Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: http://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. BezoekThailand.nl is een initiatief van Win-Win Asia Co.Ltd. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op unieke reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden gemaakt. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je de reizen zelf boeken, maar ook de hotels en transfers. Daarnaast zijn er ook dagtours te boeken. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verder is er op de website allerlei algemene informatie en reisinformatie te vinden. Er staat bijvoorbeeld informatie over inentingen, reisdocumenten en vervoer. Zo kun je goed voorbereid de gewenste reis boeken en op vakantie gaan.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok.

op 16 oktober 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: september 2017

Dit hoge cijfer is stond stand gekomen door meerdere factoren. 1.de planning van de reis en de onderlinge communicatie tijdens het samenstellen van de reis.
2.Alle afspraken tijdens de reis, (vervoer en verblijf) zijn goed verlopen, ook strikt volgens afgesproken tijden.
3. Voor ons als stel was het prettig om alleen te reizen en niet afhankelijk te zijn van een groep.
4. directe communicatie tijdens reis via de
What's app. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2017

Alles klopte. Geweldige route van Noord naar Zuid Vietnam. Super Accomodaties op uitstekende locaties, goed georganiseerd (transfers, pickups, binnenlandse vluchten, etc..) waardoor wij volop konden genieten. Begin je vakantie goed met deze top organisatie! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2017 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: september 2017

Wij hebben een reis gemaakt van koh Samui (Bophut peace resort)naar koh Tao (smile resort), naar koh Phangan (Sarikantang resort) en terug naar koh Samui (Manathai resort) en hebben een super reis gemaakt. Alles in overleg met Arjan van bezoekthailand.nl en alles weer super geregeld! Aan het eind nog 2n Bangkok in hotel Shanghai mansion, een aanrader midden in Chinatown en leuke charleston style sfeer in modern jasje. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws