Schrijf een ervaring over New Isropa en maak kans op mooie prijzen!

New Isropa

Url: http://www.isropa.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van New Isropa

New Isropa is de nieuwe naam van de oude reisorganisatie Isropa die al meer dan 40 jaar reizen organiseert naar Cyprus en het Midden-Oosten. Na het faillissement in 2013 heeft deze organisatie een doorstart gemaakt. De landen die nu worden aangeboden allen bestemmingen met een lange, soms bewogen geschiedenis waarvan de sporen vandaag de dag nog goed zijn te zien en vooral te bewonderen zijn. Daarnaast liggen al deze landen aan zee zodat veelal de kennismaking met een bijzondere cultuur desgewenst gecombineerd kan worden met een strandvakantie. New Isropa staat voor: - betrouwbaar - kwaliteit - persoonlijk advies - geen zorgen.

op 28 september 2012 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: september 2012

Ik boekte bij Suntip maar de reis werd uitgevoerd door Isropa. Dat bleek pas toen ik de reisbescheiden ontving. Ik wist het niet omdat het nergens vermeldt stond en dus had ik er ook niet voor kunnen kiezen.
De vliegreis werd uitgevoerd door Corendon. Omdat het via Isropa ging kreeg je niet de normale service bij Corendon, online inchecken, wat voor mij problemen met mijn gezondheid opleverde. Hoewel ik daarover met Suntip vooraf contact opnam met vermelding van gezondheidsproblemen, schoof men het op mij af: bij een goedkope reis hoorde een mindere service.
Ik was voor de derde keer in dit prima hotel, maar werd opeeens verwezen naar een derderangs kamer die ik niet geboekt had. De incheck duurde 1,5 uur omdat men geen kamer voor mij kon vinden die voldeed aan wat ik had geboekt. Pas na 24 uur kreeg ik mijn vaste - nu al de derde - kamer. Met een vakantie van 1 week is dat zonde van je tijd.
Bij vertrek hebben ik meer dan 45 minuten op de bus naar het vliegveld gewacht en toen bleek dat die veel later zou komen. De vlucht had 3 uur vertraging en dat had de reisleiding niet doorgegeven. Bij het vliegveld bleek de vlucht echter zelfs een half uur te vroeg te zijn, eigenlijk dus 3,5 uur. Enorm gestuntel van de reisleiding. De afhandeling van deze klacht door Suntip is ook beneden de maat. Ik had het kunnen weten dus eigen schuld dikke bult.... Lees meer

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 3
  • Reisbegeleiding 4
  • Prijs / kwaliteit 5
op 16 juli 2012 bestemming: IsraŽl / rondreis, reisperiode: juli 2010

We hebben in overleg met Isropa de voorbeeldreis aangepast aan onze wensen. We waren overal meer dan welkom en alles was goed geregeld/geboekt. Ook hebben we veel info gekregen, voor de reis begon, over de reis en het land. Dit is zeker een goed reisbureau.... Lees meer

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 8

Meer ervaringen

Nieuws