Schrijf een ervaring over Buro Scanbrit en maak kans op mooie prijzen!

Buro Scanbrit

Url: http://www.buroscanbrit.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: landenspecialist

Logo van Buro Scanbrit

In 1967 werd Buro Scandinavia opgericht. Het had toen nog de naam Bureau Zweden en was gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië. Buro Scandinavia werd zo'n 12 jaar later overgenomen door Stena Line BV. In datzelfde jaar werd Buro Britain opgericht. Ze groeiden uit tot een toonaangevende touroperator met reizen naar Noordwest-Europa. De krachten werden in 2012 gebundeld en de naam Buro Scanbrit werd een feit.

Buro Scanbrit biedt reizen aan naar Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Engeland, IJsland, Ierland, de Kanaaleilanden, Wales, Lapland en Schotland. Naar deze landen kun je verschillende soorten rondreizen maken, namelijk een autorondreis, een groepsrondreis of een busrondreis. Je kunt er ook terecht voor het boeken van een vakantiewoning, hotelovernachting, een cruise, een stedentrip, wintersportvakantie of gewoon een fly-drive.

Bij het boeken van een reis bij Buro Scanbrit kun je rekenen op kwaliteit, beleving, kennis en specialisme, een goede prijs-kwaliteit verhouding, gemak, zekerheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De reisorganisatie heeft verschillende jaren prijzen gewonnen voor 'beste reisspecialist' en ze zijn aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt dus met een gerust hart een vakantie boeken bij Buro Scanbrit.

Het bezoekadres van Buro Scanbrit is te vinden in Amsterdam. Hier kun je op afspraak langskomen om vragen te stellen over een vakantie. De medewerkers kunnen dan eventueel ook helpen met het boeken van een reis.

op 9 november 2017 bestemming: Schotland / Cairngorms, reisperiode: juni 2017

Helaas was deze vakantie enorm grote teleurstelling.
Op 29-06-2017 gingen we met een ferry van IJmuiden naar Newcastle. Op zich was dat prima te doen.
Eenmaal aangekomen op 30-06-2017 bleek dat we ruim 6,5 uur overgedaan hebben met de auto naar de bestemming te komen in Loch Kinord Hotel in Cairngorms.
We hadden een 3 daagse Historic Scotland Pass family bij jullie aangeschaft en deze viel al op dezelfde dag 30-06-2017 dus deze konden we dus niet gebruiken. We moesten ook inchecken tussen 16:00 uur tot 18:00 uur bij Loch Kinord Hotel. Helaas kende de medewerkster van Loch Kinord Hotel niet de 3 daagse Historic Scotland Pass family. En ze kon het ook niet vertellen waar we de pas ergens kunnen verzilveren.
Dus deze family pas hebben we helemaal niet kunnen gebruiken. Ook was de dag weer om en nog geen dingen kunnen ondernemen.
Het was dus een drama.
Onze kinderen hebben het niet naar hun zin gehad. We hebben gevoel dat we beetgenomen zijn.
Naar onze idee zijn de medewerkers van reisburo niet daar geweest en zelf getest of het haalbaar was om vakantie te houden. Ik zou als reisbureau allang advies willen geven om alsnog deze reis niet te boeken omdat afstand van Newcastle naar Cairngorms te groot is. En ook weer terug. Ook hadden jullie de 3 daagse family pas niet moeten verkopen aan ons. Er was bij Cairngorms geen attracties waar je met de familypasje kan doen.
Op zaterdag hebben we stad Aberdeen bezocht. Op zondag hebben we in Aviemore met een stoomtrein ritje gemaakt. Deze heeft 32 pounds gekost. Verder konden we niets doen.
Op maandag 03-07 moesten we om zes uur ís morgens vertrekken naar Newcastle om rond twaalf uur aan te komen bij Newcastle. 6 uur lang hebben we gereisd. In de buurt hebben we pizza gegeten en wat winkels bekeken. Daarna moesten we al om half drie bij de haven klaar staan om te vertrekken met de boot naar IJmuiden.

We hebben van deze reis 6 daagse hebben we maar 3 overnachtingen in chalet gemaakt.
(30-06 / 01-07 en 02-07)
De matrassen van de chalets waren echter voelbaar aan de spiralen. We hebben niet lekker kunnen slapen.
De rest was 4 dagen alleen maar reizen.
Deze durven jullie 600 euro te vragen voor 3 overnachtingen.
Reisburo Buroscan Brit probeert niks op te lossen. Ze lullen echter omheen en ik adviseer om absoluut geen reizen te boeken bij deze uitermate vervelende reisburo. Ook willen ze niks compenseren met vergoedingen of geld terug geven. Ik heb advocaat om advies gevraagd en die heeft tegen mij gezegd om mijn verhaal hier vast te leggen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 8 september 2017 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: september 2017

Tijdens een rondreis van drie weken door Noorwegen wilde wij Noorwegen toch anders beleven dan vanuit een rijdende auto, overnachtingen in niet interessante steden of lege winter resorts.

De door Buro Scanbrit aangeboden reisinformatie bleek op enkele (te veel) plaatsen niet actueel, onvoldoende gecontroleerd en/of verouderd en last but not least voornamelijk gericht op massa toerisme.
Wij zaten vaak tegelijkertijd tussen meerdere bussen Japanners, Russen etc etc. Ook in hotels daardoor erg veel drukte, de hotelboekingen lagen natuurlijk al vast dus had het geen zin daar energie in te stoppen. Wij hebben daarom onze energie gericht op het op internet zoeken naar relevante informatie waarmee wij ons dagprogramma konden aanpassen. Omdat er zoveel uren gereden moest worden kon de "bijrijder" dat op enkele plaatsen met succes doen. Dat heeft ons echt de allermooiste vakantie ervaringen bezorgd.

De telefonische bereikbaarheid en informatie vanuit Buro Scanbrit wordt door ons, ook achteraf, als echt onvoldoende beoordeeld. Buro Scanbrit lijkt succes te beoordelen op het, met zo min mogelijk personeel, boeken van zoveel mogelijk overnachtingen.

Klanten die de rondreis door Noorwegen als kwalitatief goed beoordelen weten gewoon niet wat ze gemist hebben. Nieuwe klanten raden wij daarom aan zelf actief op internet te zoeken naar voor hun interessante plaatsen ( kijk vooral naar de alternatieven voor massatoerisme die zijn er zo vaak!) , de tijd daar ter plaatse nodig is in te schatten en dan zelf de hotels te gaan boeken.

Buro Scanbrit raden wij aan de reis te laten beoordelen door een wezenlijk geÔnteresseerde deskundige en op basis van de opgedane ervaringen de reis(beschrijving) aan te passen.

Ons persoonlijke vakantie ervaringen beoordelen wij op een acht, de prestaties van Buro Scanbrit 4. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 31 augustus 2017 bestemming: Noorwegen / Voss, reisperiode: juli 2017

10, Wat een super reis. En wat een super advies gehad van Buroscanbrit. Volledig alles op maat samen gesteld volgens onze wensen en overal was aan gedacht. Noorwegen raad ik iedereen aan. Het is net een groot sprookjesbos. We hebben genoten. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen