Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: http://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. BezoekThailand.nl is een initiatief van Win-Win Asia Co.Ltd. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op unieke reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden gemaakt. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je de reizen zelf boeken, maar ook de hotels en transfers. Daarnaast zijn er ook dagtours te boeken. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verder is er op de website allerlei algemene informatie en reisinformatie te vinden. Er staat bijvoorbeeld informatie over inentingen, reisdocumenten en vervoer. Zo kun je goed voorbereid de gewenste reis boeken en op vakantie gaan.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok.

op 28 december 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: september 2017

Een organisatie met korte lijntjes, zowel voor als tijdens de vakantie, waardoor de reis precies naar onze wensen ingevuld is en alles tot in de puntjes geregeld was! Samen zijn we tot de mooiste plekjes gekomen, waardoor we een onvergetelijke reis gehad hebben. Door de goede organisatie van bezoekthailand.nl konden wij optimaal genieten van thailand, zonder onszelf druk te hoeven maken over regelzaken en transfers. Handig dat communicatie in t Nederlands kan en vooral fijn dat afspraken nagekomen worden. Super organisatie, hartelijk dank Arjan Buffung en bezoekthailand.nl ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 december 2017 bestemming: Thailand / Oosterlijke eilanden, reisperiode: november 2017

Een 9 omdat het een prachtige reis was, goed georganiseerd ,preis kwaliteit verhouding goed.Top locatie's.
Alle vervoer zowel over de weg ,water als door de lucht goed geregeld en alles keurig op tijd.Snelle communicatie via WhatsApp. felicitatie,s op mijn verjaardag met een taart van de Manager Director.Hartelijk dank bezoekthailand team. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 december 2017 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Samen met goede vrienden een op maat gemaakte rondreis door Vietnam gemaakt een mooie route van Noord naar Zuid. Wij verbleven er 4 weken. Wandelen in Sapa, Streetfood tour in Hanoi, Cruise Halong Bay, Full moon party in Hội An, country tour in Dalat, relaxen in Mũi Né, 2-daagse privé tour naar de Mekong Delta, Saigon. Dit is maar een kleine opsomming uit onze prachtige reis. We hebben zelf de tickets geboekt, dag van aankomst en vertrek doorgegeven en Arjan is de reis in elkaar gaan zetten. Goed mail en app contact en hier en daar kwamen er wat veranderingen en wensen. Alles kon weer aangepast en niets was teveel. We hadden heerlijke en fijne hotels. De transfers waren ook goed geregeld. Elke chauffeur en gids stond ons netjes op tijd op te wachten.
We hadden Arjan en een contact persoon in Vietnam voor het geval er iets zou zijn. En die hebben we nodig gehad nadat er een grote tyfoon in Nha Trang was en wij ten tijde daarvan in Hội An waren. Daar waren grote overstromingen. Eén appje met Arjan en alles werd geregeld om ons daar weg te halen de reis aan te passen, de nachttrein (die inmiddels ook niet meer reed) om te zetten naar vliegen. Daarna konden we onze reis weer vervolgen zoals gepland.
We vonden het heerlijk om met zijn vieren te reizen en niet afhankelijk te zijn van een groepsreis.
Ook de prijs / kwaliteit verhouding is goed.
Onze complimenten voor de organisatie en zullen jullie zeker aanraden !!! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws