Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: http://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die sinds 2000 reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op individuele reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Op de website staan voorbeeldreizen, maar het is ook mogelijk om zelf een reis samen te stellen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden samengesteld. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen. De unieke reisprogramma's zorgen voor een authentieke reiservaring. Je bezoekt de hoogstepunten van elke bestemming, maar reist ook langs onontdekte plekken.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je rondreizen boeken, maar ook hotels en transfers. Daarnaast zijn er dagtours te boeken in verschillende landen. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt onder andere door de rechtstreekse contracten die BezoekThailand.nl heeft met haar leveranciers.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok. Vanuit Nederland kan er gebeld of gemaild worden naar dit hoofdkantoor. BezoekThailand.nl is een onderdeel van Win - Win (Asia) CO Ltd.

op 15 januari 2019 bestemming: Thailand / Koh Kood en Koh Chang, reisperiode: december 2018

Alles prima geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 januari 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: december 2018

Alles liep goed, planning, transfers, lieve mensen, mooie omgeving, lekker eten en super gezellig met zijn vijven 2 weken eruit! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 15 november 2018 bestemming: Thailand / Phuket, reisperiode: oktober 2018

Alles was perfect geregeld. Van de route, accomodaties enz. Het contact is snel, servicegericht en vriendelijk. We zijn echt ontzorgd op vakantie gegaan. Het enige wat wij nog maar hoefden te doen was genieten! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws