Schrijf een ervaring over BezoekThailand.nl en maak kans op mooie prijzen!

BezoekThailand.nl

Url: http://www.bezoekthailand.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van BezoekThailand.nl

BezoekThailand.nl is een reisorganisatie die sinds 2000 reizen aanbiedt naar Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. De reisorganisatie wil een bijdrage leveren aan de economie, ecologie en sociale omgeving in de aangeboden landen. Dit doen ze door zich te richten op duurzaam toerisme.

BezoekThailand.nl richt zich vooral op individuele reizigers met speciale wensen en verwachtingen. Op de website staan voorbeeldreizen, maar het is ook mogelijk om zelf een reis samen te stellen. Samen met de organisatie worden deze wensen besproken en kan er een reis op maat worden samengesteld. De medewerkers hebben een uitgebreide kennis over de landen waardoor ze meestal wel aan je wensen kunnen voldoen. De unieke reisprogramma's zorgen voor een authentieke reiservaring. Je bezoekt de hoogstepunten van elke bestemming, maar reist ook langs onontdekte plekken.

Op de website van BezoekThailand.nl is van alles te boeken. Zo kun je rondreizen boeken, maar ook hotels en transfers. Daarnaast zijn er dagtours te boeken in verschillende landen. Alle reizen zijn scherp geprijsd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt onder andere door de rechtstreekse contracten die BezoekThailand.nl heeft met haar leveranciers.

Het hoofdkantoor van BezoekThailand.nl is te vinden in de Thaise hoofdstad Bangkok. Vanuit Nederland kan er gebeld of gemaild worden naar dit hoofdkantoor. BezoekThailand.nl is een onderdeel van Win - Win (Asia) CO Ltd.

8,9
op basis van 402 reviews

6 consumenten awards

Riksja Travel won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 362 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
op 8 maart 2019 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: februari 2019

Wat een goed verzorgde reis van Bangkok naar Krabi naar Koh Ngai en Koh lanta naar Koh phi phi dan phuket alles met transfer privé top vakantie zeker weer met bezoek Thailand.nl

  • Algemeen 9
op 1 maart 2019 bestemming: Thailand / changwat trang, reisperiode: februari 2019

De flexibiliteit waarmee onze reis is samengesteld resulteerde in een fantastisch mooie reis langs paradijselijke stranden waarvan we enorm hebben genoten. Wij hebben de volgende plaatsen bezocht: Koh Lipe, Koh Ngai en Koh Kradan (onze favoriet😍) Alle dank voor Bezoekthailand.nl voor het "tot in de puntjes" verzorgen van onze reis!

  • Algemeen 10
op 25 februari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: februari 2019

We hebben een geweldige reis door Zuid Thailand gemaakt. Alle transfers van de luchthavens naar hotel en van hotel naar een volgende locatie waren op tijd en goed geregeld. Ook de gezamenlijke activiteiten die we via Bezoekthailand.nl hadden aangevraagd waren goed georganiseerd. Bezoek Thailand.nl heeft geleverd wat hij ons heeft beloofd en meer dan dat. Wij zijn zeer tevreden en willen volgend jaar graag opnieuw een mooie reis met deze organisatie maken.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws