Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Rodina Travel

Url: https://www.rodinatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Rodina Travel

Rodina Travel biedt verschillende (rond)reizen aan in Bulgarije. Zij willen graag dat iedereen kennis maakt met het hart van de Balkan en dit kan zowel in groepsverband als individueel. Ook voor het maken van een fly-drive, strandvakantie, wellnes, of skivakantie in Bulgarije ben je bij Rodina Travel aan het juiste adres. Rodina Travel biedt ook verschillende themareizen aan zoals: wandel-, fiets- en fotoreizen. Ben je alleen op zoek naar een vliegticket, ook dan kun je een kijkje nemen op de site van Rodina Travel.

De reisorganisatie is opgericht door een Bulgaarse vrouw en haar Nederlandse man. Zij hebben beide een grote liefde voor het land en doordat ze er veel hebben rondgereisd weten ze de mooiste plekjes en accommodaties te vinden. De liefde die zij voor het land hebben willen zij graag overdragen op hun klanten. Wil je een keer persoonlijk met ze van gedachten wisselen over een reis naar Bulgarije? Dan kan dat op afspraak op hun kantoor in Wezep maar bellen of mailen kan natuurlijk ook. Online vind je ook verschillende reisverhalen van reizigers die jou voorgingen. Rodina Travel is aangesloten bij de ANVR en de SGR waardoor je als klant met een gerust hart op reis kunt.

op 17 augustus 2018 bestemming: Bulgarije, reisperiode: juli 2018

Bulgarije vonden wij een heel mooi land, mooie natuur: dicht bebosde bergen en heuvels, ruige rotsen en veel wilde bloemen en enorme zonnebloemvelden. Veel historie en overblijfselen van verschillende tijdperken en culturen en oude steden zoals Plovdiv, en lekker (veel vers) eten. Niet ver vliegen, maar toch echt anders en (nog) geen massatoerisme (behalve langs de kust). Daarbij zeer betaalbaar qua hotels en restaurants en toegangskaartjes etc.
Ook de reis (fly & drive) via Rodina Travel is ons erg goed bevallen en zouden we anderen zeker aanraden. Wij zijn gewend om alles zelf te regelen, maar dit was ook wel lekker relaxed en onbezorgd op vakantie gaan, en toch (of juist) op de echt mooie plekjes komen. Vlucht, transfer, huurauto, navigatie, alles was perfect geregeld en voorbereid. De reisomschrijving was leuk om te lezen en zorgde ervoor dat we alle mooie plekjes en hotels gemakkelijk konden vinden. Een zeer afwisselende reis, waarbij zeker ook maatwerk mogelijk was en in goed overleg met Larisa van Rodina Travel de reis aan onze wensen aangepast is. Ook ons zoontje van net 7 heeft er erg van genoten. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: juli 2018

Een fantastische rondreis. Alles perfect geregeld. Heel vriendelijk contact, zowel vooraf als na afloop. Bulgarije is een mooie bestemming: prachtige natuur, vriendelijke mensen, veel bezienswaardigheden. Een aanrader voor wie van de voor de hand liggende bestemmingen af wil en wat anders zoekt. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Rondreis beeldchoon Bulgarije, reisperiode: juli 2018

Het begint al in de voorbereiding. Bij Rodina Travel krijg je een eerlijke en gespecialiseerde begeleiding bij de keuze van de doelen. Er wordt rekening gehouden met je wensen en ze geven een passend advies.
Verder wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. De vlucht, de huurauto, de hotels en de route die je moet rijden om zo veel mogelijk van al het moois dat Bulgarije biedt te kunnen zien. De reisdocumenten en -informatie is ruim op tijd op je huisadres aanwezig.
In de hotels blijkt ook, dat er rekening is gehouden met de speciale wensen die je hebt aangegeven (lang bed).
Bulgarije is een erg mooi land met heel vriendelijke mensen, die altijd zullen proberen je te helpen.
Dat het geen 10 krijgt heeft te maken met het verkeer. Veel Bulgaren rijden in onze ogen erg roekeloos en de wegen zijn niet overal even goed. Er zijn wegen waarover je beter niet kan rijden als het donker is....
O ja, toen Vera in een hotel haar jurk had laten hangen, heeft Larisa geregeld dat bij terugkomst in Sofia de jurk al bij de receptie van het laatste hotel lag.
Kortom, een perfecte reis, die tot in de puntjes was voorbereid en geregeld, met dank aan Larisa van Rodina Travel. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws