TsjechieXperience

Url: https://www.tsjechiexperience.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van TsjechieXperience

TsjechieXperience is uitgeroeid tot een specialist in groepsreizen naar Tsjechië. Deze reizen zijn zowel voor de zakelijke als voor particulieren groepsreizen. De reisorganisatie heeft een kantoor in Rotterdam en in Praag waardoor TsjechieXperience een groot netwerk van lokale partners heeft. Er zijn een aantal thema’s waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor wintersport, golfreizen, groepsreizen, vrijgezellenfeesten, Praag en Tsjechië. Je kunt bij de reisorganisatie een arrangement boeken maar het is ook mogelijk een reis op maat te boeken.

Onder het kopje Praag kun je naast accommodaties ook activiteiten, evenementen en excursies vinden zodat jij inspiratie kunt opdoen voor jouw vakantie. Als je kijkt bij de groepsreizen zijn er tevens verschillende opties waaruit te kiezen valt. Zo kun je onder andere kiezen voor een bedrijfsuitje, studiereis, teamuitjes, vriendenweekenden en wintersport. Je kunt bijvoorbeeld een tank rijden in Praag, een gezellige wine en dine boeken, indoor skydiven of het Black Light Theater in Praag bezoeken.

Golfen is een sport die je prima kunt uitoefenen in Tsjechië. Er zijn maar liefst 97 golfbanen gelegen in een mooie, natuurlijke omgeving. Alle golfbanen die aangeboden worden hebben minimaal 18 holes. De golfbanen zijn gelegen in West-Bohemen, Centraal-Bohemen en in Praag. Een wintersportvakantie is te boeken naar het Ertsgebergte of het Reuzengebergte. Bij de accommodaties kun je direct groepslessen bijboeken en ski’s of een snowboard huren.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 45 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,3
op basis van 291 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met TsjechieXperience

TsjechieXperience krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen