Schrijf een ervaring over Costa Rica Vakantie en maak kans op mooie prijzen!

Costa Rica Vakantie

Url: https://www.costaricavakantie.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: landenspecialist

Logo van Costa Rica Vakantie

Costa Rica Vakantie is een echte landenspecialist. De reisorganisatie heeft al 27 jaar persoonlijke ervaring in Costa Rica en bestaat sinds 2004. Zij regelen, boeken en bevestigen alles voor jouw reis. Costa Rica Vakantie heeft goede relaties opgebouwd met lokale hotels en touroperators waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Er zijn een aantal voorbeeldreizen te vinden op de website van Costa Rica Vakanties die zijn samengesteld door de experts. De voorbeeldreizen zijn daarnaast volledig aan te passen naar eigen voorkeur. De ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het samenstellen van een reis specifiek voor jouw reisgezelschap bestaande uit verschillende elementen van de voorbeeldreizen. Alle reizen zijn daarnaast uit te breiden met excursies en activiteiten, zoals sportvissen, duiken, snorkelen of raften. Op de website van Costa Rica Vakanties vind je naast de voorbeeldreizen ook aanvullende informatie over het land. Zo kun je voorafgaand aan je reis de dingen uitzoeken die jij interessant vindt en zul je niks missen. Ook vind je hier praktische informatie, over bijvoorbeeld visa en inentingen.

De reisorganisatie is gevestigd in Nederland en is altijd bereikbaar. Je reis wordt in Nederland voorbereid en je kunt deze ook gezamenlijk doornemen met de medewerkers bij het hoofdkantoor in Buren. Ook tijdens je reis kun je persoonlijk contact opnemen met de reisorganisatie. Costa Rica Vakantie is aangesloten bij de Stichting GGTO, daarmee ben je als reiziger zeker van de reis mocht er onverhoopt financieel iets mis gaan met Costa Rica Vakantie.

op 3 maart 2019 bestemming: Costa Rica / La Fortuna, Pozo Azul, Uvita, Sierpe, Atenas, reisperiode: februari 2019

Via Costa Rica Vakantie hebben we onze eerste reis naar Costa Rica geboekt. We wilden in +/- 2 weken zo veel mogelijk moois zien, maar ook echt even vakantie houden. Dat is perfect gelukt met de diverse route die Toine ons heeft aangeraden! De service was top, alles was heel netjes geregeld en Toine was altijd bereikbaar voor evt. vragen en adviezen.
Ik zou het iedereen aanraden om via Costa Rica Vakanties te boeken! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 september 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

Al tijdens de voorbereiding was Toine een zeer goede reisadviseur en konden we onze reis helemaal samenstellen naar onze eigen wensen.

Dus op naar Costa Rica en we hebben echt genoten van dit prachtige land mede doordat wij 3 weken konden rondreizen en bijna het hele land hebben kunnen bewonderen. Prachtige natuur, veel mooie en bijzondere dieren, hotels die altijd keurig verzorgd waren en hele fijne mensen. Bij alle hotels was alles altijd duidelijk en werden we zeer keurig ontvangen. Ook waren de bestemmingen divers van "in the middle of nowhere" naar volledige luxe tot wat meer toeristisch ingestelde bestemmingen. Dit maakte het juist voor ons super leuk.

In de buurt van Puerto Viejo is Frogs Heaven een echte aanrader om te bezoeken. Je vindt hun ook op Facebook en trip advisor.

Wij hebben onze reis afgesloten in Pachira (Tortuguero) wat wij zelf wat minder vonden door het enorm toeristische karakter met All-In formule, maar dat is persoonlijk. Wel hebben we mazzel gehad met de schilpadden tocht omdat wij alle processen daarvan hebben kunnen zien. Ook hebben we daar wel veel regen gehad, maar dat is meestal paar uurtjes en dan droogt het weer op.

Het is een aanrader om zelf te rijden omdat je zo veel meer kan zien van het land en alle vrijheid hebt in je planning. De wegen zijn goed, op een enkele weg na, en je kunt ook tijdens de rit genieten van al het moois en bijzondere tussenstops maken. Gebruik maps.me want dit werkte voor ons echt perfect. Je moet wel de kaart van Costa Rica downloaden in Nederland.

Al met al we hebben genoten en bevelen Costa Rica vakantie van harte aan voor het samenstellen en organiseren van een rondreis in Costa Rica. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2018

In juli van dit jaar zijn wij drie weken door Costa Rica getrokken, de reis was zeer indrukwekkend. De eerste dag de bergen over vanuit San José naar Tortuguero was al een geweldige ervaring (er was veel regen). Tortuguero was erg mooi en de regen viel die dagen erg mee, helaas geen ei-leggende Zeeschildpadden gezien bij Esmiralda Lodge, deze locaties is zeer idyllisch, maar wel ver van het dorp Tortuguero vandaan. Onze reis in Juli was in het regenseizoen, oke regen was er. Monte Verde in het natte seizoen deed zijn naam eer aan, gelukkig hadden we een fijn hotel El Bosque. Alle hotels waren goed, alles was geboekt, nergens een probleem, Costa Rica Vakantie heeft dat (goed) geregeld. Het mooiste vond ik San Gerardo de Dota, ons hotel daar was ook mooi (en best chique). Toine, dank voor het regelen van alle mooie en goede onderkomens. Rienk Geene ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen