Schrijf een ervaring over Costa Rica Vakantie en maak kans op mooie prijzen!

Costa Rica Vakantie

Url: http://www.costaricavakantie.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: landenspecialist

Logo van Costa Rica Vakantie

Costa Rica Vakanties is een echte landenspecialist. Bij deze reisorganisatie kun je al meer dan 23 jaar terecht voor maatwerkreizen naar Costa Rica. De ervaren experts van Costa Riza Vakanties hebben een passie voor dit land en helpen je graag om jouw persoonlijke reis uit te stippelen. De reisorganisatie heeft een groot netwerk aan hotels, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Dan kun je ook verblijven in een vakantiewoning in Popo Azul, waar je tussen de lokale bevolking zult leven. Zo kom je direct in aanraking met de lokale gewoontes en ervaar je het land op een verfrissende manier.

Er zijn voorbeeldreizen te vinden op de website van Costa Rica Vakanties die zijn samengesteld door de experts. De voorbeeldreizen zijn daarnaast volledig aan te passen naar eigen voorkeur. De touroperator helpt je hierbij. Alle reizen zijn daarnaast uit te breiden met excursies en activiteiten, zoals sportvissen, duiken, snorkelen of raften. Op de website van Costa Rica Vakanties vind je naast de voorbeeldreizen ook aanvullende informatie over het land. Zo kun je voorafgaand aan je reis de dingen uitzoeken die jij interessant vindt en zul je niks missen.

Costa Rica Vakantie is aangesloten bij de Stichting GGTO, daarmee ben je als reiziger zeker van de reis mocht er onverhoopt financieel iets mis gaan met Costa Rica Vakantie.

op 12 augustus 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2017

Vertel wat je wilt doen en zien en Toine Aarts van Costa Rica Vakanties stelt een vakantieplan voor je samen. Alles is prima geregeld: mooie plekjes, mooie routes. Contact (ook tijdens vakantie) met Costa Rica Vakantie is snel en goed. Ik kan Costa Rica Vakantie 100% aanraden.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 9 juni 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: mei 2017

Samen met Toine Aerts, Costa Rica Vakantie, een fantastische reis samengesteld, begonnen in Nicaragua, daarna in Costa Rica verder. Prettige en deskundige hulp van Toine, ruimte voor eigen inbreng, goede informatie over de lokale situatie, goede adviezen. Fantastische en onvergetelijke reis gehad! Wat een prachtige landen! We waren met 10 personen, geen enkel probleem, alles prima geregeld en vlekkeloos verlopen! Ik kan Costa Rica vakantie zeker aanbevelen!... Lees meer

  • Algemeen 9
op 2 juni 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: mei 2017

Rond reis gemaakt en alles was tot in de puntjes verzorgd en is vlekkeloos verlopen.... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen