Schrijf een ervaring over Costa Rica Vakantie en maak kans op mooie prijzen!

Costa Rica Vakantie

Url: http://www.costaricavakantie.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: landenspecialist

Logo van Costa Rica Vakantie

Costa Rica Vakantie is een echte landenspecialist. Bij deze reisorganisatie kun je al meer dan 23 jaar terecht voor maatwerkreizen naar Costa Rica. De ervaren experts van Costa Riza Vakanties hebben een passie voor dit land en helpen je graag om jouw persoonlijke reis uit te stippelen. De reisorganisatie heeft een groot netwerk aan hotels, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Dan kun je ook verblijven in een vakantiewoning in Popo Azul, waar je tussen de lokale bevolking zult leven. Zo kom je direct in aanraking met de lokale gewoontes en ervaar je het land op een verfrissende manier.

Er zijn voorbeeldreizen te vinden op de website van Costa Rica Vakanties die zijn samengesteld door de experts. De voorbeeldreizen zijn daarnaast volledig aan te passen naar eigen voorkeur. De touroperator helpt je hierbij. Alle reizen zijn daarnaast uit te breiden met excursies en activiteiten, zoals sportvissen, duiken, snorkelen of raften. Op de website van Costa Rica Vakanties vind je naast de voorbeeldreizen ook aanvullende informatie over het land. Zo kun je voorafgaand aan je reis de dingen uitzoeken die jij interessant vindt en zul je niks missen.

Costa Rica Vakantie is aangesloten bij de Stichting GGTO, daarmee ben je als reiziger zeker van de reis mocht er onverhoopt financieel iets mis gaan met Costa Rica Vakantie.

op 19 september 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2017

Afgelopen augustus hebben wij drie weken door Costa Rica getrokken. Deze reis hebben we geboekt bij Costa Rica vakantie en dat is uitstekend bevallen. Bij eigenaar Toine Aarts hebben wij namelijk een vakantie kunnen boeken die precies op onze wensen aansloot: Een paar vaste locaties en verder een 4x4 auto en veel vrijheid om ons eigen plan te trekken. Daarbij kent Toine het land, de mensen en de plekken waar je als vogelaar en visser heen moet gaan. Hierdoor hebben wij veel mooie plaatsen bezocht die de meeste toeristen over het hoofd zien. Zijn huis Casa Pura Vida in Pozo Azul is echt een aanrader voor diegene die op zoek is naar een authentieke ervaring in landelijk Guanacaste.

Wij kunnen en willen Costa Rica vakantie dan ook ten harte aanbevelen aan iedereen die van plan is om Costa Rica te bezoeken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 15 september 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: april 2017

Perfecte afwisseling van omgeving, hotels en eigen cultuur en dat allemaal prima geregeld en afgestemd. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 september 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2017

Ruim een jaar geleden besloten om met het gezin naar Costa Rica te gaan. Destijds heb ik een aantal reisbureau`s benaderd met onze eisen en wensen, met het verzoek een mooie reis van 4 weken samen te stellen. van een aantal reisbureau`s kreeg ik de standaard brochures toegestuurd. Van Toine een programma op maat waarin al onze voorkeuren waren verwerkt. Na wat uitzoekwerk van mijn kant een tweetal aanpassingen gedaan (geen probleem) en geboekt. Toch spannend als je vervolgens aan de andere kant van de wereld op je eerste dag om 6.00 uur staat te wachten op een busje, hopen dat deze je komt ophalen. Maar het was allemaal goed geregeld en het busje kwam. Net als alle andere hotels en auto, het was prima geregeld. Complimenten ook aan de costa ricanen die een prima toeristenindustrie aan het opzetten zijn. Alles bij elkaar zat de reis goed in elkaar, goede opbouw, goede afwisseling van inspanning en ontspanning. Uitstekend gedaan dus door Costa Rica Vakantie. Misschien niet de goedkoopste oplossing, aansluiten bij een georganiseerde reis is ongetwijfeld goedkoper. Maar de vrijheid van een eigen auto en programma hebben wij als enorm fijn ervaren. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen