Schrijf een ervaring over Zuid-Afrika reis op maat en maak kans op mooie prijzen!

Zuid-Afrika reis op maat

Url: https://www.zuidafrikareisopmaat.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van Zuid-Afrika reis op maat

Zuid-Afrika reis op maat is een online reisspecialist die jouw persoonlijke reis op maat naar het altijd mooie Zuid-Afrika samenstelt. Met het kleine team van vier medewerkers werkt Zuid-Afrika reis op maat enthousiast aan jouw ideale rondreis. De reisorganisatie is gevestigd in Kaapstad, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Vanuit daar voorzien ze jou van het beste reisadvies.

De reisorganisatie is gespecialiseerd in het land. Zo adviseren ze onder andere over de mooiste gebieden, safariparken, restaurants en stranden. Doordat het team er ook echt woont, zijn ze jouw specialist ter plaatse. De eigenaresse van Zuid-Afrika reis op maat, Marleen, is in 2009 met haar gezin geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Sindsdien heeft ze veel vrijwilligerswerk gedaan en veel contacten gelegd met de lokale bevolking.

Bij de rondreizen door Zuid-Afrika kun je vanzelfsprekend de bekende plekken als Kruger National Park, de Garden Route en Kaapstad bezoeken, maar ook adviseren de reisspecialisten je over de minder bekende plekken en activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van kanoën op de Oranjerivier, het bezoeken van het Soutpansgebergte en het leren kennen van de cultuur van de Venda mensen. Ook de minder bekende – en dus minder toeristische – nationale parken worden aangeraden.

Aan de hand van bouwstenen en/of voorbeeldreizen die zijn te vinden op de website kun je jouw ideale reis selecteren, waarna het team van Zuid-Afrika reis op maat aan de slag gaat om een mooi voorstel te doen. Ze beloven daarbij de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, flexibel te zijn en makkelijk bereikbaar te zijn. Mocht je meer informatie willen voor je rondreis door Zuid-Afrika kun je ook op de website terecht. Daar staan veel tips en praktische informatie over de rondreizen.

Je kunt de reisorganisatie telefonisch, per e-mail en via Skype bereiken. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend. Er is geen tijdverschil met Zuid-Afrika, dus dat hoeft je niet tegen te houden om contact op te nemen. Mocht je op de hoogte willen blijven van de reisorganisatie en leuke aanbiedingen, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

9,5
op basis van 44 reviews
Lees meer
9,2
op basis van 61 reviews

1 consumenten award

Típica Reizen won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
9,2
op basis van 50 reviews
Lees meer
op 13 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2019

Door omstandigheden erg last minute besloten om naar Zuid Afrika op vakantie te gaan. Tickets al geboekt maar verder was nog niks geregeld. Ben via internet bij Zuid-Afrika-Reis-Op-Maat terecht gekomen en heb Marleen gebelt. Uitgelegd wat de "intentie" was en Marleen heeft binnen een paar dagen een super reis samengesteld. Mooie rond rit vanaf Johannesburg via de grens met Botswana richting het Krugerpark en terug naar Johannesburg. Alles was top geregeld (Meet&greet, huurauto, hotel, lodges, game drives etc.) Locaties waren super. De reis app was ook superhandig. We zullen zeker nog een keer terug gaan naar ZA om meer van dit land te zien en zullen wederom gebruik maken van ZAROM.

  • Algemeen 10
op 17 juli 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Garden Route, reisperiode: juli 2019

We zijn net terug van een onvergetelijke reis door de West- en een stukje door de Oost-Kaap. Grote dank aan Marleen de Jonge en haar team van Zuid-Afrika reis op maat, voor hun betrokkenheid en expertise, en vooral voor hun geweldige flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Doordat wij met kleine kinderen reisden en een deel van ons gezelschap ook nog een week voor werk en studie 'eigen wegen' moest gaan in Zuid-Afrika, was het best ingewikkeld een goede formule te vinden om aan alle wensen te voldoen. Marleen slaagde daar wonderwel goed in en zette al onze wensen om in een fantastisch programma. We hebben heel veel facetten van dit ongelooflijk mooie land gezien, in zeer prettige accommodaties gelogeerd en waren vooral ook heel erg blij met de zeer goede en ervaren hop-on-gids in Addo Elephant Park, die ons vier uur lang heel dicht bij olifanten, leeuwen, buffels, stekelvarkens, antilopes, springbokjes, stokstaartjes en nog veel meer bracht. We hebben zeer veel gezien, geleerd en vooral intens genoten van deze prachtige reis. Marleen en team: heel veel dank! ook voor de zorgvuldigheid rondom onze reis zoals Zuid-Afrikaanse SIM-kaart, Meet&Greet, routebeschrijvingen en tips voor lunch of koffie-stops onderweg. We hebben er graag gebruik van gemaakt. We bevelen ze van harte aan!

  • Algemeen 9
op 5 juli 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Het was gewoon geweldig. Nadat een andere reisorganisatie onze reis geannuleerd had, wist Marleen van ZAROM op het laatste moment nog een fantastische reis samen te stellen op basis van onze wensen. Ze kwam daarbij zelf met goede voorstellen om de kosten lager te houden, en ze gaf hele leuke tips voor onderweg. De accommodaties waren geweldig en we hebben alle 4 van begin tot het einde genoten.
De speciale app voor de reis werkt ook fantastisch.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen