Schrijf een ervaring over OutSight Travel en maak kans op mooie prijzen!

OutSight Travel

Url: http://outsight.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van OutSight Travel

OutSight Travel is in 1999 als een van de eerste touroperators begonnen met het verkopen van individuele reizen via internet. Dit waren losse reisblokken voor een reis naar Nepal, Nieuw-Zeeland en Peru. Inmiddels is het aantal bestemmingen uitgebreid naar ruim 35 landen! Bij Outsight Travel kun je een rondreis zelf samenstellen door middel van bouwstenen. Ze hebben ook een aantal kant-en-klare reisvoorstellen samengesteld (OutSight Rondreizen), maar ook die kun je naar wens aanpassen. Het aanbod bestaat uit individuele reizen naar verre bestemmingen voor avontuurlijke, zelfstandige reizigers die veel vrijheid willen. De bouwstenen bestaan uit reisblokken, accommodaties, cruises, autorondreizen, vluchten, transfers, vervoersonderdelen, trekkings, excursies en complete reisvoorstellen die je zelf kunt stapelen, schuiven en combineren tot je een geheel eigen reis hebt samengesteld. OutSight is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 24 maart 2017 bestemming: Myanmar, reisperiode: februari 2017

De reis en het verblijf was door Outsight Travel perfect geregeld... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 maart 2017 bestemming: India / rondreis door Rajastan, reisperiode: februari 2017

Ondanks het feit dat mijn vrouw helaas voor dat we weggingen al ziek was (2 dagen voor vertrek hebben we echt op het punt gestaan te annuleren), hebben we een prachtige reis gehad. Mede dankzij onze chauffeur Sanjay Kumar, echt een topper.

Voorafgaand aan de reis was het contact met OutSight snel, prettig en duidelijk. Ze hebben echt geprobeerd (en zijn daar grotendeels ook in geslaagd) om aan al onze wensen te voldoen. Alle papieren waren in orde en op tijd, vlucht prima geregeld. Kortom organisatorisch klopte alles
In Delhi hadden we de ochtend na aankomst gelijk een gesprek met dhr J. Singh (de locale vertegenwoordiger) en van hem kregen we de vouchers per hotel ook hier alles top geregeld. Het enige hotel dat tegenviel was het Lallgarh Palace in Bikaner. Aangezien daar tevens een Bollywoodfilm opgenomen werd en de 1e nacht onze kamer pal aan de voorkant lag waar alle werklui tot 23.30 uur bezig waren met afbreken en de volgende ochtend weer om 6.00 uur begonnen met uitladen en opbouwen van nieuwe decors was dit qua slaap een erg korte nacht. Via de receptie die heel begripvol was hebben we de 2e nacht een andere kamer gekregen. Qua ligging prima, maar echt een matras zoals we het op onze reizen nog nooit mee gemaakt hadden zó hard. Dit was echt niet in stijl met het hotel zelf. Maar los van deze overnachtingen was de rest prima!

Wat de reis zelf betreft (auto met chauffeur waar we ook op de niet reisdagen gebruik van konden maken) het volgende:
Gedurende de 10 dagen dat we er gebruik van maakten was Sanjay Kumar onze chauffeur.. Hij is echt een van de besten die we ooit gehad hebben: Hij is erg ervaren,, altijd op tijd (ook op het vliegveld bij aankomst), kent zijn wagen echt helemaal, houdt die ook schoon, blijft altijd vriendelijk en vooral ook kalm. Daarnaast kent hij in alle plaatsen de weg zonder routeplanner, maar het belangrijkste: je voelt je echt veilig in het verkeer bij hem!

Daarnaast kwam hij met goede suggesties voor de dagen die we zelf in konden vullen en hij wist tevens echt heel veel van zijn land en de diverse bezienswaardigheden. Kortom eigenlijk had je aan hem ook al een goede gids.
Dit was onze 2e reis naar India, maar als we nog een keer gaan, zullen we zeker als eerste OutSight benaderen en via hen ook om dezelfde chauffeur vragen.

René & Sonja Heerdink... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 maart 2017 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: februari 2017

Prachtig land, afwisselende reis, op basis van bouwstenen heel goed georganiseerd door reisorganisatie.... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Vakantieverhalen / reisverslagen