Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Rodina Travel

Url: https://www.rodinatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Rodina Travel

Rodina Travel biedt verschillende (rond)reizen aan in Bulgarije. Zij willen graag dat iedereen kennis maakt met het hart van de Balkan en dit kan zowel in groepsverband als individueel. Ook voor het maken van een fly-drive, strandvakantie, wellnes, of skivakantie in Bulgarije ben je bij Rodina Travel aan het juiste adres. Rodina Travel biedt ook verschillende themareizen aan zoals: wandel-, fiets- en fotoreizen. Ben je alleen op zoek naar een vliegticket, ook dan kun je een kijkje nemen op de site van Rodina Travel.

De reisorganisatie is opgericht door een Bulgaarse vrouw en haar Nederlandse man. Zij hebben beide een grote liefde voor het land en doordat ze er veel hebben rondgereisd weten ze de mooiste plekjes en accommodaties te vinden. De liefde die zij voor het land hebben willen zij graag overdragen op hun klanten. Wil je een keer persoonlijk met ze van gedachten wisselen over een reis naar Bulgarije? Dan kan dat op afspraak op hun kantoor in Wezep maar bellen of mailen kan natuurlijk ook. Online vind je ook verschillende reisverhalen van reizigers die jou voorgingen. Rodina Travel is aangesloten bij de ANVR en de SGR waardoor je als klant met een gerust hart op reis kunt.

op 16 maart 2019 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: februari 2019

Op ski vakantie geweest naar Borovets. Heerlijk weer gehad, goede sneeuw en lekker geskiet. Ter plaatse perfect geholpen door de reisleider, die altijd klaar stond. Aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Sofia, reisperiode: juli 2018

We hebben een fantastische vakantie gehad in Bulgarije, mede dankzij de uitstekende organisatie door Rodina Travel.

Dit jaar gaan we weer met Rodina Travel naar Bulgarije. Er is nog zoveel te zien in Bulgarije en het is een fantastisch land zowel qua inwoners, cultuur, historie als natuur.

Vorig jaar hadden we rondreis. Hieronder in het kort onze ervaringen.
We werden keurig op het vliegveld opgehaald door iemand van de autoverhuurmaatschappij. Hij bracht ons naar het hotel en vertelde onderweg al over de diverse bezienswaardigheden waar we langs kwamen.
Het eerste hotel was Sofia Place. Een goed hotel, met airco, op 3 minuten lopen van het voetgangersgebied. Dus echt hartje stad. Ze waren bezig met verbouwen dus ontbijt was bij de buren. Goed ontbijt. De Freetour Sofia is echt een aanrader. Een compacte stad en zoveel te zien.

De huurauto was een Ford Focus, een uitstekende middenklasser, met airco. En een nieuw navigatiesysteem met op het tasje vermeld: 'Rodina wenst jullie een goede reis!'. Was echt top om te lezen!
We hebben dan ook geen kaart nodig gehad. De auto werd op tijd afgeleverd, goed uitleg en ook terug werd deze direct na een telefoontje van ons opgehaald. Meer dan tevreden zijn wij dan ook over de autoverhuurmaatschappij.

Het tweede hotel was Gurko. Ook weer in het centrum van de stad en ook een uitstekend hotel. Kamer met balkon, airco en bad met massagestralen. Zeer vriendelijk personeel. We hebben de 2 dagen daar ook 's avonds gegeten. Goed ontbijt ook.
Een prachtige stad en we hebben er veel geklommen. Tussen de middag heerlijk salade gegeten, deden we veelal als lunch. Tomaten waren zo heerlijk.

Ons derde hotel was Belle Ville. Een prachtige hotelkamer weer. Het lag aan een echte middeleeuwse straat, wat een gehobbel met de auto. In the old town en de ligging was weer perfect. Alles dichtbij.
Ook hier weer de free tour gedaan en was ook weer super. Ook dit is een compacte stad. Zoals ook in de andere steden is alles goed per voet te doen.

Wij vonden de Bulgaren gastvrij. Het land is geweldig, fantastische natuur en o zo mooi historische gebouwen.
En het mag niet onvermeld blijven, het is betaalbaar in Bulgarije. Voor een relatief gering bedrag kun je er uitstekend eten.

Conclusie: Een geweldige vakantie en fantastisch goed geregeld door Rodina. Met een uitstekende reisbeschrijving. Dus dit jaar weer naar Bulgarije met Rodina Travel!

Nogmaals onze dank voor een onvergetelijke vakantie!

Met vriendelijke groeten,

José en Marcel ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Geweldig goed georganiseerde rondreis. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws