Schrijf een ervaring over Las Perlas Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Las Perlas Reizen

Url: https://www.lasperlasreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Las Perlas Reizen

Las Perlas is specialist in rondreizen naar zonnige bestemmingen. Het aanbod bestaat uit vakanties in de landen Spanje, Portugal, Italië, Griekenland en Kroatië. Las Perlas staat vooral bekend om reizen naar de Spaanse regio Andalusië. Hier worden de leukste accommodaties uitgezocht: authentieke landelijke hotelletjes, eeuwenoude karaktervolle cortijo´s, knusse gezellige B&B´s, sfeervolle stadshotels en statige pousada's. Deze accommodaties zijn stuk voor stuk persoonlijk bezocht door het team van Las Perlas. Alleen de beste accommodaties worden in het aanbod opgenomen.

De rondreizen van Las Perlas worden helemaal op maat voor je gemaakt. De uitgebreide kennis van de reisspecialisten gebruiken ze om je een fantastische rondreis te bezorgen. Deze rondreis wordt afgestemd op je voorkeuren, budget, interesses en de gewenste periode. Liever een kant-en-klare rondreis boeken? Je vindt een aantal reeds uitgewerkte rondreizen op de website.

Las Perlas regelt ook de excursies tijdens je reis. Er is een ruim aanbod waar je uit kunt kiezen. Dat varieert van begeleide fietstocht door een verrassende stad tot een pasta kookworkshop en van traditionele flamenco show tot een bezoek aan Alhambra. Je ontmoet de lokale bevolking en hoort hun verhalen over de bestemming.

Het hoofdkantoor van Las Perlas is gevestigd in Utrecht. Om je komende reis uit te zoeken met een van de gedreven reisspecialisten kun je hier een persoonlijke afspraak maken. De reisspecialisten hebben veel reizen gemaakt en houden er van om veel te weten te komen over het land dat ze bezoeken. Regelmatig gaan ze zelf op reis naar de bestemmingen die worden aangeboden. Als reiziger wordt je door deze aanwezige kennis goed geïnformeerd voorafgaand aan je reis.

Las Perlas is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.

op 18 september 2020 bestemming: Portugal, reisperiode: juni 2020

Door Corona is reis geannuleerd we kunnen geen voucher accepteren, reden bij las Perlas bekend en krijgen ons geld, na veel verzoeken en onderbouwde uitleg, niet teruggestort. We zijn toch al 2 keer met volle tevredenheid op vakantie geweest via las Perlas en zijn toch (hopelijk) een betrouwbare klant gebleken. Hopelijk zijn ze zo klantvriendelijk dat ze on voorschot teug overmaken en zich niet verschuilen achter regels van de reiswereld. Ik ben geen bank van lening om hun in de lucht te houden iedereen werkt hard voor jij geld vooral in deze tijden ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 oktober 2018 bestemming: Spanje / Andalusie, reisperiode: oktober 2018

Wij willen Cindy en Las Perlas bedanken voor de voorbereiding van onze reis. Vanaf het eerste mailcontact tot het laatste echt fantastisch.
Jullie werken volgens een heel persoonlijke benadering. Dat is voor ons de reden geweest om onze reis bij jullie onder te brengen en daar hebben we zeker geen spijt van gekregen.
Het eerste reisvoorstel, na mijn nog wat vrijblijvende mailtje, was al indrukwekkend. De, door ons gevraagde, aanpassingen perfect. Wat een hoop leeswerk en uitpluiswerk stuurden jullie ons toe. En vervolgens het enorme pakket met Tips. Helemaal TOP.
Het telefonisch contact met Cindy was ook heel prettig.

Alles was uitstekend geregeld. Top accommodaties

Het SMS je op mijn verjaardag vonden we erg attent.
En het pakketje met olijfolie en welkom thuiskaartje dat we op de mat vonden is ook zoiets bijzonders.
Jullie maken er een cadeautje van.

Wij kunnen alleen maar zeggen dat jullie op deze weg door moeten gaan. Echt geen enkel kritiekpunt.
En als iemand vraagt waar ze moeten zijn zullen wij jullie zeker aanraden.
En als wij weer een reis willen maken, naar een plek waar jullie je mee bezig houden, dan komen we zeker terug.

Heel erg bedankt. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 juni 2018 bestemming: Spanje / rondreis, reisperiode: juni 2018

Met het weer weet je het nooit maar de ervaring van deze trip was bijzonder fijn en mooi en uitstekend geregeld zoals we wilden vandaar en dikke tien voor dit reisburo. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws