Schrijf een ervaring over Costa Rica Vakantie en maak kans op mooie prijzen!

Costa Rica Vakantie

Url: https://www.costaricavakantie.nl/
Aangesloten bij: GGTO
Type reizen: landenspecialist

Logo van Costa Rica Vakantie

Costa Rica Vakantie is een echte landenspecialist. De reisorganisatie heeft al 27 jaar persoonlijke ervaring in Costa Rica en bestaat sinds 2004. Zij regelen, boeken en bevestigen alles voor jouw reis. Costa Rica Vakantie heeft goede relaties opgebouwd met lokale hotels en touroperators waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Er zijn een aantal voorbeeldreizen te vinden op de website van Costa Rica Vakanties die zijn samengesteld door de experts. De voorbeeldreizen zijn daarnaast volledig aan te passen naar eigen voorkeur. De ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het samenstellen van een reis specifiek voor jouw reisgezelschap bestaande uit verschillende elementen van de voorbeeldreizen. Alle reizen zijn daarnaast uit te breiden met excursies en activiteiten, zoals sportvissen, duiken, snorkelen of raften. Op de website van Costa Rica Vakanties vind je naast de voorbeeldreizen ook aanvullende informatie over het land. Zo kun je voorafgaand aan je reis de dingen uitzoeken die jij interessant vindt en zul je niks missen. Ook vind je hier praktische informatie, over bijvoorbeeld visa en inentingen.

De reisorganisatie is gevestigd in Nederland en is altijd bereikbaar. Je reis wordt in Nederland voorbereid en je kunt deze ook gezamenlijk doornemen met de medewerkers bij het hoofdkantoor in Buren. Ook tijdens je reis kun je persoonlijk contact opnemen met de reisorganisatie. Costa Rica Vakantie is aangesloten bij de Stichting GGTO, daarmee ben je als reiziger zeker van de reis mocht er onverhoopt financieel iets mis gaan met Costa Rica Vakantie.

op 4 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Gevarieerd, reisperiode: juli 2019

Snelle en correcte communicatie. Samen een reis samenstellen die als gegoten zit. Costa Rica Vakantie is een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met het prachtige land, of er normaals van wil genieten. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 april 2019 bestemming: Costa Rica / Tortuguero, reisperiode: januari 2019

Op zoek naar een vakantiebestemming in Zuid-Amerika stuitten wij in de Beurs van Berlage (tijdens de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen 2018) bij toeval op de stand Van Costa Rica Vakantie. Hoewel we geen plannen hadden om naar Costa Rica te gaan raakten we door het toevallige gesprek en de mogelijkheid van verblijf in een huisje enthousiast. We maakten kort daarna een afspraak met eigenaar Toine van Costa Rica Vakantie om te kijken naar de mogelijkheden. Door de persoonlijke benadering van Toine en het zien en horen van mogelijke 'bouwstenen' bij hem thuis werden we nog enthousiaster en heeft hij op basis van enkele wensen van onze kant een 26-daagse rondreis in januari/februari samengesteld, met ongeveer halverwege een verblijf in zijn geweldig gelegen huisje in een Costa Ricaans dorp. Die reis is zelfs boven verwachting en zeer afwisselend geweest met prachtige onderkomens en geweldige excursies en belevenissen. Het was dusdanig fantastisch, en ook goed en plezierig geregeld, dat we het komend jaar weer met Toine en zijn Costa Rica Vakantie in zee gaan. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 3 maart 2019 bestemming: Costa Rica / La Fortuna, Pozo Azul, Uvita, Sierpe, Atenas, reisperiode: februari 2019

Via Costa Rica Vakantie hebben we onze eerste reis naar Costa Rica geboekt. We wilden in +/- 2 weken zo veel mogelijk moois zien, maar ook echt even vakantie houden. Dat is perfect gelukt met de diverse route die Toine ons heeft aangeraden! De service was top, alles was heel netjes geregeld en Toine was altijd bereikbaar voor evt. vragen en adviezen.
Ik zou het iedereen aanraden om via Costa Rica Vakanties te boeken! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws