Khuduga Botswana

Url: https://khudugabotswana.com/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: landenspecialist

Logo van Khuduga Botswana

Na jaren te hebben gewoond in Botswana en Swaziland zijn Marianne en Jan verliefd geworden op de regio. Ze hebben dan ook al veel reizen gemaakt in Zuidelijk Afrika. Na een periode in Nederland verlangden ze terug naar de natuur en cultuur van Afrika. Tegenwoordig wonen ze een groot deel van het jaar in Maun, het toeristische middelpunt voor safari’s in Botswana. Met veel plezier trekken ze regelmatig de wildernis in. Alle routes en plaatsen van de self drive reizen kennen zij op hun duimpje en bezoeken ze regelmatig. Ze vinden het geweldig om via Khuduga Botswana hun kennis over Botswana te kunnen delen.

De benadering van Khuduga Botswana is zeer persoonlijk. Ze helpen je graag bij vragen en vinden het belangrijk dat je voorbereid aan je reis begint. Ruim voordat je op reis gaat, ontvang je een reisgids op maat met uitgebreide informatie en praktische tips. Bijvoorbeeld hoe lang je erover doet om de volgende camping te bereiken, waar het beste inkopen kunnen worden gedaan en welke tankstations altijd brandstof hebben. Tijdens de reis is de reisorganisatie 24 uur per dag bereikbaar voor belangrijke vragen en calamiteiten.

Je kunt bij Khuduga Botswana kiezen uit prachtige kampeerreizen en lodge reizen door de natuur van Botswana. Wat dacht je van een mooie rondreis met kinderen of ontdek Botswana met een kleiner budget. Ook kun je de reis compleet op maat laten samenstellen. Tijdens de reis is de organisatie 24 uur per dag bereikbaar voor het geval er urgente vragen ontstaan.

Khuduga Botswana is aangesloten bij de GGTO.

Ervaringen met Khuduga Botswana

Khuduga Botswana krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen