Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: http://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. BezoekThailand.nl is een initiatief van Win-Win Asia Co.Ltd. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op unieke reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden gemaakt. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je de reizen zelf boeken, maar ook de hotels en transfers. Daarnaast zijn er ook dagtours te boeken. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verder is er op de website allerlei algemene informatie en reisinformatie te vinden. Er staat bijvoorbeeld informatie over inentingen, reisdocumenten en vervoer. Zo kun je goed voorbereid de gewenste reis boeken en op vakantie gaan.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok.

op 8 juni 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: mei 2018

Zorgeloos op vakantie, de mooiste plekjes bezoeken en alles wat je verwacht komt uit. Het is gewoon super goed geregeld met en door vriendelijke behulpzame mensen. Volgende keer weer! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 juni 2018 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: mei 2018

Alles was goed geregeld. Men werkt met lokale gidsen die altijd op tijd arriveerden om je naar een volgende plek te brengen, daarnaast super vriendelijk . De vouchers kreeg je vrij laat en hier moesten we aan wennen, maar het is allemaal goed gekomen ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 30 mei 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: mei 2018

De Service en communicatie van Arjan en zijn team maakten onze reis top. van Bangkok naar de River Kwai en via de stranden van Krabi, Koh Phi Phi en Phuket terug naar Bangkok, alles was goed geregeld en ondanks dat we vooraf een goede reisbeschrijving hadden gekregen ontvingen we nog een aantal keer een korte beschrijving hoe de komende dagen eruit zouden zien ter herinnering.

ik kan dus niet anders dan deze organisatie aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws