Schrijf een ervaring over OutSight Travel en maak kans op mooie prijzen!

OutSight Travel

Url: https://outsight.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van OutSight Travel

In 1999 is OutSight Travel als een van de eerste reisorganisaties begonnen met het verkopen van individuele reizen via internet en momenteel bestaat de organisatie twintig jaar. De reisorganisatie heeft inmiddels bestemmingen die ze aanbieden in dertig landen onderverdeeld in de categorieën Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Er wordt samengewerkt met lokale ondernemers zodat de lokale economie en cultuur gestimuleerd worden op de bestemmingen. Daarnaast hebben ze de Live Wire Award van de Kamer van Koophandel gewonnen. De kernwaarden voor OutSight Travel zijn flexibiliteit en vrijheid.

Tijdens de individuele reizen reis je alleen met je eigen gezelschap. Er is geen reisbegeleiding ter plaatse. De reisorganisatie heeft ook speciale familiereizen zo kan je tijdens deze reizen bijvoorbeeld vliegen aan een zipline door het regenwoud in Costa Rica, Orang Oetans spotten in Maleisië of raften over stroomversnellingen in Thailand.

OutSight Travel biedt tevens bouwstenen aan. De bouwstenen zijn bedoeld om je eigen rondreis samen te stellen. Je kunt zelf bepalen hoe lang, hoe ver en met wie je op pad gaat. Op de website staan een aantal kant-en-klare rondreizen samengesteld die je kunt aanpassen aan eigen voorkeur. Groepsreizen vanaf 10 personen kunnen ook op maat worden samengesteld. Deze reizen kunnen afwijken van de bestaande bouwstenen. Verder is de reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

op 3 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Heel goed geregeld door Out sight ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: november 2019

Zoals altijd bij onze reizen door Outsight georganiseerd, klopte ongeveer alles. Dit geeft een heel rustig reisgevoel. Prijs - kwaliteit is goed. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2019

Een geweldige reis, prachtige landen met heel veel wild. Uitstekend verzorgd door Outsight, alle contacten waren zeer goed en alles was goed geregeld qua accomodaties. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen