Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Rodina Travel

Url: https://www.rodinatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Rodina Travel

Rodina Travel biedt verschillende (rond)reizen aan in Bulgarije. Zij willen graag dat iedereen kennis maakt met het hart van de Balkan en dit kan zowel in groepsverband als individueel. Ook voor het maken van een fly-drive, strandvakantie, wellnes, of skivakantie in Bulgarije ben je bij Rodina Travel aan het juiste adres. Rodina Travel biedt ook verschillende themareizen aan zoals: wandel-, fiets- en fotoreizen. Ben je alleen op zoek naar een vliegticket, ook dan kun je een kijkje nemen op de site van Rodina Travel.

De reisorganisatie is opgericht door een Bulgaarse vrouw en haar Nederlandse man. Zij hebben beide een grote liefde voor het land en doordat ze er veel hebben rondgereisd weten ze de mooiste plekjes en accommodaties te vinden. De liefde die zij voor het land hebben willen zij graag overdragen op hun klanten. Wil je een keer persoonlijk met ze van gedachten wisselen over een reis naar Bulgarije? Dan kan dat op afspraak op hun kantoor in Wezep maar bellen of mailen kan natuurlijk ook. Online vind je ook verschillende reisverhalen van reizigers die jou voorgingen. Rodina Travel is aangesloten bij de ANVR en de SGR waardoor je als klant met een gerust hart op reis kunt.

op 1 oktober 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: september 2017

Voordat we op reis gingen kregen we van Rodina zeer uitvoerige reisinformatie, zoals landkaart, woordenboek en een goede beschrijving van de reis per dag.
Tijdens de reis werden ook leuke contacten gelegd met de lokale bevolking doormiddel van een zanggroep, een muziekgroep en eten bij lokale bevolking.
Het fijne van de reis was ook dat het maar een klein reisgezelschap was. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 september 2017 bestemming: Bulgarije, reisperiode: september 2017

In september (2017) boekten wij (echtpaar) de 17-daagse fly-drive Verrassend Bulgarije via Rodina Travel. Wij kozen voor de reis zoals aangeboden, zonder aanpassingen – tenslotte heeft Rodina veel meer kennis van Bulgarije dan wij die er voor het eerst naar toe gingen.
Rodina heeft de reis perfect voorbereid: de zorgvuldigheid, duidelijke communicatie en de uitstekende service waren een aangename verrassing. Alles was dan ook tot in de puntjes geregeld; de reis was voor ons helemaal zorgeloos.
De extra aandacht en kennis van het land bleek bijvoorbeeld ook in de keuze van de hotels. Alle (***) hotels waren prima en gelegen op mooie locaties. (Iets wat wij bij eerdere fly-drives via een andere organisatie toch echt wel anders hebben meegemaakt).
De reis geeft een mooie en complete indruk van Bulgarije: zowel overnachtingen in de verschillende steden als op wat meer afgelegen plekken.
Bulgarije bleek overigens een makkelijk land om te reizen: we konden ons vrijwel overal goed redden in de Engelse taal. Vriendelijke mensen, lekker (en veel) eten, lage prijzen.
We waren overigens wel blij met ons bijgewerkt navigatiesysteem: reizen op de kaart alleen is toch een stuk lastiger.
Het zal duidelijk zijn dat we iedereen die een reis naar Bulgarije overweegt Rodina Travel zéér van harte willen aanbevelen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 september 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2017

Wat een geweldige reis heb ik gehad. Heel veel gezien en gehoord. En wat een een super begeleiding door de reisleidster Maria en haar assistente Stani. Ik ga zeker weer terug naar Bulgarije , want ik wil nog veel meer beleven van dit prachtige land. Ik was er voor het laatst geweest in 1987 en wat is het veranderd. In de goede zin van het woord ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws