Het Frankrijk Huis

Url: https://www.frankrijkhuis.nl/
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Het Frankrijk Huis

Het Frankrijk Huis is een reisorganisatie die opgericht is in 1994. Zij zoeken voor jou leuke, originele en bijzondere vakantieadressen in Frankrijk. Het aanbod was in het begin beperkt tot Parijs en de Cote d'Azur, maar inmiddels biedt de reisorganisatie je een ruim aanbod van zonvakanties en wintersportvakanties. Wat dacht je van de Franse regio’s Corsica, Provence, Cote d’Azur, de Franse Alpen en skigebieden als Val Thorens, Val d’Isere en Morzine? Het Frankrijk Huis heeft veel kennis van de Franse regio's, Corsica en de skigebieden in de Franse Alpen. Zij kunnen je daardoor goed advies geven en helpen bij het maken van een reisvoorstel op maat. Je overnacht bij originele, goede en bijzondere vakantieadressen in Frankrijk.

Voor skivakanties is het mogelijk om een skipas à la carte te bestellen, zo krijg je wat het beste bij jou past. Je krijgt de skipas van tevoren al thuis gestuurd zodat je ter plaatse niet in de rij hoeft te staan. In verschillende skigebieden kun je ook een 'Familie-skipas' bestellen.

Het zomeraanbod bestaat o.a. uit 1.500 vakantiewoningen in Frankrijk. Liever naar een verre bestemming? Er zijn ook leuke reizen naar de exotische eilanden Guadeloupe en Martinique te boeken. Ook een stedentrip naar Nice of Parijs boek je bij Het Frankrijk Huis.

Het kantoor van Het Frankrijk Huis bevindt zich in Haarlem, maar ze komen ook graag naar jou toe voor een gesprek over je vakantieplannen. Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag en de reisorganisatie is op deze dagen telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 17:00 uur. Het Frankrijk Huis is aangesloten bij GGTO en Calamiteitenfonds Reizen.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 44 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 286 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Het Frankrijk Huis

Het Frankrijk Huis krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws