Schrijf een ervaring over Buro Scanbrit en maak kans op mooie prijzen!

Buro Scanbrit

Url: https://www.buroscanbrit.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: landenspecialist

Logo van Buro Scanbrit

In 1967 werd Buro Scandinavia opgericht. Het had toen nog de naam Bureau Zweden en was gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië. Buro Scandinavia werd zo'n 12 jaar later overgenomen door Stena Line BV. In datzelfde jaar werd Buro Britain opgericht. Ze groeiden uit tot een toonaangevende touroperator met reizen naar Noordwest-Europa. De krachten werden in 2012 gebundeld en de naam Buro Scanbrit werd een feit.

Buro Scanbrit biedt reizen aan naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Engeland, IJsland, Ierland, de Kanaaleilanden, Wales, Lapland en Schotland. Naar deze landen kun je verschillende soorten rondreizen maken, namelijk een autorondreis, een groepsrondreis of een busrondreis. Je kunt er ook terecht voor het boeken van een vakantiewoning, hotelovernachting, een cruise, een stedentrip, wintersportvakantie of gewoon een fly-drive.

Bij het boeken van een reis bij Buro Scanbrit kun je rekenen op kwaliteit, beleving, kennis en specialisme, een goede prijs-kwaliteit verhouding, gemak, zekerheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De reisorganisatie heeft verschillende jaren prijzen gewonnen voor 'beste reisspecialist' en ze zijn aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt dus met een gerust hart een vakantie boeken bij Buro Scanbrit.

Het bezoekadres van Buro Scanbrit is te vinden in Amsterdam. Hier kun je op afspraak langskomen om vragen te stellen over een vakantie. De medewerkers kunnen dan eventueel ook helpen met het boeken van een reis.

op 7 maart 2019 bestemming: Engeland / Rye, reisperiode: mei 2019

Ik ben zeer teleurgesteld in het persoonlijke reisvoorstel dat Scanbrit mij heeft gestuurd naar aanleiding van mijn uitgebreide mail met ideeŽn voor onze vakantie en een telefoongesprek met een reisspecialist daarna.
Het hele reisvoorstel bestond slechts uit een lijstje van 5 hotels.
Het heeft mij veel tijd gekost om alle hotels op te zoeken en beoordelen, te zien hoever alles uit elkaar ligt, welke steden en dorpen er in de buurt liggen, wat er daar allemaal te doen is etc.
Eigenlijk precies wat ik verwacht had dat Scanbrit zouden doen.

Ik werd na het voorstel door een reisspecialist gebeld om te horen wat ik van het voorstel vond en deze gaf aan dat dit alles is wat Scanbrit doen. Als ik meer verwacht dan kan ik beter een reisbureau bellen, zei ze.
Ik weet niet zo goed wat dan de meerwaarde is van deze organisatie, ik dacht dat ze reizen regelden.
Op de site staat dat ze een persoonlijk reisvoorstel van A tot Z kunnen maken waarbij ze overnachtingen regelen, voorstellen doen voor leuke uitstapjes en handige routes aangeven.
Maar van de reisspecialist begreep ik dat ze dat dus juist niet doen.

Ik blijf wat teleurgesteld achter en zal inderdaad dan maar een andere reisorganisatie bellen om een mooie vakantie te regelen.
Aanvullend nadeel van Scanbrit is dat ze telefonisch slecht bereikbaar zijn. Ik heb meerdere dagen achter elkaar geprobeerd om terug te bellen op het aangegeven telefoonnummer maar stond steeds ellenlang in de wacht om vervolgens op een bandje te horen dat ik later terug moest bellen vanwege grote drukte. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 maart 2019 bestemming: Noorwegen / Svolvaer, reisperiode: maart 2019

Deze reis de winter advenger Lofoten bracht alles, helemaal nergens kritiek op. Het was gewoon helemaal geweldig, kan niets bedenken wat er miste
Een aanrader voor een ieder die van natuur en Noorwegen houdt. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 maart 2019 bestemming: Finland / Kittila, reisperiode: februari 2019

Begin februari een husky safari geboekt via Scanbrit. alle info leek op zich prima. Bij aankomst was de lodge wel vergeten dat wij aankwamen maar na gebeld te hebben kwamen ze dan toch maar wel te laat. Excuus was dat de auto niet startte vanwege de kou. Koud was het zeker, - 37C. De volgende dag maakten wij onze eerste tocht. Uiteraard de juiste kleding, dacht ik, want de gids vond het blijkbaar niet nodig te wijzen op het gevaar van de kou. Goed, ondanks de dubbele wollen sokken en de juiste kleding toch 4 tenen bevroren in de 2e graad waardoor we de volgende dag de vakantie moesten afbreken. Enige reactie van Scanbrit was jammer maar helaas want volgens de gids van de Akaskero lodge was het mijn eigen schuld, tsja ik vind dat men de verantwoordelijkheid wel erg gemakkelijk afschuift. Dus mocht je deze tocht boeken let dan erg goed op of je juist gekleed bent want de gids vindt het niet nodig om je op eventuele risico's te wijzen. ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen