Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Rodina Travel

Url: https://www.rodinatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Rodina Travel

Rodina Travel biedt verschillende (rond)reizen aan in Bulgarije. Zij willen graag dat iedereen kennis maakt met het hart van de Balkan en dit kan zowel in groepsverband als individueel. Ook voor het maken van een fly-drive, strandvakantie, wellnes, of skivakantie in Bulgarije ben je bij Rodina Travel aan het juiste adres. Rodina Travel biedt ook verschillende themareizen aan zoals: wandel-, fiets- en fotoreizen. Ben je alleen op zoek naar een vliegticket, ook dan kun je een kijkje nemen op de site van Rodina Travel.

De reisorganisatie is opgericht door een Bulgaarse vrouw en haar Nederlandse man. Zij hebben beide een grote liefde voor het land en doordat ze er veel hebben rondgereisd weten ze de mooiste plekjes en accommodaties te vinden. De liefde die zij voor het land hebben willen zij graag overdragen op hun klanten. Wil je een keer persoonlijk met ze van gedachten wisselen over een reis naar Bulgarije? Dan kan dat op afspraak op hun kantoor in Wezep maar bellen of mailen kan natuurlijk ook. Online vind je ook verschillende reisverhalen van reizigers die jou voorgingen. Rodina Travel is aangesloten bij de ANVR en de SGR waardoor je als klant met een gerust hart op reis kunt.

op 3 december 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: september 2017

In september zijn we in Bulgarije geweest met een fly-drive van Rodina travel. Dat is ons enorm goed bevallen. We waren erg onder de indruk van Bulgarije, zowel de cultuur en geschiedenis als de natuur en de vriendelijke mensen. Rodina travel had een mooi programma in elkaar gezet dat prima aansloot bij onze wensen, met een gepersonaliseerde reisgids met veel suggesties. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Een erg afwisselende en mooie reis. Prachtig! De service van Rodina was excellent. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 19 november 2017 bestemming: Bulgarije / Zoetermeer, reisperiode: oktober 2017

Rodina Travel is een echte Bulgarije specialist. Veel gereisd, maar nooit zo'n goed voorbereide en georganiseerde rondreis gemaakt. Prima reisleidster (Nederlands sprekend!) en dito chauffeur. Mooi programma, prima en leuke accommodaties. Bulgarije heeft prachtige natuur en cultuur, m.n. kerken; vriendelijke en gastvrije mensen en een heerlijke keuken. Voor relatief weinig geld kun je hier fantastisch reizen en vakantie vieren. Ga het zien! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: september 2017

Voordat we op reis gingen kregen we van Rodina zeer uitvoerige reisinformatie, zoals landkaart, woordenboek en een goede beschrijving van de reis per dag.
Tijdens de reis werden ook leuke contacten gelegd met de lokale bevolking doormiddel van een zanggroep, een muziekgroep en eten bij lokale bevolking.
Het fijne van de reis was ook dat het maar een klein reisgezelschap was. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws