Schrijf een ervaring over Isropa en maak kans op mooie prijzen!

Isropa

Url: http://www.isropa.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Isropa

Al 45 jaar is Isropa een betrouwbare reispartner die prachtige reizen organiseert naar verschillende landen en gebieden. Zo is Isropa specialist voor reizen naar Cyprus, Marokko, Israël, Jordanië, Oman en de Verenigde Arabische Emiraten. De landen die worden aangeboden zijn bestemmingen met een vaak een lange, soms bewogen geschiedenis waarvan de sporen vandaag de dag nog goed te zien zijn. Ook liggen al deze landen aan zee zodat de kennismaking met een bijzondere cultuur gecombineerd kan worden met een fijne en ontspannende strandvakantie. Bij alle bestemmingen is er de mogelijkheid om verschillende bezienswaardigheden te combineren tot een totale vakantie. Zowel voor een ervaren reiziger als voor iemand die de bestemming voor het eerst bezoekt. Isropa staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, persoonlijk advies en geen zorgen. De reizen die je er kunt boeken zijn zonvakanties, stedentrips, rondreizen, fly-drives en reizen op maat die je zelf samen kunt stellen. Ook is er altijd de mogelijkheid om op de bestemming zelf één of meerdere excursies te boeken bij de lokale reisleiding of je kunt voorafgaand van je vakantie een huurauto boeken. Voor een groepsreis kun je telefonisch contact opnemen. Isropa is aangesloten bij de SGR, het ANVR en het Calamiteitenfonds. Je kunt Isropa ook volgen op Facebook.

op 28 september 2012 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: september 2012

Ik boekte bij Suntip maar de reis werd uitgevoerd door Isropa. Dat bleek pas toen ik de reisbescheiden ontving. Ik wist het niet omdat het nergens vermeldt stond en dus had ik er ook niet voor kunnen kiezen.
De vliegreis werd uitgevoerd door Corendon. Omdat het via Isropa ging kreeg je niet de normale service bij Corendon, online inchecken, wat voor mij problemen met mijn gezondheid opleverde. Hoewel ik daarover met Suntip vooraf contact opnam met vermelding van gezondheidsproblemen, schoof men het op mij af: bij een goedkope reis hoorde een mindere service.
Ik was voor de derde keer in dit prima hotel, maar werd opeeens verwezen naar een derderangs kamer die ik niet geboekt had. De incheck duurde 1,5 uur omdat men geen kamer voor mij kon vinden die voldeed aan wat ik had geboekt. Pas na 24 uur kreeg ik mijn vaste - nu al de derde - kamer. Met een vakantie van 1 week is dat zonde van je tijd.
Bij vertrek hebben ik meer dan 45 minuten op de bus naar het vliegveld gewacht en toen bleek dat die veel later zou komen. De vlucht had 3 uur vertraging en dat had de reisleiding niet doorgegeven. Bij het vliegveld bleek de vlucht echter zelfs een half uur te vroeg te zijn, eigenlijk dus 3,5 uur. Enorm gestuntel van de reisleiding. De afhandeling van deze klacht door Suntip is ook beneden de maat. Ik had het kunnen weten dus eigen schuld dikke bult.... Lees meer

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 3
  • Reisbegeleiding 4
  • Prijs / kwaliteit 5
op 16 juli 2012 bestemming: Israël / rondreis, reisperiode: juli 2010

We hebben in overleg met Isropa de voorbeeldreis aangepast aan onze wensen. We waren overal meer dan welkom en alles was goed geregeld/geboekt. Ook hebben we veel info gekregen, voor de reis begon, over de reis en het land. Dit is zeker een goed reisbureau.... Lees meer

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 8

Meer ervaringen

Nieuws