Schrijf een ervaring over Buro Scanbrit en maak kans op mooie prijzen!

Buro Scanbrit

Url: http://www.buroscanbrit.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: landenspecialist

Logo van Buro Scanbrit

In 1967 werd Buro Scandinavia opgericht. Het had toen nog de naam Bureau Zweden en was gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië. Buro Scandinavia werd zo'n 12 jaar later overgenomen door Stena Line BV. In datzelfde jaar werd Buro Britain opgericht. Ze groeiden uit tot een toonaangevende touroperator met reizen naar Noordwest-Europa. De krachten werden in 2012 gebundeld en de naam Buro Scanbrit werd een feit.

Buro Scanbrit biedt reizen aan naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Engeland, IJsland, Ierland, de Kanaaleilanden, Wales, Lapland en Schotland. Naar deze landen kun je verschillende soorten rondreizen maken, namelijk een autorondreis, een groepsrondreis of een busrondreis. Je kunt er ook terecht voor het boeken van een vakantiewoning, hotelovernachting, een cruise, een stedentrip, wintersportvakantie of gewoon een fly-drive.

Bij het boeken van een reis bij Buro Scanbrit kun je rekenen op kwaliteit, beleving, kennis en specialisme, een goede prijs-kwaliteit verhouding, gemak, zekerheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De reisorganisatie heeft verschillende jaren prijzen gewonnen voor 'beste reisspecialist' en ze zijn aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt dus met een gerust hart een vakantie boeken bij Buro Scanbrit.

Het bezoekadres van Buro Scanbrit is te vinden in Amsterdam. Hier kun je op afspraak langskomen om vragen te stellen over een vakantie. De medewerkers kunnen dan eventueel ook helpen met het boeken van een reis.

op 4 augustus 2017 bestemming: , reisperiode: augustus 2017

Buro Scanbrit maakt duidelijk gebruik van een reisformule die ze steeds herhalen. Als je een budgetreis wil maken is het misschien een goed reisbureau. Ik wilde een bijzondere reis door de bovengenoemde Scandinavische landen. We zitten nu in het zoveelste winter resort in de regen met weinig activiteiten. Volgende keer boek ik toch echt liever alles zelf; hotels, mooie en bijzondere vakantiewoningen (in plaats van een troosteloos grijs vakantiepark). Ik vond ook dat er vrij gehaast met de boeking omgegaan werd. Dat het hoogseizoen is kan ik begrijpen, maar daar moet dan wel professioneel mee omgegaan worden. Ik wil heel graag nog een keer naar IJsland met het gezin, maar zal dan zeker niet via buro Scanbrit boeken. Wij zitten nu in de bergen in het prachtige Noorwegen en in plaatst van de voorgeboekte reis af te maken en naar het zoveelste vakantiepark in de bergen in Zweden te gaan, zullen wij zelfs nu last minute de bestemming veranderen. Teleurstellende ervaring.... Lees meer

  • Algemeen 5
op 29 juli 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Prachtige rondreis Jonas met uitbreiding van extra dagen in de fjorden in Noorwegen.
Perfect verzorgd, goede hotels en de reis goed geregeld, uitgevoerd met eigen auto.
Prachtig en complimenten aan Scanbritt.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 juli 2017 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Reis op zich goed georganiseerd. Echter 2 van de 6 hotels waren onacceptabel. Voldeden helemaal niet aan de verwachtingen en de in het vooruitzicht gestelde kwaliteit. De route omschrijvingen zouden completer mogen zijn.... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen