Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: https://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die sinds 2000 reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op individuele reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Op de website staan voorbeeldreizen, maar het is ook mogelijk om zelf een reis samen te stellen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden samengesteld. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen. De unieke reisprogramma's zorgen voor een authentieke reiservaring. Je bezoekt de hoogstepunten van elke bestemming, maar reist ook langs onontdekte plekken.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je rondreizen boeken, maar ook hotels en transfers. Daarnaast zijn er dagtours te boeken in verschillende landen. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt onder andere door de rechtstreekse contracten die BezoekThailand.nl heeft met haar leveranciers.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok. Vanuit Nederland kan er gebeld of gemaild worden naar dit hoofdkantoor. BezoekThailand.nl is een onderdeel van Win - Win (Asia) CO Ltd.

Riksja Travel
9,0
op basis van 472 reviews

6 consumenten awards

Riksja Travel won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
FOX, verre reizen van ANWB
8,4
op basis van 377 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
op 27 juli 2019 bestemming: Thailand / Diverse locaties, reisperiode: juli 2019

Van 5 t/m 22 juli samen met ons gezin (2 kids, 17 en 19) op vakantie geweest in Thailand. Geboekt bij BezoekThailand. Het was allemaal fantastisch, perfect geregeld en je bent geheel ontzorgd. We waren in Bangkok - Kanchanaburi - Ko Tao - Ko Panghan en Ko Samui. Het absolute pluspunt waar in BezoekThailand uitblinkt en zich onderscheidt t.o.v. van andere reisorganisaties, is dat ze alles regelen met hun team. Dit zijn allemaal “ locals”. Daarbij ga je niet als massatoerist met bussen naar hotels of excursies doen, maar lekker “private” met je gezin, vergezeld van een local die je alle mooie plaatsen, locaties, tempels, markten laat zien en ook het leven van de lokale mensen belicht. Je reist met lokaal vervoer: trein-tuktuk-skytrain-bootverbindingen-auto. Alle transfers zijn geregeld door het team. Heel veel quality-time gehad met ons gezin.Het team mensen waar mee gewerkt wordt is super-aardig, respectvol en heeft humor. Wij hebben dit als geweldig ervaren !! De prijs van je vakantie is goed betaalbaar en BezoekThailand kan dit zo aanbieden omdat ze in Bangkok gevestigd zijn. In het voortraject maken ze een reisvoorstel, welk op maat naar je eigen wensen kan worden aangepast. Wij waren erg blij met onze boeking bij BezoekThailand en Arjan Buffing en zijn sympathieke team heeft elk woord waargemaakt. Wij zullen deze prachtige indrukwekkende en avontuurlijke reis niet meer vergeten !!

  • Algemeen 10
op 8 maart 2019 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: februari 2019

Wat een goed verzorgde reis van Bangkok naar Krabi naar Koh Ngai en Koh lanta naar Koh phi phi dan phuket alles met transfer privé top vakantie zeker weer met bezoek Thailand.nl

  • Algemeen 9
op 1 maart 2019 bestemming: Thailand / changwat trang, reisperiode: februari 2019

De flexibiliteit waarmee onze reis is samengesteld resulteerde in een fantastisch mooie reis langs paradijselijke stranden waarvan we enorm hebben genoten. Wij hebben de volgende plaatsen bezocht: Koh Lipe, Koh Ngai en Koh Kradan (onze favoriet😍) Alle dank voor Bezoekthailand.nl voor het "tot in de puntjes" verzorgen van onze reis!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws