Schrijf een ervaring over Zuid-Afrika reis op maat en maak kans op mooie prijzen!

Zuid-Afrika reis op maat

Url: https://www.zuidafrikareisopmaat.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Zuid-Afrika reis op maat

Zuid-Afrika reis op maat is een online reisspecialist die jouw persoonlijke reis op maat naar het altijd mooie Zuid-Afrika samenstelt. Met het kleine team van drie medewerkers werkt Zuid-Afrika reis op maat enthousiast aan jouw ideale rondreis. De reisorganisatie is gevestigd in Kaapstad, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Vanuit daar voorzien ze jou van het beste reisadvies.

De reisorganisatie is gespecialiseerd in het land. Zo adviseren ze onder andere over de mooiste gebieden, safariparken, restaurants en stranden. Doordat het team er ook echt woont, zijn ze jouw specialist ter plaatse. De eigenaresse van Zuid-Afrika reis op maat, Marleen, is in 2009 met haar gezin geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Sindsdien heeft ze veel vrijwilligerswerk gedaan en veel contacten gelegd met de lokale bevolking.

Bij de rondreizen door Zuid-Afrika kun je vanzelfsprekend de bekende plekken als Kruger National Park, de Garden Route en Kaapstad bezoeken, maar ook adviseren de reisspecialisten je over de minder bekende plekken en activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van kanoën op de Oranjerivier, het bezoeken van het Soutpansgebergte en het leren kennen van de cultuur van de Venda mensen. Ook de minder bekende – en dus minder toeristische – nationale parken worden aangeraden.

Aan de hand van bouwstenen en/of voorbeeldreizen die zijn te vinden op de website kun je jouw ideale reis selecteren, waarna het team van Zuid-Afrika reis op maat aan de slag gaat om een mooi voorstel te doen. Ze beloven daarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, flexibel te zijn en makkelijk bereikbaar te zijn. Mocht je meer informatie willen voor je rondreis door Zuid-Afrika kun je ook op de website terecht. Daar staan veel tips en praktische informatie over de rondreizen.

Je kunt de reisorganisatie telefonisch, per e-mail en via Skype bereiken. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend. Er is geen tijdverschil met Zuid-Afrika, dus dat hoeft je niet tegen te houden om contact op te nemen. Mocht je op de hoogte willen blijven van de reisorganisatie en leuke aanbiedingen, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

op 7 oktober 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Polokwane, reisperiode: september 2019

Zeer goed georganiseerde reis door Werner. Bezoek aan onze dochter in Polokwane en diverse game-drives mogen meemaken op onze route via Swaziland naar de kust om walvissen te spotten in St.Lucia. Diverse mogelijkheden extra activiteiten zelf te doen en goed geplande route rekening houdende met de reistijden. Handige reis app met route's die geweldig waren. Top geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: augustus 2019

Indrukwekkende reis. Geheel afgestemd op onze wensen. Erg prettig (en snel) contact met de organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Garden route, reisperiode: juli 2019

Marleen van ZA reisopmaat.nl heeft voor ons een perfecte samenstelling gemaakt van onze eerste kennismaking met Zuid-Afrika. We wilden een rustig tijdschema met afwisseling, niet te lange verplaatsingen en goede accomodaties. Het is een echte droomvakantie geworden voor ons, maar ook voor onze dochter met extra zorg. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen