Schrijf een ervaring over OutSight Travel en maak kans op mooie prijzen!

OutSight Travel

Url: https://outsight.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van OutSight Travel

In 1999 is OutSight Travel als een van de eerste reisorganisaties begonnen met het verkopen van individuele reizen via internet en momenteel bestaat de organisatie twintig jaar. De reisorganisatie heeft inmiddels bestemmingen die ze aanbieden in dertig landen onderverdeeld in de categorieën Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Er wordt samengewerkt met lokale ondernemers zodat de lokale economie en cultuur gestimuleerd worden op de bestemmingen. Daarnaast hebben ze de Live Wire Award van de Kamer van Koophandel gewonnen. De kernwaarden voor OutSight Travel zijn flexibiliteit en vrijheid.

Tijdens de individuele reizen reis je alleen met je eigen gezelschap. Er is geen reisbegeleiding ter plaatse. De reisorganisatie heeft ook speciale familiereizen zo kan je tijdens deze reizen bijvoorbeeld vliegen aan een zipline door het regenwoud in Costa Rica, Orang Oetans spotten in Maleisië of raften over stroomversnellingen in Thailand.

OutSight Travel biedt tevens bouwstenen aan. De bouwstenen zijn bedoeld om je eigen rondreis samen te stellen. Je kunt zelf bepalen hoe lang, hoe ver en met wie je op pad gaat. Op de website staan een aantal kant-en-klare rondreizen samengesteld die je kunt aanpassen aan eigen voorkeur. Groepsreizen vanaf 10 personen kunnen ook op maat worden samengesteld. Deze reizen kunnen afwijken van de bestaande bouwstenen. Verder is de reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

op 24 juni 2019 bestemming: China / rondreis, reisperiode: mei 2018

Een 9, omdat ik nooit een 10 geef. Reis hadden we mbv de bouwstenen in elkaar gezet. Overleg met Outsight leidde tot het uiteindelijke reisvoorstel. Bleek een heel mooie reis te zijn: Beijing, Pingjao, Xi'an, Shanghai, Chongquing (riviercruise, viel ons wat tegen), Sanjiang, Longji, Yengshuo, Hongkong; in 25 dagen.
Alles was prima geregeld, tickets lagen steeds op de afgesproken tijd en plaats klaar. Chauffeurs voor de transfers waren altijd op tijd.
Tussentijds contact met Outsight per mail werd per ommegaande beantwoord.
We kunnen iedereen dit reisbureau aanraden. Ze denken mee. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 juni 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: mei 2019

Outsight had ons deze reis prima samengesteld en uitgewerkt aan een heel scherpe prijs.De landschappen zijn overweldigend, het zicht op de Everest indrukwekkend, de kloosters en tempels zijn een staaltje van vakmanschap en toewijding en de mensen beleven hun religie op een overtuigende manier.Je kunt best rekening houden voor vertrek dat de hoogte en soms het gebrek aan comfort een invloed hebben op de reiservaring. Neem in Lhasa een goed hotel bv.St Regis.Dit is ideaal om uw aan de passen en bij terugkomst van de rondreis ook goed om te genieten van een rijkgevulde ontbijttafel en propere badkamer. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 8 mei 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2019

Reis was prima geregeld alleen sommige hotels waren iets minder maar andere weer heel goed.
Rondreis met privť chauffeur was echt relaxed om te doen en onze chauffeur Mustafa deed alles om het ons naar ons zin te maken , echt een geweldige man . ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Vakantieverhalen / reisverslagen