Schrijf een ervaring over Zuid-Afrika reis op maat en maak kans op mooie prijzen!

Zuid-Afrika reis op maat

Url: https://www.zuidafrikareisopmaat.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Zuid-Afrika reis op maat

Zuid-Afrika reis op maat is een online reisspecialist die jouw persoonlijke reis op maat naar het altijd mooie Zuid-Afrika samenstelt. Met het kleine team van drie medewerkers werkt Zuid-Afrika reis op maat enthousiast aan jouw ideale rondreis. De reisorganisatie is gevestigd in Kaapstad, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Vanuit daar voorzien ze jou van het beste reisadvies.

De reisorganisatie is gespecialiseerd in het land. Zo adviseren ze onder andere over de mooiste gebieden, safariparken, restaurants en stranden. Doordat het team er ook echt woont, zijn ze jouw specialist ter plaatse. De eigenaresse van Zuid-Afrika reis op maat, Marleen, is in 2009 met haar gezin geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Sindsdien heeft ze veel vrijwilligerswerk gedaan en veel contacten gelegd met de lokale bevolking.

Bij de rondreizen door Zuid-Afrika kun je vanzelfsprekend de bekende plekken als Kruger National Park, de Garden Route en Kaapstad bezoeken, maar ook adviseren de reisspecialisten je over de minder bekende plekken en activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van kanoën op de Oranjerivier, het bezoeken van het Soutpansgebergte en het leren kennen van de cultuur van de Venda mensen. Ook de minder bekende – en dus minder toeristische – nationale parken worden aangeraden.

Aan de hand van bouwstenen en/of voorbeeldreizen die zijn te vinden op de website kun je jouw ideale reis selecteren, waarna het team van Zuid-Afrika reis op maat aan de slag gaat om een mooi voorstel te doen. Ze beloven daarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, flexibel te zijn en makkelijk bereikbaar te zijn. Mocht je meer informatie willen voor je rondreis door Zuid-Afrika kun je ook op de website terecht. Daar staan veel tips en praktische informatie over de rondreizen.

Je kunt de reisorganisatie telefonisch, per e-mail en via Skype bereiken. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend. Er is geen tijdverschil met Zuid-Afrika, dus dat hoeft je niet tegen te houden om contact op te nemen. Mocht je op de hoogte willen blijven van de reisorganisatie en leuke aanbiedingen, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

op 18 maart 2020 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: februari 2020

Fantastische reis, goede georganiseerd. Fantastisch divers land en voor mij persoonlijk een uitstekende eerste ervaring met Afrika! Zeer goed geholpen door Werner! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 1 maart 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: februari 2020

We hebben genoten van de natuur, de diversiteit in landschappen, het prachtige weer en het heerlijke eten. De accomodaties waren goed gekozen: kleinschalig en mooi gelegen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 2 januari 2020 bestemming: Zuid-Afrika / Tuinroute, reisperiode: december 2019

Zuid Afrika is prachtig! Werner had onze reis samengesteld en geboekt. Het was in een woord; Divers! Wijds, avontuurlijk, prachtige natuur, wild, historie.... enz. Maar ook heel extreem verschil tussen arm en rijk. Als je deze route rijdt is dit duidelijk zichtbaar. Rijke delen die worden omringd door armoede. Dat was schrijnend. Brengt ook gevaarlijke situaties met zich mee. Het was fijn te weten dat onze reis was samengesteld door specialisten die weten waar je veilig kunt verblijven. We hebben veel gedaan en gezien. En met onze jongvolwassen kinderen vele avonturen beleefd; Gamedrives, Cape Canopy tour, tsitsikamma national park kanotocht, helicoptervlucht, Robben island, hikes, biken door het wijngebied, sunset op de catamaran, tour door de townships enz. Het was een aaneenschakeling van belevenissen. Iets om nooit te vergeten. Genoten van het prachtige land en we hopen op een mooi en eerlijk bestaan voor iedereen daar. Het zou mooi zijn als de organisatie een programma zou opzetten waar een deel van de reissom ten goede zou komen aan hen die deze vakantie onvergetelijk maken door hun hartelijkheid en warmte. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen