Schrijf een ervaring over Explore Tanzania en maak kans op mooie prijzen!

Explore Tanzania

Url: http://www.exploretanzania.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Explore Tanzania

Explore Tanzania is opgericht door twee zussen die de eerste 13 jaar van hun leven in Arusha, Tanzania, hebben gewoond. Na een studie gevolgd te hebben en werkervaring te hebben opgedaan in de hotelindustrie en culturele sector hebben zij in 2002 de basis gevormd voor Explore Tanzania. Hun doel is om jou mee te nemen naar het pure, authentieke Tanzania en je verliefd te laten worden op het land. Doordat zij hier hun wortels en een groot persoonlijk netwerk hebben, kunnen zij jou van het beste advies voorzien.

Je boekt bij Explore Tanzania de ideale individuele maatreis. Je kunt er o.a. individuele safari's met de beste gidsen boeken, verblijf in exclusieve Green Camps, self-drives, strandvakanties op de tropische eilanden en het beklimmen van de Kilimanjaro. Alles wordt geheel afgestemd op jouw budget en wensen. Naast reizen op maat vind je op de website ook enkele voorbeeldreizen met vaste prijzen. Meer inspiratie opdoen? Er zijn interessante reisverhalen te lezen van reizigers die met Explore Tanzania een reis hebben gemaakt. Verder vind je er veel informatie over elk gebied van Tanzania en de mooiste bezienswaardigheden. Explore Tanzania zet zich in voor het goede doel en helpt mee aan een malariavrije wereld. Ook wordt er veel aandacht besteed aan duurzaam toerisme. Ze zorgen ervoor dat de reizen geen schade aanrichten aan het milieu en de bevolking van Tanzania.

Je kunt contact opnemen met de reisorganisatie per telefoon, e-mail of een offerte aanvragen via de website. Explore Tanzania is aangesloten bij SGR.

op 24 augustus 2018 bestemming: Tanzania, reisperiode: augustus 2018

Wij hebben een onvergetelijke leuke vakantie gehad waarbij alles top georganiseerd was. Na een eerste oriëntatie hebben Marloes en Marjolein ons uitstekend geholpen met de definitieve invulling van onze reis. Zelf rijden of met chauffeur/gids? Welke route? En natuurlijk veel meer keuzes. Door de uitstekende kennis van de lokale situatie perfect geholpen onze reis in detail vorm te geven.
Echt de complimenten voor Explore Tanzania en partner-team in Tanzania. Onze gids James Mmari heeft ons zeer deskundig maar ook met een goede dosis humor mee op safari meegenomen waarbij zeker de green camps een meer dan memorabele ervaring is met teams die er alles aan doen om het ons naar de zin te maken. Klasse! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 maart 2018 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: maart 2018

Wij zijn met zijn achten (ouders en drie volwassen kinderen met partners) begin maart 9 hele dagen in Noord Tanzania geweest, via Explore Tanzania.
Het was werkelijk onvergetelijk!
De pure schoonheid van dieren in hun eigen omgeving, de vriendelijkheid en zorgzaamheid van de mensen die de reis in Tanzania mogelijk maakten, de fijne accommodaties op prachtige locaties, waaronder tentenkampen in de vrije natuur .
Dit alles dankzij de persoonlijke aanpak, kennis en contacten van Marjolijn en Marloes. Heel veel dank namens ons allemaal! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 maart 2018 bestemming: Tanzania / diverse, reisperiode: februari 2018

Dank zij Explore Tanzania is onze droomreis uitgekomen. We hebben een geweldige safari trip gemaakt in Noord Tanzania. In de diverse parken waaronder de Serengeti hebben we de wilde dieren kunnen spotten, maar vooral door de deskundige gids Emanuel ook veel geleerd. De overnachtingen in de greencamps zorgde voor een ware natuurbeleving. De medewerkers in de camps bleken uitstekende gastheren. Even uitblazen op Zanzibar (met snorkelen, zwemmen met de dolfijnen en zonnen) zorgde voor een perfecte afsluiter van deze vakantie.
Dank aan Marjolijn en Marloes die ons precies goed aangevoeld hebben en daardoor ons een perfecte vakantie bezorgd hebben. Zowel de voorbereidingen, het reizen en de vakantie zelf was uitstekend geregeld ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws