BezoekThailand.nl

Url: https://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die sinds 2000 reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op individuele reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Op de website staan voorbeeldreizen, maar het is ook mogelijk om zelf een reis samen te stellen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden samengesteld. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen. De unieke reisprogramma's zorgen voor een authentieke reiservaring. Je bezoekt de hoogstepunten van elke bestemming, maar reist ook langs onontdekte plekken.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je rondreizen boeken, maar ook hotels en transfers. Daarnaast zijn er dagtours te boeken in verschillende landen. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt onder andere door de rechtstreekse contracten die BezoekThailand.nl heeft met haar leveranciers.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok. Vanuit Nederland kan er gebeld of gemaild worden naar dit hoofdkantoor. BezoekThailand.nl is een onderdeel van Win - Win (Asia) CO Ltd.

Riksja Travel
9,0
op basis van 472 reviews

8 consumenten awards

Riksja Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
FOX, verre reizen van ANWB
8,4
op basis van 377 reviews

2 consumenten awards

FOX, verre reizen van ANWB won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
op 27 juli 2019 bestemming: Thailand / Diverse locaties, reisperiode: juli 2019

Van 5 t/m 22 juli samen met ons gezin (2 kids, 17 en 19) op vakantie geweest in Thailand. Geboekt bij BezoekThailand. Het was allemaal fantastisch, perfect geregeld en je bent geheel ontzorgd. We waren in Bangkok - Kanchanaburi - Ko Tao - Ko Panghan en Ko Samui. Het absolute pluspunt waar in BezoekThailand uitblinkt en zich onderscheidt t.o.v. van andere reisorganisaties, is dat ze alles regelen met hun team. Dit zijn allemaal “ locals”. Daarbij ga je niet als massatoerist met bussen naar hotels of excursies doen, maar lekker “private” met je gezin, vergezeld van een local die je alle mooie plaatsen, locaties, tempels, markten laat zien en ook het leven van de lokale mensen belicht. Je reist met lokaal vervoer: trein-tuktuk-skytrain-bootverbindingen-auto. Alle transfers zijn geregeld door het team. Heel veel quality-time gehad met ons gezin.Het team mensen waar mee gewerkt wordt is super-aardig, respectvol en heeft humor. Wij hebben dit als geweldig ervaren !! De prijs van je vakantie is goed betaalbaar en BezoekThailand kan dit zo aanbieden omdat ze in Bangkok gevestigd zijn. In het voortraject maken ze een reisvoorstel, welk op maat naar je eigen wensen kan worden aangepast. Wij waren erg blij met onze boeking bij BezoekThailand en Arjan Buffing en zijn sympathieke team heeft elk woord waargemaakt. Wij zullen deze prachtige indrukwekkende en avontuurlijke reis niet meer vergeten !!

  • Algemeen 10
op 8 maart 2019 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: februari 2019

Wat een goed verzorgde reis van Bangkok naar Krabi naar Koh Ngai en Koh lanta naar Koh phi phi dan phuket alles met transfer privé top vakantie zeker weer met bezoek Thailand.nl

  • Algemeen 9
op 1 maart 2019 bestemming: Thailand / changwat trang, reisperiode: februari 2019

De flexibiliteit waarmee onze reis is samengesteld resulteerde in een fantastisch mooie reis langs paradijselijke stranden waarvan we enorm hebben genoten. Wij hebben de volgende plaatsen bezocht: Koh Lipe, Koh Ngai en Koh Kradan (onze favoriet😍) Alle dank voor Bezoekthailand.nl voor het "tot in de puntjes" verzorgen van onze reis!

  • Algemeen 10
op 25 februari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: februari 2019

We hebben een geweldige reis door Zuid Thailand gemaakt. Alle transfers van de luchthavens naar hotel en van hotel naar een volgende locatie waren op tijd en goed geregeld. Ook de gezamenlijke activiteiten die we via Bezoekthailand.nl hadden aangevraagd waren goed georganiseerd. Bezoek Thailand.nl heeft geleverd wat hij ons heeft beloofd en meer dan dat. Wij zijn zeer tevreden en willen volgend jaar graag opnieuw een mooie reis met deze organisatie maken.

  • Algemeen 9
op 15 januari 2019 bestemming: Thailand / Koh Kood en Koh Chang, reisperiode: december 2018

Alles prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 14 januari 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: december 2018

Alles liep goed, planning, transfers, lieve mensen, mooie omgeving, lekker eten en super gezellig met zijn vijven 2 weken eruit!

  • Algemeen 10
op 15 november 2018 bestemming: Thailand / Phuket, reisperiode: oktober 2018

Alles was perfect geregeld. Van de route, accomodaties enz. Het contact is snel, servicegericht en vriendelijk. We zijn echt ontzorgd op vakantie gegaan. Het enige wat wij nog maar hoefden te doen was genieten!

  • Algemeen 9
op 13 november 2018 bestemming: Thailand / diverse, reisperiode: oktober 2018

De ultieme reis tussen individueel en een groepsreis. Zelf de reis samenstellen en indien nodig terug kunnen vallen op lokale organisatie tegen aantrekkelijke prijs

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Voor tweede maal reis geboekt via bezoekthailand.nl. Gezamenlijk een reis route uitgestippeld zoals wij die wensten. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgt. Dit is tenminste een bedrijf die naar de klanten luistert en alles in het werk zet om de klant de ervaring van hun leven te geven. Prijs technische helemaal goed. Volgende Thailand bezoek word zeker weer via hun geregeld.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: oktober 2018

Wij hebben genoten van een prachtige rondreis. Zeer gevarieerd en ontzettend goed geregeld.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws