Schrijf een ervaring over &Olives Travel en maak kans op mooie prijzen!

&Olives Travel

Url: https://www.isropa.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van &Olives Travel

Isropa is een reisorganisatie die opgericht is in 1972 en al ruim 45 jaar reist naar prachtige landen en gebieden. Ze zijn er 'thuis' en voelen zich er thuis. Isropa is specialist in reizen naar Portugal, Cyprus, Israël, Jordanië, Marokko, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Egypte en Malta. Dit zijn bestemmingen met een vaak een lange, soms bewogen geschiedenis waarvan de sporen vandaag de dag nog goed te zien zijn. Ook liggen al deze landen aan zee zodat de kennismaking met een bijzondere cultuur gecombineerd kan worden met een fijne en ontspannende strandvakantie. Bij alle bestemmingen is er de mogelijkheid om verschillende bezienswaardigheden te combineren tot een totale vakantie. Zowel voor een ervaren reiziger als voor iemand die de bestemming voor het eerst bezoekt.

Isropa staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, persoonlijk advies en geen zorgen. De reizen die je er kunt boeken zijn zonvakanties, stedentrips, rondreizen en fly-drives. Uiteraard kan Isropa je ook helpen bij het samenstellen van een rondreis op maat. Isropa heeft ook een gespecialiseerde afdeling Groepsreizen en Incentives. Zij kunnen reizen organiseren naar de bestemmingen in het aanbod maar organiseren tevens reizen naar andere bestemmingen. Neem contact op met de reisorganisatie voor meer informatie over de mogelijkheden. Isropa is aangesloten bij de SGR, het ANVR en het Calamiteitenfonds. Je kunt Isropa ook volgen op Facebook.

Isropa Reizen heet nu &Olives Travel!

op 11 februari 2020 bestemming: Cyprus / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Hele mooie rondreis gemaakt langs authentieke plaatsen met leuke hotelletjes. Prima geregeld en op maat aangepast. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 januari 2020 bestemming: Israël, reisperiode: december 2019

Reis naar israel geboekt, slechte communicatie vooraf en klachten worden niet serieus genomen ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 12 oktober 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: januari 2019

Wij zijn met een bevriend stel op vakantie geweest naar Marrakech.
De vakantie zelf was prima maar Isropa was vergeten ons de reisbescheiden te sturen.Volgens de site zouden we dat 3 weken voor vertrek ontvangen maar dat bleek later 8 dagen te zijn !!!
3 dagen voor vertrek gebeld waar het bleef en ze bleken ons vergeten te zijn.Gelukkig hebben ze het nog direct per mail verstuurd maar we waren toch wel bang dat er nog meer verkeerd zou gaan.
Ook stond er niemand bij het vliegveld in Marrakech op ons te wachten, dus een slechte organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws