Enotria Travel

Url: https://www.enotria.nl/nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Enotria Travel

Enotria Travel is sinds 1999 gespecialiseerd in reizen naar Italië. Je vindt hier authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. De eigenaresse is zelf opgegroeid in Calabrië en begon met het aanbieden van reizen naar deze bestemming. Inmiddels is Enotria Travel uitgebreid en worden reizen aangeboden naar meerdere gebieden in heel Italië.

Enotria Travel heeft een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Het doel van de reisorganisatie is om het échte en pure Italië te laten zien, niet alleen maar de toeristische trekpleisters. Je overnacht in kleinschalige accommodaties waar je je thuis voelt en in contact komt met de lokale bewoners. Je kunt afreizen naar verschillende regio's, zoals Toscane, Sicilië, Sardinië, Calabrië, Umbrië en Abruzzo. Op de website kun je ook aanbiedingen en lastminutes vinden voor een kleiner budget.

Je kunt ook bij Enotria Travel terecht voor advies over vluchten naar Italië en als je er een auto wilt huren. Wil je gewoon wat reisinformatie voor je reis naar Italië? Op de website staat wat info over bijvoorbeeld het verkeer en het eten in Italië.

Enotria Travel draagt ook bij aan het goede doel. Een deel van jouw betaalde boekingskosten gaat naar de stichting Education for Hope. Het doel van deze stichting is om kinderen in Ethiopië naar school te laten gaan en ze een kans te geven om een goede toekomst op te bouwen. Het bezoekadres van Enotria Travel is in Landsmeer en je kunt op afspraak langskomen. Je kunt ook met de reisorganisatie chatten, mailen, bellen of het contactformulier op de website invullen.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 44 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 286 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Enotria Travel

Enotria Travel krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen