Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: http://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. BezoekThailand.nl is een initiatief van Win-Win Asia Co.Ltd. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op unieke reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden gemaakt. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je de reizen zelf boeken, maar ook de hotels en transfers. Daarnaast zijn er ook dagtours te boeken. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verder is er op de website allerlei algemene informatie en reisinformatie te vinden. Er staat bijvoorbeeld informatie over inentingen, reisdocumenten en vervoer. Zo kun je goed voorbereid de gewenste reis boeken en op vakantie gaan.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok.

op 12 augustus 2018 bestemming: Thailand / Khao Sok, reisperiode: juni 2018

De reis was geweldig goed geregeld door het team. Onze huwelijkreis was een mini rondreis van 14 dagen van Bangkok, Khao Sok, Koh Samui en terug naar Bangkok, welke we in overleg hebben gemaakt.
Van te voren kregen we netjes alle service vouchers toegestuurd en tijdens de reis konden we zelfs een paar dingen wijzigen via whatsapp. Enorm flexibel met een team van professionals die goed Engels spreken en Arjan die Nederlands spreekt natuurlijk.
We hebben genoten van de gehele ervaring op prachtige locaties en zouden hen zeker aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, Chiang Mai, Koh Tao, Koh Samui, reisperiode: juli 2018

Na een eerste positieve kennismaking op de vakantiebeurs zijn we met BezoekThailand.nl in zee gegaan. Zij hebben op basis van onze wensen een 25-daagse rondreis samengesteld beginnend in Bangkok, via de jungle rafts en Chiang Mai eindigend op de eilanden Koh Tao en Koh Samui. De kontakten tijdens de voorbereiding waren intensief, prettig en meedenkend. De uitvoering van de reis was tot in de puntjes verzorgd. Alle boekingen waren in orde, de gidsen en drivers waren zonder uitzondering op tijd, vriendelijk en flexibel. De gekozen hotels waren prima. Hierdoor is onze reis met onze kinderen van 15 en 18 jaar een reis om nooit te vergeten geworden. Wij bevelen deze organisatie dan ook zeker aan bij iedereen die een individuele maatwerk reis naar Thailand wil ondernemen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2018 bestemming: Thailand / Van Bankok tot Koh Phangang, reisperiode: mei 2018

Met zorg tot in de puntjes verzorgd. We kregen echt het gevoel speciale gasten te zijn. Waar we ook kwamen, de gidsen en het vervoer stonden al klaar. Onderweg diverse restaurants bezocht die geselecteerd waren door bezoek Thailand. Stuk voor stuk op prachtige locaties. Voor ons was dit een droomreis die ik graag nog eens over zou doen. Dank aan Arjan Buffing en het team van Bezoek Thailand ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws