Schrijf een ervaring over Buro Scanbrit en maak kans op mooie prijzen!

Buro Scanbrit

Url: http://www.buroscanbrit.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: landenspecialist

Logo van Buro Scanbrit

In 1967 werd Buro Scandinavia opgericht. Het had toen nog de naam Bureau Zweden en was gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië. Buro Scandinavia werd zo'n 12 jaar later overgenomen door Stena Line BV. In datzelfde jaar werd Buro Britain opgericht. Ze groeiden uit tot een toonaangevende touroperator met reizen naar Noordwest-Europa. De krachten werden in 2012 gebundeld en de naam Buro Scanbrit werd een feit.

Buro Scanbrit biedt reizen aan naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Engeland, IJsland, Ierland, de Kanaaleilanden, Wales, Lapland en Schotland. Naar deze landen kun je verschillende soorten rondreizen maken, namelijk een autorondreis, een groepsrondreis of een busrondreis. Je kunt er ook terecht voor het boeken van een vakantiewoning, hotelovernachting, een cruise, een stedentrip, wintersportvakantie of gewoon een fly-drive.

Bij het boeken van een reis bij Buro Scanbrit kun je rekenen op kwaliteit, beleving, kennis en specialisme, een goede prijs-kwaliteit verhouding, gemak, zekerheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De reisorganisatie heeft verschillende jaren prijzen gewonnen voor 'beste reisspecialist' en ze zijn aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt dus met een gerust hart een vakantie boeken bij Buro Scanbrit.

Het bezoekadres van Buro Scanbrit is te vinden in Amsterdam. Hier kun je op afspraak langskomen om vragen te stellen over een vakantie. De medewerkers kunnen dan eventueel ook helpen met het boeken van een reis.

op 22 juni 2017 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: juni 2017

1e hotel kon echt niet door de beugel, erg gedateerd en smoezelig, en niet alles in de reisbeschrijving klopt ook. Vraag me af hoe vaak de reis ook gecontroleerd wordt. Op aanwezigheid van bezienswaardigheden, hotels en wat ze bieden. Ook niet vermeld dat op de eilanden Harris en Lewis op zondag niets open is, zelf het hotel waar je verblijft niet! Die moet je zelf openen en sluiten als je weg gaat... Lees meer

  • Algemeen 7
op 21 augustus 2016 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

We wilden een bestaande rondreis Schotland boeken, van hotel naar hotel. 5x 2 nachten en de heen en terugreis op de boot overnachten. Op schiereiland Skye zou geen hotel meer vrij zijn. Gevraagd naar een B&B, was er ook niet!! Hierdoor zouden we niet op Skye overnachten en 4 overnachting in dezelfde regio hebben. Maar we wilden persť naar Skye, maar dit was absoluut niet mogelijk, vlg Buro Scanbrit. Uiteindelijk thuis naar een reisburo gestapt en zij hebben uiteindelijk in overleg met Buro Scanbrit een B&B geboekt op Skye, maar natuurlijk belachelijk dat t dan wel kan!! Reisburo zei ook, het ligt er maar aan wie je aan de telefoon krijgt! De hotels waren niet echt goed, 2 hotels oud met slechte bedden en 1x zelfs een andere kamer gevraagd! Zonder problemen kregen we een mooie kamer met goede bedden, maar wel zelf aan de bel trekken! Vlg keer boeken we niet weer bij Buro Scanbrit, terwijl we het jaar ervoor, naar Ierland heel goed geholpen zijn.... Lees meer

  • Algemeen 6
op 18 augustus 2016 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2016

Ongemotiveerde dames, zullen niets extra's beantwoorden of doen. De routes zijn aangeduid in graden, erg lastig. Geboekte huisjes komen niet overeen, mede omdat niemand kan zeggen wat je nu echt geboekt hebt. Tijden niet bij de huisjes of campings langs geweest, weten dus niet wat ze verhuren. Service slecht. Wij hadden via Vakantiexpert geboekt, zij werken zoals het hoort.

De ligging was bij de meeste goed, schoon niet altijd.

De route 17 konden ze ons helemaal niets over vertellen en we konden 1 keer de accomodatie niet vinden, dat wisten ze zelf ook niet, van horen zeggen kreeg wij als antwoord. Ik boek hier geen 2de x meer.... Lees meer

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen