Schrijf een ervaring over Costa Rica Vakantie en maak kans op mooie prijzen!

Costa Rica Vakantie

Url: https://www.costaricavakantie.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: landenspecialist

Logo van Costa Rica Vakantie

Costa Rica Vakantie is een echte landenspecialist. Bij deze reisorganisatie kun je al 15 jaar terecht voor maatwerkreizen naar Costa Rica. De ervaren experts van Costa Rica Vakanties hebben een passie voor dit land en helpen je graag om jouw persoonlijke reis uit te stippelen. De reisorganisatie heeft een groot netwerk aan hotels, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Dan kun je ook verblijven in een vakantiewoning in Popo Azul, waar je tussen de lokale bevolking zult leven. Zo kom je direct in aanraking met de lokale gewoontes en ervaar je het land op een verfrissende manier.

Er zijn voorbeeldreizen te vinden op de website van Costa Rica Vakanties die zijn samengesteld door de experts. De voorbeeldreizen zijn daarnaast volledig aan te passen naar eigen voorkeur. De touroperator helpt je hierbij. Alle reizen zijn daarnaast uit te breiden met excursies en activiteiten, zoals sportvissen, duiken, snorkelen of raften. Op de website van Costa Rica Vakanties vind je naast de voorbeeldreizen ook aanvullende informatie over het land. Zo kun je voorafgaand aan je reis de dingen uitzoeken die jij interessant vindt en zul je niks missen.

Costa Rica Vakantie is aangesloten bij de Stichting GGTO, daarmee ben je als reiziger zeker van de reis mocht er onverhoopt financieel iets mis gaan met Costa Rica Vakantie.

op 8 september 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

Al tijdens de voorbereiding was Toine een zeer goede reisadviseur en konden we onze reis helemaal samenstellen naar onze eigen wensen.

Dus op naar Costa Rica en we hebben echt genoten van dit prachtige land mede doordat wij 3 weken konden rondreizen en bijna het hele land hebben kunnen bewonderen. Prachtige natuur, veel mooie en bijzondere dieren, hotels die altijd keurig verzorgd waren en hele fijne mensen. Bij alle hotels was alles altijd duidelijk en werden we zeer keurig ontvangen. Ook waren de bestemmingen divers van "in the middle of nowhere" naar volledige luxe tot wat meer toeristisch ingestelde bestemmingen. Dit maakte het juist voor ons super leuk.

In de buurt van Puerto Viejo is Frogs Heaven een echte aanrader om te bezoeken. Je vindt hun ook op Facebook en trip advisor.

Wij hebben onze reis afgesloten in Pachira (Tortuguero) wat wij zelf wat minder vonden door het enorm toeristische karakter met All-In formule, maar dat is persoonlijk. Wel hebben we mazzel gehad met de schilpadden tocht omdat wij alle processen daarvan hebben kunnen zien. Ook hebben we daar wel veel regen gehad, maar dat is meestal paar uurtjes en dan droogt het weer op.

Het is een aanrader om zelf te rijden omdat je zo veel meer kan zien van het land en alle vrijheid hebt in je planning. De wegen zijn goed, op een enkele weg na, en je kunt ook tijdens de rit genieten van al het moois en bijzondere tussenstops maken. Gebruik maps.me want dit werkte voor ons echt perfect. Je moet wel de kaart van Costa Rica downloaden in Nederland.

Al met al we hebben genoten en bevelen Costa Rica vakantie van harte aan voor het samenstellen en organiseren van een rondreis in Costa Rica. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2018

In juli van dit jaar zijn wij drie weken door Costa Rica getrokken, de reis was zeer indrukwekkend. De eerste dag de bergen over vanuit San José naar Tortuguero was al een geweldige ervaring (er was veel regen). Tortuguero was erg mooi en de regen viel die dagen erg mee, helaas geen ei-leggende Zeeschildpadden gezien bij Esmiralda Lodge, deze locaties is zeer idyllisch, maar wel ver van het dorp Tortuguero vandaan. Onze reis in Juli was in het regenseizoen, oke regen was er. Monte Verde in het natte seizoen deed zijn naam eer aan, gelukkig hadden we een fijn hotel El Bosque. Alle hotels waren goed, alles was geboekt, nergens een probleem, Costa Rica Vakantie heeft dat (goed) geregeld. Het mooiste vond ik San Gerardo de Dota, ons hotel daar was ook mooi (en best chique). Toine, dank voor het regelen van alle mooie en goede onderkomens. Rienk Geene ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 19 september 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2017

Afgelopen augustus hebben wij drie weken door Costa Rica getrokken. Deze reis hebben we geboekt bij Costa Rica vakantie en dat is uitstekend bevallen. Bij eigenaar Toine Aarts hebben wij namelijk een vakantie kunnen boeken die precies op onze wensen aansloot: Een paar vaste locaties en verder een 4x4 auto en veel vrijheid om ons eigen plan te trekken. Daarbij kent Toine het land, de mensen en de plekken waar je als vogelaar en visser heen moet gaan. Hierdoor hebben wij veel mooie plaatsen bezocht die de meeste toeristen over het hoofd zien. Zijn huis Casa Pura Vida in Pozo Azul is echt een aanrader voor diegene die op zoek is naar een authentieke ervaring in landelijk Guanacaste.

Wij kunnen en willen Costa Rica vakantie dan ook ten harte aanbevelen aan iedereen die van plan is om Costa Rica te bezoeken. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen