Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: http://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. BezoekThailand.nl is een initiatief van Win-Win Asia Co.Ltd. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op unieke reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden gemaakt. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je de reizen zelf boeken, maar ook de hotels en transfers. Daarnaast zijn er ook dagtours te boeken. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verder is er op de website allerlei algemene informatie en reisinformatie te vinden. Er staat bijvoorbeeld informatie over inentingen, reisdocumenten en vervoer. Zo kun je goed voorbereid de gewenste reis boeken en op vakantie gaan.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok.

op 24 maart 2018 bestemming: Thailand / Eilanden, reisperiode: februari 2018

Reis, hotels en verblijf prima geregeld door Arjan en zijn team. Ook toen wij het ergens niet fijn vonden werd er direct een andere locatie gezocht en gevonden. Ons gaf het rust dat Arjan alles heeft geregeld. EEN AANRADER !! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 9 februari 2018 bestemming: Laos / Overal, reisperiode: december 2017

Touroperator steeds stand by op fantastische privé rondreis. Zeer goed gekozen accomodaties en transfers. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 december 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: september 2017

Een organisatie met korte lijntjes, zowel voor als tijdens de vakantie, waardoor de reis precies naar onze wensen ingevuld is en alles tot in de puntjes geregeld was! Samen zijn we tot de mooiste plekjes gekomen, waardoor we een onvergetelijke reis gehad hebben. Door de goede organisatie van bezoekthailand.nl konden wij optimaal genieten van thailand, zonder onszelf druk te hoeven maken over regelzaken en transfers. Handig dat communicatie in t Nederlands kan en vooral fijn dat afspraken nagekomen worden. Super organisatie, hartelijk dank Arjan Buffung en bezoekthailand.nl ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws