House of Ireland

Url: https://www.houseofbritain.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van House of Ireland

House of Britain is samen met House of Ireland dé specialist voor reizen naar Groot-Brittannië (Engeland, Schotland, en Wales) en Ierland. Het hele reisaanbod is online te boeken. Bij House of Britain vind je complete autorondreizen maar ook een stedentrip Londen, een ferry-overtocht, een retourtje Eurotunnel en vakantieparken behoren tot de mogelijkheden. Alle reizen kunnen ook op maat worden samengesteld, afhankelijk van jouw budget en wensen.

House of Ireland maakt ook deel uit van de reisorganisatie House of Britain. Dit is een snel groeiende organisatie waar persoonlijk contact het sleutelwoord is. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen. De reizen kunnen ook op maat worden samengesteld op basis van je budget en het aantal personen. Er is veel keuze uit verschillende soorten reizen. Zo kan je een korte reis van ongeveer 5 dagen maken of een langere reis van 9 tot 17 dagen. Daarnaast is het ook mogelijk om een stedentrip te maken naar Dublin, Belfast of Cork. Voor fiets- en wandel-vakanties in Ierland ben je bij House of Ireland aan het juiste adres.

Bij House of Britain ben je ook aan het juiste adres voor een geheel op maat gesneden groepsreis. Wil je bijvoorbeeld met je bedrijf, (personeels)vereniging of school naar Groot-Brittannië? De enthousiaste medewerkers van House of Britain kunnen alles voor je regelen.

Het hoofdkantoor van House of Britain vind je in Vlissingen. Heb je geen tijd om even langs te gaan dan zijn ze van maandag tot en met vrijdag ook telefonisch te bereiken tussen 09:00 en 17:30 uur. House of Britain is aangesloten bij de SGR.

Ervaringen met House of Ireland

House of Ireland krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen