nood en gaven onjuiste informatie over de status van het gebied waar we waren (bosbranden). Fouten worden ook niet toegegeven maar continue ontkent en weggezet als 'een andere mening' - zou voor een ander reisbureau gaan, veel betere ervaringen met bijv. Pangea Travel

  • Algemeen 3
op 12 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Portland + rondreis Oregon, reisperiode: september 2019

TOV vorige reis met Jan Doets, waarin alles perfectop onze maat gesneden was heeft in deze reis Doets een paar miskleunen gemaakt.
Vliegreis en autohuur waren weer perfect geregeld.
De hotels daarintegen niet.
Ik beoordeel de hotels/motels en resorts op ligging, keuken en kamers.
Uitstekend waren : Elisabeth Oceanfront Suites, Newport
Prospect Historic Hotel en Motel, Prospect ( vooral de keuken )
Running Y Ranch, Klamath Falls ( 2 bedden voorkeur was niet geregeld, hebben wij zelf georganiseerd )
Sunriver Resort, Sunriver
Best Western John Day Inn,
Uitstekend, maar minder door de geluidoverlast vanwege bouwactiviteiten aan 2 kanten van het hotel. Hotel verstrekte oordoppen. Heel goed restaurant genaamd Jake's Grill.
Heel slecht, zwaar onder de maat was Wilson Ranch in Fossil, nog nooit zo'n slecht ontbijt gehad, terwijl het ontbijt juist een aanbeveling is volgens de informatie. Zij kunnen nog geen ei bakken, want de mevrouw, die dat moet doen was er niet. Alleen geschikt voor mensen, die van paardrijden houden.
smerig en weinig service en een heel slecht restaurant bij Mazama village, Crater lake
Quality Inn Baker City, waardeloos, ligging langs de highway, lekke koelkast, slecht restaurant.. er zijn veel betere hotels in die plaats.
Hampton Inn Suites, Hood River,
op zich een goed hotel met het beste ontbijt, dat wij in die 3 weken .
hebben gehad. ruim zwembad, maar volstrekt verkeerde ligging, naast de highway. Het Best Western hotel. op loopafstand is veel beter en heeft een uitstekend restaurant.
Zelf hebben wij op deze rondreis een aantal hotels geregeld,die Doets niet in haar pakket heeft zitten. nl
Steamboot Inn in IDLEYLD Park,
Wallowa lake lodge in Joseph
River Lodge aan de Columbia river in broadway
en de Timberline lodge op Mount Hood.
Allemaal hotels die utstekend zouden passen in het aanbod van Doets. Dit advise wil ik jullie gaarne ter overweging meegeven

  • Algemeen 6
op 7 oktober 2019 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: september 2019

Reis was te strak gepland, waardoor je vaak heel vroeg moest opstaan om op tijd aanwezig te zijn bij een excursie of eindbestemming. Eén hotel (aan Hallamore Lake) lag zo afgelegen en aan een onbegaanbare weg, dat we 2 uur reistijd moesten rekenen om bij een excursie te komen, en daarna ook weer 2 uur terug. Ontbijten in het hotel is daardoor niet mogelijk, of je komt te laat voor de excursie. Omdat het een klein hotel betreft, is het restaurant ‘s avonds maar tot 20.00 uur open. Geen eten dus als je eindelijk thuiskomt (en in de wijde omgeving zijn geen andere eetgelegenheden). Hotel in Vancouver lag in een hele slechte buurt met talloze junks en zwervers in de directe omgeving; we struikelden over de gebruikte spuiten en naalden. En elke nacht ingeslagen raampjes van geparkeerde auto’s voor de deur. In het hotel aan Emerald Lake kan het kraanwater niet gedronken worden en moet men zelfs na het handen wassen de handen ontsmetten. Daarover word je niet goed geïnformeerd: ergens weggestopt in de kleine lettertjes staat halve informatie. Op de voucher en bij de informatie in de reisbescheiden staat dit niet vermeld. Bij klachten hierover krijg je geen gehoor. Nooit meer Jan Doets voor ons.

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen