Schrijf een ervaring over OutSight Travel en maak kans op mooie prijzen!

OutSight Travel

Url: https://outsight.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van OutSight Travel

In 1999 is OutSight Travel als een van de eerste reisorganisaties begonnen met het verkopen van individuele reizen via internet en momenteel bestaat de organisatie twintig jaar. De reisorganisatie heeft inmiddels bestemmingen die ze aanbieden in dertig landen onderverdeeld in de categorieën Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Er wordt samengewerkt met lokale ondernemers zodat de lokale economie en cultuur gestimuleerd worden op de bestemmingen. Daarnaast hebben ze de Live Wire Award van de Kamer van Koophandel gewonnen. De kernwaarden voor OutSight Travel zijn flexibiliteit en vrijheid.

Tijdens de individuele reizen reis je alleen met je eigen gezelschap. Er is geen reisbegeleiding ter plaatse. De reisorganisatie heeft ook speciale familiereizen zo kan je tijdens deze reizen bijvoorbeeld vliegen aan een zipline door het regenwoud in Costa Rica, Orang Oetans spotten in Maleisië of raften over stroomversnellingen in Thailand.

OutSight Travel biedt tevens bouwstenen aan. De bouwstenen zijn bedoeld om je eigen rondreis samen te stellen. Je kunt zelf bepalen hoe lang, hoe ver en met wie je op pad gaat. Op de website staan een aantal kant-en-klare rondreizen samengesteld die je kunt aanpassen aan eigen voorkeur. Groepsreizen vanaf 10 personen kunnen ook op maat worden samengesteld. Deze reizen kunnen afwijken van de bestaande bouwstenen. Verder is de reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

op 18 oktober 2020 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: januari 2020

We hebben een prachtige, afwisselende rondreis door Thailand gemaakt. Goede mix van cultuur en natuur met zeer verschillende bouwstenen en excursies.
De medewerkster van OutSight hield bij de voorbereiding goed rekening met onze wensen. De samenwerking met de lokale agenten was uitstekend en alle afspraken werden stipt na gekomen. Vervoer met privé chauffeur en gids, per bus, trein, vliegtuig en boot, alles klopte. De hotels waren ook zeer goed. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 maart 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Een 10 omdat werkelijk alles in de reis klopte. Wij, echterpaar van begin 70, was aanvankelijk van plan om een groepreis te boeken, maar toen die werd geannuleerd hebben we besloten om Outsight een privéreis te laten regelen. Dat o.b.v. ons eigen reisplan. Alle boekingen en afspraken werden stipt nagekomen en de reis was dan ook perfect. Na Bogota, Salento, Medellin en Palomino aan de Caraïbische kust, was Cartagena het hoogtepunt. Wat een prachtige stad! En veiligheid? We hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Maar gebruik je gezonde verstand! Het land is prachtig en zeer gevarieerd, en haar bevolking uiterst vriendelijk en behulpzaam. Colombia met Outsight is o.i. een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 15 maart 2020 bestemming: Mexico / Rondreis, reisperiode: februari 2020

Prima geregeld, goede hotels op super locaties. Tips voor onderweg en een duidelijke routebeschrijving. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen